Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso, ale laska z Ciebie! Niezla figurka:)
Moj maz zaczyna od dzis urlop. Jak ja na to czekalam... Oczywiscie nie wybieramy sie nigdzie, ale przynajmniej troche odpoczne. Juz zaplanowalam mycie okien i porzadki w ogrodzie
Kasia daj znac jak po wizycie u dentysty.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Sabina nie mycie okien i porządki tylko śpij na maksa.
U dentysty super. Oczywiście nasze ćwiczenia daly w łeb i nie otworzyła dobrowolnie ust, ale jak dentystka troche na siłę wlozyla palce i ogladala, to mala wcale sie nie buntowała. I zaplacilam tylko 30zł. No i info, że ząbki ładne. Kolejna kontrola za 3-4 miechy.
Synek nieznośny. Najchętniej na rękach a jeszcze chętniej przy cycu.
Córka z kolei Obecnie ma etap rozbierania się. Nauczyla się zdejmowac ubrania i chwila mojej nie uwagi i na golasa lata.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
U nas Kubus grzeczniutki, spi ladnie, zasypia sam, chociaz w dzien coraz mniej spi, czasami go tylko troche w wozku pobujam. Dla rownowagi Zuza to maly diabel! Wychodzi mi na krzesla, stoly i na co sie da. Wszystko ma byc po jej mysli, bo jak nie to wydziera sie jak opetana. Wiem, ze to nic dobrego, ale czesto ulegam dla swietego spokoju, bo jak jestem z nimi sama, to ciezko mi z nia ciagle walczyc. Bunt dwulatka baaardzo daje sie nam we znaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 23:05
-
Urodzilam wczoraj coreczke
sn, oj ciezko bylo jak na drugi porod. Dobrze ze mala duzo mniejsza od brata bo 3.3kg. Teraz tylko czekac na reakcje po powrocie do domu.
Aneczka86, iNso87, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
Inso u nas Lena zasypia w łóżeczku i w dzień i w nocy. Ja leżę obok na swoim łóżku. Wcześniej zasypiała ze mną na łóżku . Potem umiala już sama w łóżeczku a teraz muszę leżeć obok. U nas Lena nigdy nie usypiala na rękach.
Może spróbuj w dzień też się z nią kłaść, zasłon okna. Ja jeszcze udaje, że śpię
Ja postanowiłam, że jeszcze zacisnę pasa, bo ostatnio podjadlam owoców ( to moja zmora ). Narazie odpuściłam ważenie i zwaze się za min. tydzień. Najgorzej, że @ niedlugo, więc chodzę mega głodna
-
Inso i jak tam z usypianiem?
U nas ostatnio jest kryzys z usypianiem.
W dzień odłożona do łóżeczka dostaje tajemnych mocy i szaleje w nim min. Pol godziny i dopiero pada. Na wieczór za to jest płacz i za nic nie chce wejść do łóżeczka i iść spać..eh
Justyna kiedy testujesz?
Znów podjadam owoce
-
chwalę się tylko, że 14.09 o godzinie 16.10 urodziłam w 38tyg. przez CC Maciusia
3400g i 53 cm
iNso87, Aneczka86, Julia2015, kasiakasia11, justyna14, Ola_45, KASIAG24, sabinaaa lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ależ mamy wysyp dzieci.
Suerte gratki. Napisz coś więcej. Jak się czujecie i takie tam.
My mamy kilka wyjazdów za sobą. Oboje dzieci siedzą z tyłu. Całkiem nieźle nam wychodzi jeżdżenie samochodem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 21:45
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Julia, Suerte gratulacje!
Julia jak tam po wyjsciu do domu?
U nas dzien za dniem ucieka jak szalony. Zuza daje popalic, Kubus grzeczny i bezproblemowy. Nie ma kolki, nie ulewa, ladnie spi - oby tak dalej. W srode bylismy na szczepieniu. Wazy moj klocus juz 6300 i 62cmPo szczepieniu cale popoludnie przespal. Jedziemy dzis do tesciow na obiad, takze lenistwo od rana. Zuza jeszcze spi, chyba pogoda tak na nia dziala, bo leje od rana.
-
U nas też wesoło. Syn w dzień non stop na rękach lub przy cycu. Córka bezproblemowa. W nocy syn super. Je i potem dość długo śpi. Za to córka budzi się często i muszę dość długo ja przytulać i opowiadac głupoty. Podsumowując w dzień nie mogę nic zrobić przez syna a w nocy się wyspać przez córkę.
Dobrze, że mam mamę na miejscu bo byśmy nic nie jedli. Ale już mam stresa bo mama od środy do końca tygodnia wyjeżdża. Mąż do pracy, ja nie wiem jak sama z dzieciakami dam radę. Będę na męża wyczekiwać z utęsknieniem.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
U nas tragedii nie ma, choc przyznaje ze jest czasem ciezko. Nie wiadomo czego sie chwycic, panuje u nas wieczny balagan, mala nie jest wymagajaca, a mlody cos tam juz kuma ale trzeba uwazac bo czasem za mocno chce ja poglaskac albo zlapac za raczke. Troche mam baby bluesa bo sobie nie moge wyobrazic jak dam rade jak juz bede sama w domu, teraz maz bardzo duzo ogarnia przy starszym, az ja sie zazdrosna robie bo maly nic ze mna nie chce robic tylko tata i tata..
kasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczymy Wasze dzieci tez tak brudza wszedzie jedzeniem? Juz mnie to do szalu doprowadza. Posprzatam i chwila pozniej cos rozgniecie Filip, rozsypie itp. Rozumiem ze dziecko, ma prawo brudzoc ale bez przesady. Ewidentnie widze ze to r9bi z premedytacja.
Wiem ze sie buntuje ale juz mi brak sił do jego pomysłow
Niedlugo termin @ trzymajcie kciuki zeby nie przyszła03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔