Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisss Adas cudny!
To moj Szymek. Sam sie ubral;-)
Ja wam powim ze wyluzowalam z butami. Po emelach na wiosne, ktore fakt sa lekkie i sliczne, ale ten nubuk mnie dobil bo ciagle byly te buty brudne. Teraz mu kupilam renbuta trzewiki za 150zl. Malo nie jest, ale tansze od emeli. Na zime kupilam traperki fila za 90zl i dostalam sniegowce w lidlu. Super sa te sniegowce z lidla o wiele zgrabniejsze niz te z deichmanna.
Najlepsze buty mielismy te pierwsze supeffit, ale one chodza po 250zlAneczka86, iNso87, justyna14, alisss87, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
Aneczka ja akurat od zawsze mam problemy juz jako nastolatka (szybko uroslam wiec miesnie mialam slabe) chodzilam na tzw prady na kregoslup na pobudzenie miesni bo mialam bole. Ale oczywiscie zgadzam sie ze ciaza tez swoje zrobila jednak sporo kg doszlo w krotkim czasie inny srodek ciezkosci itd.
U mnie w tym cyklu raczej nici z ciazy bo prawdopodobnie mam za wysoka prolaktyne. Badania w poniedzialek to wyniki bede miala we wtorek. Zapisal mnie tez ginek na usg piersi i powtorzyl cytologie bo marna byla ostatnio. Juz sie o tej prolaktunie naczutalam i boje sie ze bedzie jakis guz przysadki czy cos.
Ostatnio znajoma wiek ponizej 30 miala slabe wyniki cytologi, od razu podejrzenie raka, w piatek idzie na pobranie wycinka do badania. Tego tez siw boje bo ostatnio mialam jakies wuniki slabe do poprawy. Ehhh sie pozalilam7w3d 💔 -
sabinaaa wrote:U mnie byl temat butow zimowych na tapecie przez ostatnie kilka dni. W kazdej wolnej chwili ogladalam buty. Strasznie ze mnie niezdecydowany czlowiek. Mialam upatrzone 2 modele: mrugaly i emele. Kupilam w koncu mrugalki, przekonala mnie membrana, emele jej nie maja i ponoc delikatna skora, ktora nie trudno poobdzierac.
Nasze buciki7w3d 💔 -
iNso87 wrote:Ja pierdziele a u mnie normalnie jakies jajca;/ juz kolejny raz w przychodni mowi mk,ze jestem nie ubezpieczona:/ wiec znowu wypelnilam kartke na rehabilitacji i tyle.. Cos mnie tknelo i wzielam du** w troki i pojechalam do nfz...a tam baba mi mowi,ze faktycznie nie jestem ubezpieczona! Brawo! A ze mna Laura bo przeciez jest pode mnie podpieta.. jest ubezp w szkole od urazow roznych a ja u Meza w Hestii za ktora placi 40zl msc.. a juz zeby isc gdzies do przychodni na nfz nie... no ku*** i teraz jestem w szarej du** zaczelam rehabilitacje,byla u gina,wykupilam recepte, bylam u edno nie wiem co jeszcze... i co teraz??? Myslicie,ze dostane fakture za jakis czas do zaplaty? Mial ktos,cos takiego??? No az mnie nosi;/ z nerwow! Jutro Malz w pracy znowu to zalatwi ale od 10.07 jestem caly czas nie ubezp;/
jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w innej firme, jak coa to odchodz od zaraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 18:01
7w3d 💔 -
Sabina buciki sliczne, ale czy nie beda sie brudzic zwlaszcza ze teraz jesien? Ja teraz patrze na praktycznosc hehe.
Justynka ja miala prolaktyne przed ciaza w gornej granicy, a po obciazenij zamiast 10krotnie to 20krotnje wyzsza. Dostalam bromergon, bralam 2 tyg i zaszlam w ciaze. Ponoc to psychika mi zadzialala bo endo mi mowi zd niemozliwe ze tak szybko lek zadzialal,czytalam ze dziewczyny zachodza na bromergonie w 1 lub 2 cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 19:44
-
Natalka tez sie zastanawialam nad tym, czy nadaze z czyszczeniem
Widzialam ich u sasiadki, w rzeczywistosci nie sa takie jasne jak na zdjeciu. Kupilam Zuzi adidaski biale i nawet nie jest tak zle jezeli chodzi o brudzenie ich. Licze, ze z tymi tez tak bedzie
Mnie tez cholernie boli kregoslup. Tak jak Justyna bardzo szybko roslam i dojrzewalam i to zrobilo swoje. Zawsze bylam najwyzsza w klasie. Boli mnie odcinek piersiowy, czasami nie moge sie ulozyc na lozku czy odwrocic na drugi bok. Po ciazach zaczyna mnie bolec i krzyz. Czuje sie jak stara babka, ale juz tyle lat mnie boli, ze nauczylam sie zyc z tym bolem.
Dziewczyny musze przyznac, ze po prostu ZAJEBISTE sa te nasze male szczesciaCzekam na foto reszty forumowych dzieci
iNso87 lubi tę wiadomość
-
sabinaaa wrote:Dziewczyny musze przyznac, ze po prostu ZAJEBISTE sa te nasze male szczescia
Czekam na foto reszty forumowych dzieci
No ba! - po mamusiach przecież
Aneczka86, iNso87, sabinaaa lubią tę wiadomość
18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
Adaś w żłobku. Chodzi w takich podskokach że nawet nie ma czasu po wejściu dać mi buzi czy zrobić "papa". A jak se przypomnę początki to dreszcz mnie jeszcze przeszywa. I to ciągłe gadanie innych - "zobaczysz, będzie dobrze, przyzwyczai się". A ja oczywiście nikomu nie wierzyłam. Teraz już wierzę
Kava, co u Ciebie? odezwij się i dawaj fotkę! reszta też oczywiście!
Inso a lepiej Ci się zrobiło po tych rehabilitacjach? Czy jest bez zmian? Co do ubezpieczenia to ja się nie wypowiem bo nie miałam takiej sytuacji ale wydaje mi się że gdybyś miała zapłacić za te usługi to powinni Cię wcześniej powiadomić. Przecież po to mają ten elektroniczny system. Człowiek ma prawo nie wiedzieć, przecież umyślnie tego nie zrobiłaś.
Aneczka w niedzielę robię Twoją sałatkę, powiedz mi kochana czy coś ominęłam? - Brokuły, kabanosy, jajka, słonecznik, suszone pomidory, kukurydza, majonez, jogurt naturalny. Wszystko pokroić, tzn brokuły w różyczkach zostawić tak?
Mąż ma w niedziele urodziny. Postanowiłam zrobić mu "torta na wypasie" i kolację dla gości. O ile kolacja jest dla mnie spoko o tyle tort masakra... Chyba się pospieszyłam z tymi obietnicami. Ja kiedyś robiłam mega pyszne torty. Ale to było dawno i już chyba wyszłam z wprawy... Jutro jedna impreza w domu-imieniny mojej mamy a w niedziele druga - urodziny męża. Także wesoły weekend mnie czeka18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
mamy chłopaków - ścinacie synkom same włosy czy do fryzjera chodzicie? wszyscy mi mylą Bartusia z dziewczynką przez loki, skróciłam mu, ale teraz wygląda jak dziewczynka w krótkich włosach po prostu, a maszynką mi szkoda...
jeśli ścinacie same to zainspirujcie mnie fryzurą...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:mamy chłopaków - ścinacie synkom same włosy czy do fryzjera chodzicie? wszyscy mi mylą Bartusia z dziewczynką przez loki, skróciłam mu, ale teraz wygląda jak dziewczynka w krótkich włosach po prostu, a maszynką mi szkoda...
jeśli ścinacie same to zainspirujcie mnie fryzurą...chodzimy do fryzjera, najpierw znalazlam dzieciecego mieli fotelik w ksztalcie auta wiec dawalo rade, teraz daje obciac w kazdym salonie
my obcinamy boki na krotko gora dluzsza na jedna strone - tak jak teraz modnie
7w3d 💔 -
Aneczka86 wrote:Inso zapraszam, ja uwielbiam czesać warkocze
Jak ostatnio mierzyłam to było 90cm.
Mnie chyba dopadła rwa7w3d 💔 -
Sama z ciekawosci mierzylam Zuzke. Ma jakies 90cm.
Aneczka jak to robisz, ze mala siedzi grzecznie a Ty pleciesz warkocze? Ja czasem biegam za Zuza zeby kucyka zwiazac.
Inso kup Lence szczotke tangle teezer czy jak to sie tam piszerewelacyjnie sie nia wlosy rozczesuje. 30zl zaplacilam, ale warto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 22:21
-
iNso87 wrote:U mnie wlasnie po 2h Lenka wstala,zjadla talerz pomidorowki i sie zbieramy-my z Lenka do moich rodzicow a Laura z Malzem na mecz takze nie bedzie ich pewnie do pozna.. a nie chcialo mi sie samej w domu siedziec. Zbiorke pod szkola maja o 13:45 a sam mecz o 15:30 takze pewnie stadion beda jeszcze zwiedzac. A wogole to ze szkoly taki wypad na mecz,ojciec jednego z uczniow pracuje tam i za free wchodza:)
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔