Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Hej, a kto jeszcze teraz sie stara? Ja, Aneczka i ktos byl jeszcze i nie daje znac nic co i jak.
Mi tez sie to wylogowywanie ciagle czkawka odbija, ile mozna?
nie wiem czy mnie ktoś tu pamięta :p -
Aneczka powiem Ci ze dwa pierwsze cykle po podjeciu decyzji o staraniu sie tez sie stresowalam, tetaz na luzie ale tylko dlatego ze bardziej sie swoja praca martwie. Generalnie mysle, ze nie wazne czy sie starasz o pierwsze czy o kolejne, jesli chcesz to zawsze o tym myslisz a jak raz drugi kolejny nie wychodzi to juz w ogole.
Ania14 witajto juz dlugo sie staracie, robilas badania?
Ola co u Ciebie? @ czy dzidzia?7w3d 💔 -
kasiakasia11 wrote:Kuźwa co jest z tym logowaniem, aż mi się pisać odechciewa.
Wczoraj mała miała przebłysk i zrobiła kupę na nocnik. Fakt za jakieś dwie godziny kolejną zrobiła na podłogę, ale tą pierwszą zawołała sama i bez problemu usiadła.
Sabina takie świętojebliwe najgorsze. Obłuda i tyle. Dobrze chociaż, że na policji nie kłamała.daj znac jak postepy.
7w3d 💔 -
ania14 wrote:Justyna14 robiliśmy badania przy staraniach z Marysia i wszystko było ok . robiłam badania krwi wczoraj i nie wiem czy nie mam problemu z krzepliwoscia . biorę 1 cykl acard i mam nadzieję że to pomoze7w3d 💔
-
o 1 też 2 lata
tarczyce też zrobiłam i estradiol ale wynik będę miała we wtorek
wiem że to sporoale jak już mamy Marysie to nie mam czasu jeździć po lekarzach 3 razy w miesiącu . robiliśmy tak z Marysia a zaszłam jak były problemy rodzinne nie brałam nawet kwasu foliowego bromergon też wtedy zapomniałam a zaszłam . byłam wtedy przeziębiona i brałam aspiryne może przez to udało mi się zajść . przez to zrobiłam teraz badania krzepliwosci i mam nadzieję że tylko to jest u mnie problemem . po 20 tv zrobię jeszcze raz badania krzepliwosci czy acard działa prolaktyny i progesteronu czy owulka byla
-
Ania dwa lata to długo. Ja bym zaczęła od badania nasienia.
Z nocnikiem niestety był jednorazowy przebłysk.
Justyna masakra u was z tymi chorobami.
Aneczka ciąże biochemiczne są częste. Dla pocieszenia dodam, że mi w kolejnym cyklu po takiej ciąży udało się zajść w ciążę z ktorej mam córeczkę. A to był szok bo o pierwszego synka staraliśmy się ze dwa lata. A tu proszę potem dwie ciąże pod rząd.
My wczoraj wesele, a dziś rozpoczęłam przygotowania do chrzcin.
Ps. Mnie wykańcza to ciągłe wylogowywanie. Chcialabym coś na szybko napisać i rezygnuję.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Ania na 100% nie ciaza, 4-5 dni temu mialam owulacje dopiero.
Kasia tym razem zapisuje Olka od razu do lekarza z tzw glupim katarem i kaszlem bo nie chce czekac ze znow sie zapalenie jakies rozwinie. Sama mam pol dolnej wargi w opryszczce, maz problemy trawienne powili zalecza a tu dzieci odejacie drugieeh a w piatek ma wycieczke w przedszkolu oby do niej dotrwal
Moze macie cos sprawdzonego na kaszel i katar u dzieci? Uzywamy levoprontu na kaszel a na katar nasivin i g... daje7w3d 💔 -
U mnie @ przyszła 4 dni wcześniej. Takze kolejny cykl staran. Daje sobie czas do konca roku i lecimy do lekarza bo to jest niemozliwe zeby nie trafiac w te dni. Przeraza mnie ze z miesiaca na miesoac roznica wieku miedzy Filipkiem i kolejnym dzieckiem sie powieksza.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
justyna14 wrote:Kasia weszla i bylam zalogowana
moze w koncu sie zorientowali. Mi jak cos sie dzieje z kontem to od razu im zglaszam na emaila. Moze napisz, cos poprawia.
Dobry pomysł na przyszłość.
A teraz jak to piszę to nie wylogowalo. No! Zupełnie lepiej.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:Ania dwa lata to długo. Ja bym zaczęła od badania nasienia.
Z nocnikiem niestety był jednorazowy przebłysk.
Justyna masakra u was z tymi chorobami.
Aneczka ciąże biochemiczne są częste. Dla pocieszenia dodam, że mi w kolejnym cyklu po takiej ciąży udało się zajść w ciążę z ktorej mam córeczkę. A to był szok bo o pierwszego synka staraliśmy się ze dwa lata. A tu proszę potem dwie ciąże pod rząd.
My wczoraj wesele, a dziś rozpoczęłam przygotowania do chrzcin.
Ps. Mnie wykańcza to ciągłe wylogowywanie. Chcialabym coś na szybko napisać i rezygnuję.
badalismy nasienie 3 lata temu przy staraniach o pierwsze i wyniki były idealne więc nie widzę sensu żeby teraz robić