Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuje Wam, jak nie macie komu czasem dzieci podrzucić
ja na dziadków mogę liczyć, chociaż to jest tak że mojej mamy nie chce obciążać bo ona jest schorowana, a z kolei teściowa wiecznie zmeczona nicnierobieniem i zawsze jej nie pasuje, ale jak coś nagle sie dzieje, to możemy małą zostawić.Ostatnio byłam zła, bo byliśmy na nartach, młoda była u teściów, położyli ją spac o godzinie 15!!! na drzemke. Jak nam to powiedzieli to sie wkurzyliśmy i mówimy im że w takim razie niech zostanie na noc u nich, bo będzie szaleć do nocy a my jesteśmy zmęczeni. I teściu mówi że tak, spoko, a teściowa że nie, bo nie ma piżamki, bo będzie płakać itp...tylko żeby nie została...więc wzieliśmy ją i poszła spać o 23:45....a wystarczyła odrobina dobrej woli.... Jak chcemy sobie gdzieś razem wyskoczyć to najchetniej zostawiamy Ole u opiekunki. Ona nie pyta ile nas nie będzie, nie wzbudza wyrzutów sumienia a czemu tak długo itp. i to mi odpowiada najbardziej.
-
justyna14 wrote:Natalka ola jak sytuacja?
Aneczka jak u Ciebie starania?
Bez zmian u mnie. Czekam...
My byliśmy wczoraj na kontroli u okulisty. Przez rok nic się nie zmienilo. W związku z tym że może miec krótkowzroczność i astygmatyzm musimy dbać żeby nie oglądał bajek na tabletach i telefonach. Mamy kontrolować co rok. Bardzo ładnie dał się zbadać. Pani pokazywała z daleka obrazki a on mówił co to jest. I jakimś urządzeniem badałam dioptrieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 13:50
-
ja się już przyzwyczaiłam, że rodzina daleko. moi rodzice wpadają z 2 razy w roku na 2 tygodnie, teściowie nigdy nie byli u nas (nawet jeszcze nie widzieli chłopaków) mimo, że zapraszaliśmy ich wiele razy. ale ja mam z teściami (a raczej z teściową) bardzo złe relacje, więc nie płaczę z tego powodu💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:ja się już przyzwyczaiłam, że rodzina daleko. moi rodzice wpadają z 2 razy w roku na 2 tygodnie, teściowie nigdy nie byli u nas (nawet jeszcze nie widzieli chłopaków) mimo, że zapraszaliśmy ich wiele razy. ale ja mam z teściami (a raczej z teściową) bardzo złe relacje, więc nie płaczę z tego powodu
-
espoir wrote:ja się już przyzwyczaiłam, że rodzina daleko. moi rodzice wpadają z 2 razy w roku na 2 tygodnie, teściowie nigdy nie byli u nas (nawet jeszcze nie widzieli chłopaków) mimo, że zapraszaliśmy ich wiele razy. ale ja mam z teściami (a raczej z teściową) bardzo złe relacje, więc nie płaczę z tego powodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 15:01
7w3d 💔 -
ja się już przyzwyczaiłam. często im paczki wysyłaliśmy czy podawaliśmy przez moich rodziców, bo Święta czy Dzień Babci i Dziadka, ona nigdy nie dała chłopakom (ani przez moich rodziców ani przez kuriera jakiegoś) nawet czekolady czy to na Święta, urodziny czy Dzień Dziecka... taki typ💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
U mnie poki co w porzadku. Leci dzien za dniem, rozne dziwne objawy, np teraz tydzień przed @ przewaznie mam juz susze tan (przepraszam za konkrety ale nie wiem jak w inny sposob obrac slowa) a teraz mam mokro strasznie
bol jajnikow naprzemiennie, taki promieniujacy do pachwin. Ale nie nastawiam sie jakos
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Gratuluję!! :* Jak juz dojdziecie do siebie to na spokojn8e napisz cos wiecej, jak sie czujecie, jak malutki03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Kava wrote:Ja tak na szybko.
Adaś urodził się dziś o 15:20 przez cc.
4320 i 60 cm. 10 punktów
Oboje czujemy się dobrze :*cudowne wiesci
dobrze mu tam bylo w brzuszku patrzac po wadze
kawał chlopa
Kava lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Inso ja Ci moge opisac jak co 3-5 min wycieram noski, myje rece i sprzatam i staram sie nie oszales:-) nie wiem kiedy to sie skonczy, Olek ma katar od niedzieli dzis czwartek i dalej leci duzo! Eh do tego lekko pokasluja oboje lekko, ponoc taka epidemia grypy w polsce teraz, w szpitalach podobne pelno, u nas nawet ciezko do pediatry sie dostac, wiec moze lepiej wcale z katarkiem sie nie pchac, zeby czegos gorszego nie zalapac.
Co u Was dzis na obiad? U mnie rosol a jutro tradycyjnie pomidorowamniam
7w3d 💔 -
Pomoooocyyyyy, mam w domu dwojke zabkujacych dzieci... Zuzce wyszla piatka, reszta juz tuz tuz. Kuba ma jedynki na dole i dwojke na gorze. Jedynki i dwojka na gorze juz sie przebijaja. Zuza jakos w miare to znosi a Kubus srednio
Poza tym od rana jakies 157643 razy slyszalam "sto lat, niech zyja nam"- Zuza jakby sie zaciela, non stop spiewa. Wariatkowo
-
Inso- moja Ola ma fioła na pukcie oglądania siebie na zdjęciach i filmikach. W kólko by mogła oglądać. A najbardziej lubi taką ma książeczke na chrzestt dostała "Moje pierwsze pięć lat życia" i tam są jej zdjęcia, pamiątki i uwielbia to oglądać i buziaczki wysyła do tych zdjęć, no mówie Wam komedia.
Ja dzisiaj mam nadzieję że ola wróci w dobrym humorze do domu bo jesteśmy same do późna bo mąż po pracy na pilke idzie, a ja mam @ więc bez kija nie podchodzić:piNso87 lubi tę wiadomość
-
sabinaaa wrote:Pomoooocyyyyy, mam w domu dwojke zabkujacych dzieci... Zuzce wyszla piatka, reszta juz tuz tuz. Kuba ma jedynki na dole i dwojke na gorze. Jedynki i dwojka na gorze juz sie przebijaja. Zuza jakos w miare to znosi a Kubus srednio
Poza tym od rana jakies 157643 razy slyszalam "sto lat, niech zyja nam"- Zuza jakby sie zaciela, non stop spiewa. Wariatkowo
7w3d 💔 -
U nas nic ciekawego. Leci dzien za dniem.
Czuje sie jakbym miala dostac @ za chwile. Jak ja nienawidze tego napiecia przedmiesiaczkowego. Najgorsze jest to za zaczyna mi sie bardzo wczesnie i chodze ciagle wredna, nie chce mi sie ♡, chce jesc ciagle i mi niedobrze czasem.
A w tym cyklu d9szedl jeszcze czestomocz. Nosz ja myslalam ze mam jakies zapalenie bo ile mozna sikac?! Ale nic mnie nie boli wiec to nie jest zapalenie pecherza, kiedya mialam czesto wiec wiem co i jak03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145