Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam z małym w Deichmann IE. Kupiłam sobie wsuwane tenisówki na podwórko a małemu klapki a ja crocsy. Chciałam mu kupić sandały. Widziałam na stronie ładne elefunten czy jak to się pisze, ale u nas w ogóle ich nie ma. A wolę żeby palce miał osłonięte. W klapki się ubrał w sklepie już i ciągle w nich chodzi.
Inso. Ja nie wiem w sumie bo narazie nie mam karty ciąży jeszcze i lekarz nie wyznaczył terminu a na stronach pokazuje 28listopad-2grudzien więc sama nie wiem. Nastawiam się na listopad
-
iNso87 niestety nie mam zdjęcia z 1.01.2018, to po lewej jest z 1.03 jak wzięłam się też za ćwiczenia i miałam już wtedy chyba 6,5 kg mniej (dzień po pisaniu z Tobą weszłam na wagę nie licząc na cud i aż się zdziwiłam). zaczynałam od 78 kg, na zdjęciu z lewej miałam 71,5, teraz mam 62, a chce mieć 53...
[były fotki]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 09:57
kasiakasia11, iNso87, Aneczka86, natalka0887, justyna14, Kava lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Aneczka jakieś chyba męskie przesilenie czy co bo mój też mnie tak wkurza że szok.
Trzymaj się tam, zawsze jak się ochlonie i trzeźwo oceni to jakieś wyjście z każdej sytuacji jest. Cierpliwości i mądrości życzę. A mężczyźni to nie dość że duże dzieci to jeszcze często zachowują się jak idioci.7w3d 💔 -
Aneczka trzymaj sie! Mam nadzieje, ze wrocilas juz do domu. Ja wyznaje zasade, ze mozemy krzyczec na siebie, zloscic sie, klocic, ale nigdy nie idziemy spac w zlosci. Jak ochlonelas troche, uspokoilas nerwy, to teraz moze rozmowa pomoze.
Inso brawo Ty! Super ogarnelas ta liste. No i szukanie danych to w ogole podziwiam...iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.
Awantura wisiała w powietrzu od wczoraj.
Nie będę wdawać się w szczegóły na forum. Powiem tyle, że chodziło o osobę trzecią.
Jeszcze nigdy z mężem aż tak się nie poklocilam. Gdyby nie Lencia to bym wszystko rzuciła i nie wracała.
Jak wróciłam, Lena już spała..Nie było mnie że 4 godziny. Z mężem wyjaśniona sytuacja Ale na pewno jakoś się to odbije na naszym związku. Szkoda, że musiałam wypad morze łez, żeby zrozumiał...
-
Ja zrobiłam paznokcie. 3h mi to zajęło... Wyprawionej kosmetyczce schodzi 1.5-2h, ale mnie daleko jeszcze do tego. Już mnie nudzi siedzenie tyle godzin chyba niedługo zrezygnuje z żelu, zostawię sama hybrydę. Choć nie wiem czy w ciąży można siedzieć i wdychać te lakiery...
Aneczka przytulam cię mocno:-*:-*:-*
Dziewczyny dacie mi przepis na taki wygląd.(za rok) Ja mam 172cm i ważę 68. Po ciąży ważyłam 64. Przytyłam w pracy tyle. A już z wagą 64 źle się czułam. Powinnam zrzucić do 60 i wtedy byłoby super.
Pierwszą ciążę skończyłam z wynikiem 79kg ciekawe jak teraz będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 00:47
iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Natalka paznokcie super ale jakie ty masz ladne dłonie, chude , długie palce. Super !
Aneczka nie znoszę osób trzecich w małżeństwie nawet jeśli to tesciowa czy telefon. Trzymaj się, myślę że na tym etapie nie powinny nerwy zaszkodzić. Dobrze że wszystko wyjaśnione. U mnie cisza od rana. Ja się nie odzywam. On wstał pierwszy, zrobi herbatę. Ale nie mam zamiaru się słowem przez cały dzień odezwać dopóki nie przeprosi.
Miłego dnia kochane7w3d 💔 -
Hej. My dopiero wstaliśmy. Szymek obudził się 5.30. wolał tatę więc wysłałam męża do małego. Ale nie mógł spać i przyniósł go do nas. Przytulił się i spal do 8 ze mną.
Justyna ja mam dłonie od zawsze takie "pogięte" w sensie mam bardzo widoczne linie od wewnetrznej strony że 80 letnie babcie takie mają a nie 30-latka, a tak samo wyglądały jak byłam dzieckiem
-
Natalka aż wróciłam o stronę żeby zobaczyć gdzie ty masz te pogięte ręce i nie widzę. Widzę długie szczupłe palce
Dziś mam dwójkę w domu bo z Olkiem na 14.45 do dentysty jedziemy. Trzymajcie kciuki żeby gładko poszło.
Macie jakieś sprawdzone faszerowane do naleśników? Bo usmazylam stosik i zastanawiam się co z tym dalej
Dzieci zjadły na śniadanie na słodko a zrobiłabym na obiad czym przełożone z mięskiem....7w3d 💔