Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso kolejne testowanie 7.06.
Mąż powiedział, że zaczynamy ostre starania.
Justyna obyś miała rację.. w sumie to też bym wolała urodzić bliżej wiosny
A my dziś od rana na zakupach..ostatecznie kreacja na komunie pożyczona od szwagierki, bo nic nie spelnialo moich oczekiwan. Mam nawet 2 sukienki do wyboru. I nie wiem..jedna jasna A druga czarna. Bije się z myślami, bo jasna chyba lepsza na taka uroczystość A z drugiej strony mam @ i chyba bardziej komfortowo czulabym się w czarnej. Jak uważacie?
-
Nas dziś zaprosili na wesele uwaga! Na 04.08.18
ciekawe czy wtedy nie będę na pprodowce
męża bliska rodzina więc on pewnie z Olkiem pójdą kawałek jeśli będę przed lub po porodzie, bo jak w trakcie to niekogo nie będzie od nas. A kolejne nam się szykuje pod koniec września ale tam to się wybierzemy tylko będę na karmienia że trzy razy przyjeżdżać
zakładając optymistycznie że będzie pokarm
7w3d 💔 -
Kasia mój do trzeciego też był marnie nastawiony na początku, ale stwierdził że dwójkę mamy fajna a jak mam być nieszczęśliwa to on jakoś 1,5 rok niewyspania zniesie
tak samo zresztą we wszystkich decyzjach, zawsze mówi że.jak mam mu marudzić potem że coś nie tak wybrał to woli ustapic i mieć spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 21:15
Kava lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Zdecydowałam, że jednak pójdę w czarnej. Będę się swobodniej czuć przy @. Tak to będę ciągle się zastanawiać czy gdzieś nie przecieklam.. Ogólnie to nie chce mi się iść wcale.
Nie patrzcie na balagan:
justyna14, sabinaaa, iNso87, Kava lubią tę wiadomość
-
Aneczka, ale masz super zgrabne nozki. Wygladasz super w sukience, no i przy okresie pewnie tez bym wybrala czarna. Mam identycznie opalone stopy jak Ty i teraz usiluje opalic reszte, ale z marnym skutkiem
Wiesz, ze zawsze jak nie chce sie isc na jakas impreze, to potem okazuje sie, ze jest fajnie?
Nie wiecie, czy mozna gdzies dokupic jeszcze jedna pare oczu? Przydalaby mi z tylu glowy, bo nie ogarniam moich dzieci. Kuba wlazi mi wszedzie gdzie sie da, wstaje przy czym sie da i szybki jest przy tym strasznie. Zuzia tez pomyslow ma tysiac na minute. Wieczorem wpadla mi na glowe do lozeczka. Przestraszyla sie tak, ze trzesla sie cala ze strachu i caly czas plakala ze ja raczka boli. Juz myslalam, ze bez pogotowia sie nie obedzie. Na szczescie nic nie zrobila, tylko chyba po prostu sie uderzyla. Z tego placzu poszla spac.
Moja mama wraca juz do domu. Jak ja sie cieszeA ja wlasnie skonczylam prasowac i spac mi sie nie chce wcale.
-
Animka mnie też czarny kolor na komunię nie przekonuje Ale obawiam się czerwonej wpadki. Tłumacze sobie, że to nie ja tam przecież będę najważniejsza
Dziewczyny nogi to ja mam zgrabne Ale do wysokości kolan..haha ..dalej to już grube uda
Sabina moja opalenizna była na początku tylko do kostki..Ale ostatnio założyłam sukienkę, bo wyglądałam komicznie. Miałam opalone kawałek stopy i plamy na udach od dziur w spodniach
Inso już wiem czemu wy o 11 po placu..Bo kiedy Ty już po śniadaniu to my dopiero oczy otwieramy
-
Witam się po komunii
Jednak przed samym wyjściem wygrała sukienka jasna..zabezpieczylam się podwójnie i zaryzykowalam. Jakoś czarną na komunię nie do końca przemawiala za mną.
Komunia była organizowana w domu na powietrzu także dzieci wyszalaly się na maksa. Lena na koniec ledwo chodziła.
A tu z kuzynka :
iNso87, natalka0887, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Justyna powodzenia!
Dziewczyny kupujecie w aptekach internetowych? Ja kiedyś kupiłam witaminy dla ciężarnych i mąż mnie okezyczal. Teraz chce zamówić sok z żurawiny i bym wzięła witaminy, nopse, magnez, jakieś przeciwbólowe żeby były w apteczce. Ja kupiłam w aptece Ibuprom 50 tabletek za 30zl a w necie są po 18, różnica jest sporaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 10:25
-
natalka0887 wrote:Justyna powodzenia!
Dziewczyny kupujecie w aptekach internetowych? Ja kiedyś kupiłam witaminy dla ciężarnych i mąż mnie okezyczal. Teraz chce zamówić sok z żurawiny i bym wzięła witaminy, nopse, magnez, jakieś przeciwbólowe żeby były w apteczce. Ja kupiłam w aptece Ibuprom 50 tabletek a w necie są po 18, różnica jest spora7w3d 💔 -
Ja dosyc regularnie kupuje w Grmini. Teraz nawet mm tam kupuje bo wychodzi duzo taniej niż w sklepach czy nawet w rossmanie z kartą. Fajna sprawa, a co za roznica gdzie kupisz skoro jest to dokładnie to samo.
Dziś wielki dzień, synek wrocil do zlobka po długiej przerwie. Smarkał sie 3 tygodnie bez żadnej poprawy, w koncu dalismy mu zyrtec, który przepisali juz mu 2 razy ale jakoś balam sie podać i przeszlo w jeden dzień. Daje którąś już dzieciom cos na alergię? Mi się wydaje że jest jeszcze za wcześnie, ale podziałało. Mąż ma mega alergię wziewna, od kwietnia do sierpnia męczy sie niesamowicie mimo leków, obawiam.sie ze dzieci mają to po nim. -
Julia ja jak podejrzewali alergie u Olka to poszłam i zrobiłam testy z krwi prywatnie. Nic nie wyszło. Teraz pewnie na jesieni zrobimy te nakluwane bo bo już ma wiek odpowiedni.
Jeśli macie rodzinne obciążenie to pewnie alergia. A mąż powinien może te odczulania zrobić żeby się nie męczyć. Nie mam z tym doświadczenia ale wielu znajomych sobie chwali.7w3d 💔