Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka skoro juz przeszlo, to pewnie nic powaznego, ale mimo wszystko moze idz gdzies do gina, dla wlasnego spokoju. Uspokoisz nerwy. Moja kolezanka teraz w 20tyg zaczela krwawic dosc mocno na poczatku. Szybko do gina, okazalo sie, ze dostala ... okres! Ponoc sie czasami tak zdarza, a nerwow tez kupa.
Wrocila dzis rano moja mama. Zuza juz nie odstepuje jej na krok
-
Sabina to przecież ja w marcu teraz miałam normalny okres. 4 dni normalnego krwawienia, dlatego nie zorientowałam się że jestem w ciąży, dopiero w kwietniu.
Niestety nie przyjmuje i nie może mnie przyjac. Poczekam do jutra z wizytą bo ja nawet nie mam założonej karty ciąży. Dopiero jutro ma mi wszystko pouzupelniac. U innego się będę musiała tłumaczyć że wszystkiego. I tak nie mam na nic wpływu mogę tylko leżeć. Przerabiałam już to wiele razy :'(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 11:14
-
ja się cieszę, że chociaż o pierwszą ciąże się dwa lata staraliśmy to później spokojnie i bez problemów w ciążach. Współczuję przejść natalka bardzo. Oby wszystko było dobrze. Jak coś znów się zacznie czy to plamienie czy krwawienie to jedz może na IP.
natalka0887 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
kasiakasia11 wrote:Natalka najważniejsze, że wiesz co robić. Trzymam kciuki.
Dziś byłam z małą u fryzjera. Totalna porażka. Zwiala mi.siedzą potulnie jak baranki i gapią się w lustro na własne oblicze z maślanym wzrokiem - takie mam narcyzy
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
https://www.veryvoga.pl/Sukienki-c199/p6/?gid=222939%2C222876%2C222907%2C222915%2C222916&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=23842855726510244&utm_content=FD-PL-JJ-28-64-20180420-WY
kupowała może któraś z Was z tej strony sukienki? bo niektóre niezłe, ale znastanawiam się czy jakoś taka słaba czy co, że ceny niskie7w3d 💔 -
Inso, te testy owulacyjne czesto sie mylą. Ja ich używałam i zawszlam w ciążę akurat w miesiącu, gdzie nie wykrywly owulacji. Najlepiej zaufaj intuicji
iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Kupie jeszcze testy z rossmana jak dzis bede w centrum. Jak przed owu to powinna wyjść baba
no i jesli 2-3 dni po owu to tez. Dlatego celuje kurde w sam srodek owu albo dzien po owu dla bezieczenstwa;p bo 1 dzien przed owu to ciężko strzelić,zeby nie bylo,ze jednak owu bedzie pozniej i znowu baba
ale u męża w rodzinie mało kobiet się rodzi, jego rodzina była zaskoczona, że druga nam się córcia udała
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
iNso obyś nie przekombinowała.
My trzy noce bez pampersa. Było bez wpadki. Ale na nic się nie nastawiam bo sikanie w ciagu dnia to nadal zagadka i brak reguł. Chociaz podsumowując to chyba coraz mniej idzie w majtki.justyna14, iNso87 lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17