Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie potrzebuje kupić kieckę na wesele i nie wiem gdzie . Najchętniej kupiłabym przez neta tylko żeby jakaś sprawdzona firma była. Polećcie coś. Chciałabym coś raczej długiego, dopasowanego do tali a potem lekko rozkloszowane coś w stylu litery A. Albo coś w kolanko ale wtedy bardziej dopasowane , żadnych rozkloszowanych bo będę wyglądać jak wańka stanka.7w3d 💔
-
justyna14 wrote:Natalka a ile magnezu lykasz i jaki masz ten magnez ? Ja lykalam od 4 do 6 tabletek dziennie przy skurczach łydek a miałam magneB6 ponoć najlepszy. Może za mało bierzesz tego magnezu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 20:31
-
natalka0887 wrote:Justyna piekna ta kiecka i cena tez ok.
A jakby biustonosz taki samonosny? Ja jak karmilam to nie nosilam zadnych wkladek laktacyjnych ani nic wiec u mnie bylo niemal normalnienie wiem jak ja bym wyglądała a nie mogę znaleźć sklepu stacjonarnie żeby przymierzyć. Bo i ja muszę stanik bo ja wkładki laktacyjne mam non stop w staniku inaczej przemilczanym wszystko
7w3d 💔 -
Animka
Buuuu. Trzymam kciuki za ten cykl:) zastanawiam się wlasnie czy to brązowe plamienie nie bedzie zwiastować @. Bo to u Ciebie bylo dobrze pamiętam? Ale juz nie chciałam pisac,żeby nie wywołać wilka z lasu.
Mam Tobie na kiedy teraz testowanie wpisać?
Justyna sukienka piekna:))) taka kobieca i seksowna naprawde. Ale chcesz iść w czarnej? Ja wiem,ze czarna nas wyszczupla:d -
na szczęście jakoś nie byłam straszliwie nakręcona i mega się nie przejęłam. Zdawałam sobie sprawę że to raczej średnio mozliwe żeby w pierwszym cyklu starań się udało. Dla mnie te plamienia były dziwne bo nigdy tak nie miałam. Musi się widać organizm przyzwyczaić że chce zajść w ciąże.
Inso- następne to chyba koło 9/10 września. -
https://hollywooddream.pl/pl/5-sukienki#/cena-36-329
Justyna zerknuj moze tu. Jest cos fajnego ale chyba za krotkie. Dla szpuplych dxiewczyn 165cm jest duzo, ja jestem wysoka i na mnie wiekszosc sukienek jest za krotka, kupilam w pazdzierniku jedna za prawie 300zl. Granatowa z koronki ale rozkloszowana i musze ja sprzedac bo na mnie ma za krotkie ramiona, uciska mi pod pacha a dekolt powinien zejsc nizej. Ale w sklepie tego tak nie widac jak chwile sie przymierzy
-
Animka przykro mi
Czarna na wesele może być, moze biała nie ale czarna czemu nieWazne zeby sie dobrze czuć
I rzeczywiscie moze stanik z jakimś ładnie wykonczonym tyłem?
Albo są staniki z mozliwoscia wymiany paseczka z tylu na przezroczysty, albo od razu z takim paskiem
Moja siostra kupila w Triumph (rok temu? Albo wiecej) taki prosty gladki stanik czarny, z tylu miał pasek przezroczysty silikonowy jak te ramiaczka wymienne. Fajna sprawa -
natalka0887 wrote:https://hollywooddream.pl/pl/5-sukienki#/cena-36-329
Justyna zerknuj moze tu. Jest cos fajnego ale chyba za krotkie. Dla szpuplych dxiewczyn 165cm jest duzo, ja jestem wysoka i na mnie wiekszosc sukienek jest za krotka, kupilam w pazdzierniku jedna za prawie 300zl. Granatowa z koronki ale rozkloszowana i musze ja sprzedac bo na mnie ma za krotkie ramiona, uciska mi pod pacha a dekolt powinien zejsc nizej. Ale w sklepie tego tak nie widac jak chwile sie przymierzy7w3d 💔 -
Inso jak tam u Ciebie?
My dziś w miarę dobra nocka.
Zastanawiam się tylko jak ja ogarnę trójkę przez dwa tygodnie sama od 8 do 17. Oby do września. Poli już powoli wyprawkę kończę kompletować. Brakuje mi piżamki , pościel zamówiłam, kapcie kupiłam im na wyprzedażach w h&m i adidaski dla Poli bo stare już zdarlam. Jedyne co to z rozmiarem majteczek nie trafiłam bo są za luźnemuszę chyba po bieliznę wybrać się do Pepco.
A jak u Was przygotowania do przedszkola? Od dziś chyba zaczniemy naukę samodzielnego jedzenia zup i innych z łyżeczki, bo obiadki ładnie zjada a zupkami zawsze karmię, ale czas chyba żeby zaczęła sama. Wszędzie jedzą same?7w3d 💔