Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilismy z wizyty od kardiologa z Lenka. Ekg ok,nic sie nie dzieje. Mamy echo serca az w grudniu.
Z rana jakos wcisnelam Jej szklanke budyniu. Wrocilismy to po 11 tez musialam wcisnac serek chociaz. Wzielam Ja do spania po jedzeniu i zaczela byc znowu goraca, potem zaczelo Jej sie odbijac i zwrocila serek. Dalam Ibum i zasnela. Rano widzialam jak myla zeba,ze znowu (bo wczesniej juz raz mowila) zabek Ja boli. Spojrzalam w buzie i miala troche krwi. Podejrzewam,ze musiala szczoteczka juz pare dni temu dziaslo poranic i dlatego ma dziwny zapach z ust teraz tez. I teraz juz durna jestem czy to od poranionych dziasel (bo sa rozpulchnione po prawej i czerwone) czy to moze znowu ten sam wirus co pare msc wstecz. Tak mi sie przypomnialo,ze miala wtedy goraczke i wymiotowala. Tylko,ze wtedy to miala silne wymioty. Czy gardlo chore,choc przyjmujemy ta szczepionke doustan Broncho..to chyba slabo by bylo,ze juz zachorowala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 12:15
-
Animka Lena wstała i sama zaproponowala zupę
nie nadążam juz
I dalam Jej rosolek z makaronem i zjadła. Teraz leży grzecznie i ogląda bajki. Czekamy na mego Malza i pojedziemy do dentysty. Jak przyjmą miedzy pacjentami to przyjmą. Niech zekna zabki,bo może jakies zapalenie ma dziaselek czy cus. A do pediatry jadę jutro ze swoja Mama,bo ma wizytę na 15 to ja na przyczepkę z Lenka jak nie przejdzie Jej.
-
animka899 wrote:O no to rosolek pożywny to super że zjadła:D to może faktycznie ma jakiś stan zapalny i stąd taka reakcja
-
Dziś pojedziemy do lekarki i zobaczymy. Gorączka znowu była przed snem.. Przemywam Jej dziąsła rumiankiem bo ma napewno ten stan zapalny. Może lekarka jak zajrzy sama to zobaczy czy tam się nic nie dzieje, bo dentysta to szkoda słów.. Nie wiem po co poszłam tam wogole.
Usg prenatalne wyszło ok. Dzidzia niecale 6cm, nosek jest NT 1,8. Wszystkie narządy i przepływy ok. Serduszko 155uderzen. Aha no i łożysko na scianie tylnej ale napisał, że nisko.
Edit.
Kurde nie rozumiem tego fenomenu fb:/ szykuje się chyba zamknięcie marcowych już na początku bo wyszedł pomysł forum tajnego znowu na fb. Ja nie rozumiem tego. No ale życie, mam nadzieję, że chociaż tak jak u nas garstka Mam zostanie a jak nie to nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 06:23
-
Ale, że ty dwa fora ogarniasz to szacun. Ja to albo nie mam kiedy albo jestem zbyt padnieta żeby na tym jednym pisać.
Super, że dzidzia okej.
To że nisko to teraz nic nie znaczy. Jeszcze ma czas powedrowac do góry wraz ze wzrostem macicy. Mogą występować lekkie plemienia ale nie muszą. W razie jak wiadomo prowadzić oszczędny tryb życia.
iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Kasia robię to na telefonie dlatego jestem prawie, że na bieżąco. Są wakacje to Laure mam jakby z głowy. Lena teraz też zajmie się sobą. Wlasnie się bawi a ja gotuję szczawiowa. Narazie wrzuciłam warzywa i siedze czekam
to juz mam jak wejsc hehehe. Tu u nas na Grudniowych nie ma tyle postów, zeby długo nadrabiac to tez zawsze coś.
No tak pomyslalam, ze moze tamto plamienie było tym spowodowane? Hmm.. Jutro idę rano do swojej gin na nfz Zobaczymy co Ona mi tam wyliczyć hehehe Czy wogole coś wpisze do karty ciazy z tylu tam gdzie jest tabelka usg... -
A chciałam napisać, że właśnie z trójka i ogarniasz dwa watki:)
Aneczka a co u Was?
U mnie już mdłości przechodzą pomalu ale są. Zaczęłam pić wodę z cytryna to moze przestanę podjadac i tak tyc:/ dziś na wagę stanelam to się zalamalam. Przez 3tygodnie złapałam kolejne 2,5kg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 09:22
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ale mi sie chce zjesc cos slodkiego! Hehe
Dzis mi jeszcze raz robili usg szyjki, wszystko dobrze jest calt czas dluga. I mocz jeszcze raz pobrali dla pewnosci chociaz we wtorkowym jedyne co bylo kilka leukocytow ale mieszcza sie w normie.
Cukrier mierze po kazdym posilku i mam max 125. Norma jest do 140 wiec tez jest ok. Jutro bedzie wynik z posiewu i mi Powiedza czy mnie puszcza