Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna też tym psikam w buzię. Pediatra też mówiła o tantum verde ale wcześniej Malz kupił ten denstosept to juz tantum nie kupowałam, bo w domu się skończył.
To chyba w całej Polsce taka pogoda. Wczoraj pojechalismy na Chrzest i przez cały pobyt od 11 do 18 cały czas deszcz i to dosc niezły. Temperatura też dość niska. Dzis nie widzę, żeby padało ale zachmurzenie cały czas. Niestety czas się przyzwyczajać chyba pomalu;) Jak dla mnie temperatura może być tylko żeby nie padało, bo wtedy to wychodzić z domu się nie chce nawet.. A zaraz właśnie wrzesień i szkoła i przedszkole..
Dziś suniemy z Malzem na zebranie do przedszkola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 08:39
-
Kasia to trzymamy kciuki za dzień w przedszkolu.
Ja właśnie przebieram ubrania Leny z długim rękawem. Getry długie wyjelam, parę bluzek z krótkim wrzucę na wierzch gdzieś, bo jeszcze pewnie ciepło będzie albo starczy krótki rękaw bluzki i bluza na to. Jak ja nie lubię tych przejść..
Skończy się Leny choroba to od września zacznę kupować Pelafen i Wit C. Ah no Wit D.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:50
-
Czesc! Jestem w domu. Musze tylko podjechac dzis po wypis miedzy 14-15. Nie bede tam czekac tymbardziej ze szpital mam z za rogiem.
Dziewczyna z sali poszla rodzic. Byla w 36tyg. Lezala juz 3 tyg w szpitalu z rozwarciem i bez szyjki. Dzis juz miala 5cm rozwarcia i poszla na wywolanie.
Ja jeszcze 3 msc. Zobaczymy jak to bedzie. Ciekawe jak z ta cukrzyca jeazcze u mnie. W szpitalu jadlam co mi dali, nie bylo podjadania, obym w domu tez sie zmobilizowala. Dzis mialam od rana ponad norme ale to chyba z emocji ze ide do domu.
-
Natalka-w domu najlepiej!
Odpoczywaj, dbaj o siebie i dotrwasz. Pamiętam jak w ciązy z Olą moja lekarka mi stawiała takie małe cele, do 30, potem do 32 potem 34 potem 36 a potem to już się śmiała że teraz już ola decyduje:p
Ola dzisiaj dziwnie na mnie patrzyła że jej zakład długi rękaw i sweter gruby bo 6 stopni było:/ I pytała się po co, a jak wyszła z bloku to stwierdziła, caaaałe szczęście że mam sweter:D haha -
Ja wam powiem ze mam juz dosc. Zbieram wszystko po drodze... Niedoczynnosc tarczycy- ok biore tabletki ale co miesiac wieksza dawke, teraz nawet na smutki slodkiego sie nie najem. Ale pocieszam sie ze 3msc to nie tak dlugo. Hehe
Gruba jestem i grubo sie czuje. Ponoc tesciowa wczoraj powiedziala ze waze ponad 80kg... Ja sie wazylam dzis i mam 74kg 2kg schudlam w szpitalu...
-
Ja wlasnie zamówiłam na ale drogo pościel do przedszkola i naprasowanki z imieniem i nazwiskiem na ubrania. Matko to juz zaraz. Jesteśmy z Malzem też po spotkaniu. W naszej grupie dość sympatyczne Panie będą. W tym Dyrektorka.
Kava lubi tę wiadomość
-
Ubranka tez podpisujecie? Ja mam takie metki z imieniem i z nazwiskiem. Doszyje je do koca i poduszki. Worek mam z naszytym imieniem, reczniki tez wyhaftowane. Ciuszki mu spakuje razem z kapciami do worka i niech se wisi. Jeszcze paste i szczoteczke i kubek musze kupic.
My nie mamy dni adaptacyjnych ale w piatek w poludnie mozna przyjac porozmawiac z wychowawca, dziecko moze sobie poogladac sale. Narazie Szymek mowo ze zostanie sam. Dlugo juz mu o tym mowie ale trzeba mu codziennie mowic teraz. Ale i tak nie bedzie gotowy jak pojdzie, ja tez nie. Zawozic go bedzie maz, ja go pewnie bede odbierac..
-
iNso87 wrote:Ja wlasnie zamówiłam na ale drogo pościel do przedszkola i naprasowanki z imieniem i nazwiskiem na ubrania. Matko to juz zaraz. Jesteśmy z Malzem też po spotkaniu. W naszej grupie dość sympatyczne Panie będą. W tym Dyrektorka.7w3d 💔
-
natalka0887 wrote:Aaa i chyba wybralismy imie dla malej. Bedzie Pola
Prawda Justyna ze ladnie? Hehe
Nie mamy zadnej Poli w okolicy, pewnie sie dopiero znajdzie jak urodze bo widzialam ze w 2018 to doac czesto nadawane imie.wprawdzie nasza to Apolonia ale nadają i samo Pola już
7w3d 💔