Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
26dc a mi spowrotem temperaturka podskoczyla do 36,9 ale jakos nie robie sobie nadziei. W kazdym cyklu zadaje sobie to samo pytanie, czemu mnie mialoby sie udac?
Bolu na okres nie mam zadnego, ale tak mnie na twarzy wysypało że jeju!
Pola bardzo ładne imie, sama sie nad nim zastanawiałam ale jednak stanelo na Alicja lub Amelia -
Natalka u nas Pani kazala na wszystko narazie metki z imieniem mieć. Nawet na tym w czym przyjdzie. Będziemy mieć leżakowanie i będą dzieci się rozbierać i nie chce zeby potem doszło do tego, że ktoś założy czyjąś bluzke bo u dzieci przecież (u większości) wszystko moje.. Ja dwa worki wieszak, w jednym będą zapasowe kapcie a w drugim ubranka i majtki i skarpetki i Pani prosiła najlepiej na początek razy 3.
Justyna już wrzucam link
https://allegro.pl/naprasowanki-na-odziez-imienne-metki-imienniki-i7525638290.html?snapshot=MjAxOC0wOC0yN1QxNzowMTo1My4zODNaO2J1eWVyOzc2ZDk2YzhmYzQyZTBkMDE4ZDExZDc0ZTMwZDgyMzM0ZDgwZDljNGYwZTM4NzkyMWVhYjZlZjVlMzgzMWE1YzI%3DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 08:36
-
Cześć
U nas też nie ma dni adaptacyjnych i szkoda. Były jedynie dni otwarte Ale to było jeszcze zima to Lena była jeszcze mała. Teraz idzie na żywioł. Często rozmawiamy, mówię że mnie nie będzie, że będzie Pani, że jak coś będzie chciała to musi iść do Pani. Mówię, że mama przyjdzie po obiedzie. Musimy to jakoś przetrwać. Nie boję się tak pierwszego dnia jak kolejnych. Zobaczymy.
Ola ja też chyba poczułam jak tak sobie przypomnę. Trzymam kciuki.
Inso A Ty jak się czujesz?
Ja 3 mam wizytę, liczę na poznanie płci
-
Aneczka ja dalej czuje się jako tako. Czasem zemdli, i ten posmak dalej w buzi.. Narazie przez chorobę Leny zapominam, że w ciazy jestem.
U nas też nie ma tych dni adaptacyjnych w tym przedszkolu. Za to tam gdzie chciałam Lene zapisać są. Są też w starym przedszkolu Laury i były 2dni jak Laura byla Mala.. Lipa no. Jeszcze jak wczoraj na zebraniu Dyrektorka mówi proszę pożegnać się z dziećmi w szatni, zaprowadzić do sali i odrazu wyjść i zamknąć drzwi:| żeby ona chociaż znała ta nauczycielkę wcześniej.. Na oczy Ja widziała.. Masakra. -
Widze, ze chyba tylko moje dziecko nie idzie jeszcze do przedszkola. I jakos dobrze mi z tym, ze jeszcze rok posiedzi w domu
Dostalam dzis popoludniu okres i tak mnie wszystko wkurza... Najbrardziej to stary, wyslalabym go w kosmos. Boziu jak mnie denerwuje... Wkurzam sie, bo nie moge teraz z Kuba nic zrobic. Ugotownie obiadu z nim to nie lada wyczyn. Spi w dzien 2 razy po pol godziny. On juz nie chodzi, on biega! No jakby mogl to by psu do d..y wlazl. Chce wlozyc pranie, to mi w kibelku grzebal. Wygonilam z lazienki, to porwal po drodze mopa i dostala nim Zuzka w glowe i ryk. Dobrze, ze chociaz ona w miare mu ustepuje i zrobila sie dosc bezproblemowym dzieckiem. Kubus daje popalic za to. Po dwoch stronach czola ma guzy i obtarty policzek. Moj kaskader
Justyna chyle czola jak Ty kobieto dajesz rade z trojka!
-
iNso87 wrote:Jeszcze jak wczoraj na zebraniu Dyrektorka mówi proszę pożegnać się z dziećmi w szatni, zaprowadzić do sali i odrazu wyjść i zamknąć drzwi:| żeby ona chociaż znała ta nauczycielkę wcześniej.. Na oczy Ja widziała.. Masakra.
Z moją takie cos2 nie przejdzie. Musi polubić Panie i przedszkole.
I pamietaj. Nikt ci nie zabroni stać pod drzwiami i w razie czego zareagować.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Dzisiaj miałam imprezę urodzinową,roczek Szymona. Napieklam ciastek, przekąsek, dałam owoce. Stół pełen jedzenia, a tesciowa co? Pod moją nieobecność położyła na stół paluszki. Jak to zobaczyłam, to się zagotowałam i pytam, to co za mało jedzenia na stole?
Generalnie nie mam z nią problemów, a dziś taki wątpliwy gest.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Kasia - No to ładnie tesciowa odwaliła hahaha
Ja sie ze swoja nie odzywam. Moze i bym sie z nia kiedys pogodziła, ale za to ze napisala mojemu mezowi w smsie ze jestem Lafiryndą (on mi tego nie powiedział, sama zobaczylam w smsie) to jej nie odpuszcze.
U mnie dzisiaj nadal temperatura na poziomie 36,9 juz myslalam ze spadnie, bo czas najwyzszy, 27dc bole brzucha jakbym miala dostac wylewu. -
Sabina- moja Ola też nie idzie do przedszkola. Uważam że ma jeszcze czas. Ma super opiekunkę, ma tam towarzystwo dwójki innych dzieci także nie mam wyrzutów sumienia.
Mnie już nawet szkoda czasu na moją teściową i to co ona wyprawia. Ale spoko, tłumacze sobie że karma wraca:p haha