Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Espoir wow:d gratuluje:d jaki termin??? Maj ale który Tobie wpisać narazie?? :d
Kasia właśnie zastanawialam się dla Teściowej dać ale teraz posciel już idzie do przedszkola. Co msc oddaja do prania na weekend także za msc najwyzej pokaże Jej żeby wymiary sobie zobaczyła czy zrobi taka jak nie zapomnę.
Ja juz tez na nogach. :d Matko trzymajmy kciuki za siebie w tym trudnym dla nas dniu;) -
Ja prawie całą noc nie spałam z tego stresu
Zalążek boli i mnie mdli z tego wszystkiego
My dziś idziemy punktualnie na 8, bo trzeba się tam ogarnąć A ogólnie trzeba być najpóźniej na 8.30, bo wtedy jest śniadanie.
Jeju dziewczyny trzymam za nas wszystkie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 06:50
iNso87 lubi tę wiadomość
-
My też mamy być na 8-8:15,sniadanie 8:30. My już siedzimy gotowe. Czekamy do wyjscia. Nie chcę być wcześniej, bo o 8 będzie Jej Pani.
Ja nie mam problemu z budzenie, sama wstaje 6-6:30. Sporadycznie o 7.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 07:18
-
Espoir - gratulacje! Ja tym razem nie dotrzymam ci już towarzystwa
I mój bąbel poszedł już do przedszkola. Bedzie chodził na 7.30, o 8.30 śniadanie, obudzilismy go ok 6.50. Szybko dał się przekonać, wyszedł bez płaczu i chętnie, ale ciekawe jak będzie w ciągu dnia. Chyba dzisiaj o niczym innym nie będę myślała.. -
Szymek dziś coś się kręcił w nocy i nad ranem przyszedł do nas. Obudził się w dobrym humorze o 6. Trochę szybko ale mieliśmy czas na wszustko. Zjadł kaszkę, ubrał się ładnie. Przed wyjściem z domu trochę marudził, ale założył plecak i poszedł.
Mąż go zawiózł. Ładnie się rozebrał, przebrał buty i wszedł do sali się bawic. Ale jak mąż mu powiedział że idzie to za zaczął lamentować że chce do domu. Pani kazała mezowi wyjść.
Ja odliczam godziny żeby go zabrać... Masakra