WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam album-ksiazke z naszymi zdjęciami. Rocznicowa żabkę a'la faberge. Dostaliśmy pierwsza na ślub i teraz kupujemy co rok. I bon na stylizację rzęs bo ostatnio narzekałam że już się nie maluje to chociaż rzęsy zrobię bo wyglądam blado. A już miałam nie robić bo teraz myślę że dużo kasy muszę wydac na wyprawki dla szynką i małej...;-)

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka Wszystkiego Najlepszego;**
    Moja jedna z psiapsol tez dzis Urodziny obchodzi:)

A ja Dziewczyny tak na tego Stokke v4 sie napalilam,ze nie mogę o tym wózku zapomnieć i juz nic innego mi się nie podoba:/ ale tak szkoda mi kasy tyle płacić za używany..o nowym nawet nie ma mowy. Tym bardziej,ze 3 i ostatnie dziecko.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso A mi bardzo podoba się wózek mija :)
    Ale pozostaje przy naszym starym, bo w sumie pół roku szybko zleci A potem lato to wskoczymy szybko do naszej spacerówki joie :) Mam wrażenie, że te wszystkie piękne wózki są mało praktyczne :)

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    Inso A mi bardzo podoba się wózek mija :)
    Ale pozostaje przy naszym starym, bo w sumie pół roku szybko zleci A potem lato to wskoczymy szybko do naszej spacerówki joie :) Mam wrażenie, że te wszystkie piękne wózki są mało praktyczne :)
    Moze bym nie myślała nad wózkiem,żebym chociaż jeden wlasnie miala po Lenie;p ale w tej sytuacji mam pole do popisu;) Greentomy tez sa fajne ale wkr..mnie to,ze najpierw kupujesz wózek z gondola a potem wózek ze spacerowka:| i fotelika swego nie wsadzisz...

Edit.
    Chciałam zobaczyć co to za wózek ale nie ma takiego mija?:>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 19:54

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Moze bym nie myślała nad wózkiem,żebym chociaż jeden wlasnie miala po Lenie;p ale w tej sytuacji mam pole do popisu;) Greentomy tez sa fajne ale wkr..mnie to,ze najpierw kupujesz wózek z gondola a potem wózek ze spacerowka:| i fotelika swego nie wsadzisz...

Edit.
    Chciałam zobaczyć co to za wózek ale nie ma takiego mija?:>
    Ah ten słownik.. wózek mima miło być :)

A mnie te greentomy się nie podobają, bo są jakieś takie małe i mega niskie. Spacerowa jeszcze ok ale gondola porazka.
    My jedynie chcemy dokupić dobry fotelik, bo mieliśmy ten z zestawu - masakra.

A ja mam dziś jakaś moc :D Mogłaby że mną zostać już na dobre..hah

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szwagierka ma greentoma spacerówkę. Na początku byłam nastawiona sceptycznie ale wózek daje radę. Ładnie jedzie i nie jest taki rozdygotany jak moje espiro. Tylko po co dawać ponad 1000zl za spacerówkę.
    Ja będę korzystać ze swojej barletty. Jako gondola jest super. Spacerówka raczej porażka ale teraz mam już druga jakby co. Te stokke mi się nie podobają
    Design nawet ok ale wydają się jakoś mało praktyczne. Koleżanka miała spacerówkę quinny bo takie były modne i mówiła że do galerii handlowej to się nadają ale do niczego więcej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 22:17

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • Ola454 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedź :) Czyli dobrze, bo martwilam sie ze juz wszystko w jednym dniu cyklu. Na dodatek w poniedzialek rozpoczecie szkoly o 9 -.-

Tak sie fatalnie dzisiaj czulam, w pracy zlapal mnie taki bol ze wzielam leki, silne, sporo. No i mam tego efekt. Jeszcze wiekszy bol brzucha gazy i mnie tak przeczyscilo ze myslalam ze bede siedziala cala noc na kiblu no i ogolnie jakos slabo mi :/
    Weekend wolny, to najwazniejsze ;)

• Aneczka86 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka zgadzam się z tym co napisałaś.. te wszystkie piękne wózki to tylko na pokaz. Ja za spacerówke dałam niecały 1000zl Ale nigdy bym jej nie zmienila. Uzywalismy jej dobre 2lata i to dość intensywnie i jest w bardzo dobrym stanie.

Ola wspolczuje, zdrówka dla Ciebie. Wypocznij w weekend :)

Ja obejrzałam nowy odcinek Przyjaciółek i się położyłam.. Ale mam oczy jak 5zl. Skąd ta moc dziś? :)

l22ncwa1oacwa1tc.png
    l22nbd3m6o1c484o.png
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie jako jedyna nie lubię obchodzić rocznic, walentynek, urodzin. My już dawno nie dajemy sobie grubszych prezentów. Z okazji urodzin, życzenia, mały kwiatek czy czekoladka i to wszystko. Na święta też sobie na wzajem nic nie dajemy.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka86 wrote:
    Ah ten słownik.. wózek mima miło być :)

A mnie te greentomy się nie podobają, bo są jakieś takie małe i mega niskie. Spacerowa jeszcze ok ale gondola porazka.
    My jedynie chcemy dokupić dobry fotelik, bo mieliśmy ten z zestawu - masakra.

A ja mam dziś jakaś moc :D Mogłaby że mną zostać już na dobre..hah
    Aaaa hahaha nawet nie domyślam się, że chodzi o Mima haha no tak też są super ale ta cena to wogole masakra.. Hot Mam chyba jest też podobna podroba.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka0887 wrote:
    Moja szwagierka ma greentoma spacerówkę. Na początku byłam nastawiona sceptycznie ale wózek daje radę. Ładnie jedzie i nie jest taki rozdygotany jak moje espiro. Tylko po co dawać ponad 1000zl za spacerówkę.
    Ja będę korzystać ze swojej barletty. Jako gondola jest super. Spacerówka raczej porażka ale teraz mam już druga jakby co. Te stokke mi się nie podobają
    Design nawet ok ale wydają się jakoś mało praktyczne. Koleżanka miała spacerówkę quinny bo takie były modne i mówiła że do galerii handlowej to się nadają ale do niczego więcej...
    Natalka ja nie powiedziałam, że kupię nowa. Używanego szukam na olxie :) i są za 400zl. Greentomy oczywiście. Ale nie wiem czy na Stokke używany się nie zdecyduje. Jeszcze mam czas żeby się zastanowić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 07:27

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiakasia11 wrote:
    Ja pewnie jako jedyna nie lubię obchodzić rocznic, walentynek, urodzin. My już dawno nie dajemy sobie grubszych prezentów. Z okazji urodzin, życzenia, mały kwiatek czy czekoladka i to wszystko. Na święta też sobie na wzajem nic nie dajemy.
    To tak jak u Nas. Ja raz sama zorganizowałam wyjście dla siebie i dla Malza na rocznicę Ślubu tak na tym się skończyło. Postanowiliśmy nie dawać sobie prezentów na Urodziny i Święta tylko dzieciom. Imprezy organizujemy i zapraszamy gości. Od czasu do czasu Malz bez okazji mi da kwiaty czy jakiś drobiazg. Nie widzę sensu wydawania kasy aby wydać. Jak chce coś sobie kupić to sama idę i kupuje.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana po całkiem udanej nocy :) Antoś śpi od 6.30 na brzuszku na łóżku :) a ja kawka :) Dziś mamy wesele więc jutro może jakąs fotkę wstawię w sukience :) Oby babcia z moją trójką dałą rade :) na karmienia będziemy przyjeżdzać bo blisko albo raz babcia mm poda. Się okaże.

iNso87 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanej zabawy.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• sabinaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna baw sie dobrze i koniecznie wstaw fotke :)

Ja usypiam Kube i jade z Zuzia na lody pociagiem. Ona juz sie doczekac nie moze. Wrocimy autobusem to spelnie od razu 2 marzenia :)

iNso87, kasiakasia11 lubią tę wiadomość

l22ndf9h3vpfkhhu.png
    mhsvj44j4uxq5cod.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Justyna czekamy na zdjęcie

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, dawaj fotkę :)

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • sabinaaa Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed Justyna ja dodam moja turystke :) Zachwycona jazda pociagiem.

f25a3121ca17f2cfmed.jpg

b3701842991b3099med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 20:44

Aneczka86, kasiakasia11, Ola454, natalka0887, iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość

l22ndf9h3vpfkhhu.png
    mhsvj44j4uxq5cod.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinaaa to Zuzia zadowolona pewnie :D takie atrakcje caly dzień;D

Justyna jak po weselu? Wstawiaj fotkę.

Ja wczoraj zle się czułam oczywiście ;/ nie wiem co jest? Dzis tez nie do życie jestem.. Moja najgorsza ciąża.. Nawet nie wiecie jak bym chciała zeby byl juz marzec i juz zeby Maluch byl na świecie a ja po ciąży.. :/

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej na weselu byliśmy do 1. Babcia dała radę z dziećmi. Dziś już od 6.30 na nogach. Zdjęcie wstawię wieczorem bo nie mam na telefonie, mama robiła więc najpierw muszę poprosić żeby mi przespała. Bawiliśmy się dobrze. Mąż oczywiście pił więc jeszcze leży z kacem. O 17 mamy gości do Olusia na tort przychodza bo wolę teraz niż później jak dzieci może nie do końca zdrowe będą bo przedszkole się zacznie. A wieczorem ostatnie szykowanie do przedszkola i jutro ja ich zaworze :-)

7w3d 💔
‹‹ 3229 3230 3231 3232 3233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ