Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dostałam album-ksiazke z naszymi zdjęciami. Rocznicowa żabkę a'la faberge. Dostaliśmy pierwsza na ślub i teraz kupujemy co rok. I bon na stylizację rzęs bo ostatnio narzekałam że już się nie maluje to chociaż rzęsy zrobię bo wyglądam blado. A już miałam nie robić bo teraz myślę że dużo kasy muszę wydac na wyprawki dla szynką i małej...
-
Natalka Wszystkiego Najlepszego;**
Moja jedna z psiapsol tez dzis Urodziny obchodzi:)
A ja Dziewczyny tak na tego Stokke v4 sie napalilam,ze nie mogę o tym wózku zapomnieć i juz nic innego mi się nie podoba:/ ale tak szkoda mi kasy tyle płacić za używany..o nowym nawet nie ma mowy. Tym bardziej,ze 3 i ostatnie dziecko. -
Aneczka86 wrote:Inso A mi bardzo podoba się wózek mija
Ale pozostaje przy naszym starym, bo w sumie pół roku szybko zleci A potem lato to wskoczymy szybko do naszej spacerówki joieMam wrażenie, że te wszystkie piękne wózki są mało praktyczne
Edit.
Chciałam zobaczyć co to za wózek ale nie ma takiego mija?:>Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 19:54
-
iNso87 wrote:Moze bym nie myślała nad wózkiem,żebym chociaż jeden wlasnie miala po Lenie;p ale w tej sytuacji mam pole do popisu;) Greentomy tez sa fajne ale wkr..mnie to,ze najpierw kupujesz wózek z gondola a potem wózek ze spacerowka:| i fotelika swego nie wsadzisz...
Edit.
Chciałam zobaczyć co to za wózek ale nie ma takiego mija?:>
A mnie te greentomy się nie podobają, bo są jakieś takie małe i mega niskie. Spacerowa jeszcze ok ale gondola porazka.
My jedynie chcemy dokupić dobry fotelik, bo mieliśmy ten z zestawu - masakra.
A ja mam dziś jakaś mocMogłaby że mną zostać już na dobre..hah
-
Moja szwagierka ma greentoma spacerówkę. Na początku byłam nastawiona sceptycznie ale wózek daje radę. Ładnie jedzie i nie jest taki rozdygotany jak moje espiro. Tylko po co dawać ponad 1000zl za spacerówkę.
Ja będę korzystać ze swojej barletty. Jako gondola jest super. Spacerówka raczej porażka ale teraz mam już druga jakby co. Te stokke mi się nie podobają
Design nawet ok ale wydają się jakoś mało praktyczne. Koleżanka miała spacerówkę quinny bo takie były modne i mówiła że do galerii handlowej to się nadają ale do niczego więcej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 22:17
-
Dzieki za odpowiedź
Czyli dobrze, bo martwilam sie ze juz wszystko w jednym dniu cyklu. Na dodatek w poniedzialek rozpoczecie szkoly o 9 -.-
Tak sie fatalnie dzisiaj czulam, w pracy zlapal mnie taki bol ze wzielam leki, silne, sporo. No i mam tego efekt. Jeszcze wiekszy bol brzucha gazy i mnie tak przeczyscilo ze myslalam ze bede siedziala cala noc na kiblu no i ogolnie jakos slabo mi
Weekend wolny, to najwazniejsze -
Natalka zgadzam się z tym co napisałaś.. te wszystkie piękne wózki to tylko na pokaz. Ja za spacerówke dałam niecały 1000zl Ale nigdy bym jej nie zmienila. Uzywalismy jej dobre 2lata i to dość intensywnie i jest w bardzo dobrym stanie.
Ola wspolczuje, zdrówka dla Ciebie. Wypocznij w weekend
Ja obejrzałam nowy odcinek Przyjaciółek i się położyłam.. Ale mam oczy jak 5zl. Skąd ta moc dziś?
-
Ja pewnie jako jedyna nie lubię obchodzić rocznic, walentynek, urodzin. My już dawno nie dajemy sobie grubszych prezentów. Z okazji urodzin, życzenia, mały kwiatek czy czekoladka i to wszystko. Na święta też sobie na wzajem nic nie dajemy.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Aneczka86 wrote:Ah ten słownik.. wózek mima miło być
A mnie te greentomy się nie podobają, bo są jakieś takie małe i mega niskie. Spacerowa jeszcze ok ale gondola porazka.
My jedynie chcemy dokupić dobry fotelik, bo mieliśmy ten z zestawu - masakra.
A ja mam dziś jakaś mocMogłaby że mną zostać już na dobre..hah
-
natalka0887 wrote:Moja szwagierka ma greentoma spacerówkę. Na początku byłam nastawiona sceptycznie ale wózek daje radę. Ładnie jedzie i nie jest taki rozdygotany jak moje espiro. Tylko po co dawać ponad 1000zl za spacerówkę.
Ja będę korzystać ze swojej barletty. Jako gondola jest super. Spacerówka raczej porażka ale teraz mam już druga jakby co. Te stokke mi się nie podobają
Design nawet ok ale wydają się jakoś mało praktyczne. Koleżanka miała spacerówkę quinny bo takie były modne i mówiła że do galerii handlowej to się nadają ale do niczego więcej...i są za 400zl. Greentomy oczywiście. Ale nie wiem czy na Stokke używany się nie zdecyduje. Jeszcze mam czas żeby się zastanowić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 07:27
-
kasiakasia11 wrote:Ja pewnie jako jedyna nie lubię obchodzić rocznic, walentynek, urodzin. My już dawno nie dajemy sobie grubszych prezentów. Z okazji urodzin, życzenia, mały kwiatek czy czekoladka i to wszystko. Na święta też sobie na wzajem nic nie dajemy.
-
Witam się z rana po całkiem udanej nocy
Antoś śpi od 6.30 na brzuszku na łóżku
a ja kawka
Dziś mamy wesele więc jutro może jakąs fotkę wstawię w sukience
Oby babcia z moją trójką dałą rade
na karmienia będziemy przyjeżdzać bo blisko albo raz babcia mm poda. Się okaże.
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Sabinaaa to Zuzia zadowolona pewnie
takie atrakcje caly dzień
Justyna jak po weselu? Wstawiaj fotkę.
Ja wczoraj zle się czułam oczywiście ;/ nie wiem co jest? Dzis tez nie do życie jestem.. Moja najgorsza ciąża.. Nawet nie wiecie jak bym chciała zeby byl juz marzec i juz zeby Maluch byl na świecie a ja po ciąży.. -
Hej na weselu byliśmy do 1. Babcia dała radę z dziećmi. Dziś już od 6.30 na nogach. Zdjęcie wstawię wieczorem bo nie mam na telefonie, mama robiła więc najpierw muszę poprosić żeby mi przespała. Bawiliśmy się dobrze. Mąż oczywiście pił więc jeszcze leży z kacem. O 17 mamy gości do Olusia na tort przychodza bo wolę teraz niż później jak dzieci może nie do końca zdrowe będą bo przedszkole się zacznie. A wieczorem ostatnie szykowanie do przedszkola i jutro ja ich zaworze7w3d 💔