Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natalka0887 wrote:Dużo ludzi mi mówi że mam duży brzuch. Chociaz mi się nie wydaje że jest duży:-P
To nie widzieli dużego brzucha. Ja mam taki bez ciąży, tylko bardziej miękki i pusty w środku.
Ty masz śliczny- zgrabny brzuch.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Pierwsze co to weszlam i zobaczyłam Natalka fotki i podpis III trymestr.... Ze który????? Haha to ja ledwo wlazlam w II teraz a już brzuch taki sam jak nie wiekszy:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 16:32
natalka0887 lubi tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Inso A wiesz, że i mi wypadają.. hmm
Do tego mam zgaga o której do tej pory nie miałam pojęcia, bo nigdy w życiu jej nie miałam.
Ciekawe czy w poniedziałek lekarz coś dojrzy -
Aneczka86 wrote:No i dla chłopca mamy problem z imieniem.
Narazie są 2 propozycje.. Julian i Borys -
My byliśmy u Teściowej na domowych pyzach a wręcz kartaczach bo ona duże robi... Zjadlam jeden.. Ale tak jeszcze się chciało takiego smakołyku, że zjadlam drugi.. Pyta Tesciowa czy dać jeszcze to ja, że nie bo wybuchnie. To zapakowana do pojemnika Jeszcze dwa, bo świeżo ugotowane były. Zaszłam tylko do domu, Lena poszła spać a ja nie wytrzymałam..trzeciego zjadlam i to był blad:/ teraz cały dzień mi niedobrze. Wrrr...
Byliśmy u pediatry. Mówiła, że jeszcze dziąsełka i ten jezyczek jest w średnim stanie. Do smarowania poprostu. Wpisala 4 nystatyna ale tylko do pedzlowania. W następnym tyg kazała zrobić morfologie..nie wiem jak ja Jej krew pobiore. To będzie pierwszy raz:|
Byliśmy też po drodze z Nia w przedszkolu. Musiałam dokumenty zawiesc. Akurat w Jej sali była jej Pani. Takze Lena juz wie kto to Pani Ewa;) gdzie Jej szafka, co jest w sali. Wstydziła się tylko strasznie.. Stała i zamiast odpowiadać na pytania to mówiła cały czas yhym.. Masakra. -
Aneczka- a chętnie idzie mała do teściowej???bo moja to ma taki radar na ludzi że jak ktoś jej nie pasuje albo rzadko kogoś widzi to za Chiny ludowe nie pójdzie.
Dzisiaj miała atrakcje moja mała bo jechalysmy razem z pracy pociągiem.taka była podjarana że zasnąć nie umiała:p -
Animka Lena jak już kogoś zna to idzie bez problemu.
Miałam inne plany na to popołudnie Ale wyszedł mężowi pilny wyjazd do lekarza do miasta 80km od domu to pojechałam z nim. Codziennie siedzę w domu, więc stwierdziłam, że spędzimy czas że sobą bez naszego "ogonka"
Co do imienia to jak miała być Lena to każdy mi powtarzał, żebym się zastanowił, bo Leny grzeczne nie są... nie słuchałam. Teraz już słuchamhaha
Ja 2 dni temu zrobiłam Lenie wycieczkę autobusempociągiem też muszę, bo uwielbia pociągi.
-
Moj maz pojechal na pogotowie, znaczy na ta opieke nacna. Od kilku dni juz narzekal na kiepskie samopoczucie. Wczoraj wieczor temp ponad 38, ale rano wstal i niby wszystko ok. Po pracy jescze ogrod wykosil. Wieczorem temp 39.2 i wysokie cisnienie. Boli go glowa od wczoraj i w ogole jakis bez zycia chodzi. Umieram ze strachu....
Moja Zuza tez marzy o przejazdzce pociagiem, autobusem i samolotem. 2 pierwsze ma obiecane, z samolotem gorsza sprawa. Maz obiecuje zabrac ja na lotnisko, zawsze to cos.