Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Pierwszy miesiąc za nami
Ja w końcu juz wiem,ze Starsza idzie dopiero na 9:45 na rozpoczęcie roku takze pasuje. Jak Lene w pn puszcze to nie będzie jakos to kolidować ze sobą.
Dzis u Leny widzę dopiero mala poprawę jesli chodzi o zapalenie. Wczoraj Ja jakos namowilam na mycie zębów. Jakos poszlo ale z bólem,płaczem i krwiawiacymi dziaslami. Dzis rano tez jeszcze krwawily przy myciu. Języczek dalej ma czerwona plamkę. Dzis ostatni dzień nystatyny,bo widzę,ze się konczy. Popołudniu kontrol u pediatry. Szkoda mi Jej tym bardziej jak Ona sama wczesniej dopominala sie mycia zębów i sama to robila. A teraz..masakra:/ -
Jak dobrze się wyspać
Ola wspolczujeKasia ma rację, ja bym pewnie już dawno się przebadala. I męża też. No ale każdy robi tak jak uważa
Justyna kiedy to zlecialo..szok.
Inso jakieś ciężkie te ciążę mamy, może to zwiastuje płeć męskąhaha
Moja teściowa ma dziś wziąć Lene po pracy..czekam na telefon, że jej coś wypadło:D
-
Aneczka86 wrote:Jak dobrze się wyspać
Ola wspolczujeKasia ma rację, ja bym pewnie już dawno się przebadala. I męża też. No ale każdy robi tak jak uważa
Justyna kiedy to zlecialo..szok.
Inso jakieś ciężkie te ciążę mamy, może to zwiastuje płeć męskąhaha
Moja teściowa ma dziś wziąć Lene po pracy..czekam na telefon, że jej coś wypadło:D
Edit.
Aha i włosy jak wypadaly tak dalej mi wypadają.. W poprzednich ciążach nawet jeden włosek mi nie wyszedł także tenWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 09:00
-
Kasia przy pierwszej ciąży miałam parcie na dziewczynke i mam
Teraz jest mi jakoś obojętna płeć. Czasami mam chwilę, że chciałabym drugą córkę A czasami, że synka
Maz wczoraj mówi, że szkoda, że wizyta nie jest w piątek, bo jak będzie syn, to mógłby w weekend pić że szczęścia..hahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Ola- przykro mi:( ja uważam że absolutnie musicie się przebadać. Może to jakiś niewielki problem i niewielka pomoc będzie potrzebna.
Kasia- mój siostrzeniec najmłodszy pamiętam że pierwsze dwa miesiące non stop płakał w przedszkolu:P A kto odprowadza? bo generalnie z opinii znajomych wiem że jak odprowadza tatuś to jest lepiej niż jak mama:p
U nas ostatnio jest tragedia z zasypianiem. Tylko chce zasypiać ze mną, mam się koło niej położyć, po czym zaczyna wymyślać a siku, a kupa a pić a jeść a ledwie na oczy się patrzy:/ Wczoraj powiedziałam że ide i zasypia z tatą to się zaniosła płaczem że prawie tchu złapać nie umiała:/ Już nie wiem o co jej chodzi:/ -
Animka. Nie mam wyjścia muszę ja odprowadzać. Może byłoby lepiej gdyby mąż, a może i nie bo on straszny mięczak w takich chwilach. Mnie serce boli ale nie mam skrupułów.
Jak dla mnie imię Julian śliczne, Borys okropne, kojarzy mi się z nieprzyjemnym typem, gangsterem.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Tez jestem ciekawa plci Waszych dzieci. Tez typuje chlopakow
Aneczka Julian bardzo mi sie podoba. Julek, Julczek - super. Borys tez mi sie jakos zle kojarzy. No ale to Wasz wybor
Ola tez mysle, ze badania musisz zrobic. Co miesiac jest ten sam scenariusz, te same nadzieje zakonczone okresem.
U mnie dzis juz troche lepszy dzien...iNso87 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Zgagę miałam przy chłopakach i smaki specyficzne. Przy Poli raczej nie. Więc może inso Aneczka u was będą chłopcy
czekam na te USG Wasze
Ja czy chłopcy czy dziewczynka mialam takie same objawy, czyli zero objawów.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17