Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Szymka karmiłam piersią dopiero na 3 dobę i to przez nakładki silikonowe bo inaczej nie umiał. Karmiłam w nich 2 miesiące dokarmiając do 3 msc butla bo mały był głodny i krzyczał. A potem odrzucił butle i został na cycu
justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Inso Twoja najstarsza córka nadal w foteliku jeździ czy już nie? Będziecie kupować coś większego czy się zmieścić od? Bo my właśnie szukamy czegoś większego bo do naszego hiundka 3 foteliki nie wejdą choćbym nie wiem jak się starała. I widzę, że na rynku mało jakichś sensownych samochodów 7 osobowych albo choć 5 ale z pełnymi siedzeniami z tyłu. Większość od razu jak bus wygląda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 16:17
-
Ja co do samochodów pasownych do trzech fotelikow moglabym się wypowiedziec bo ciut sie w temacie interesowalam. Ale po pierwsze pytanie było bezposrednio do iNso a po drugie .... nie będę pisac bo nie chcę być złośliwa.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Espoir o tym tylem to pamietasz była już kiedyś dyskusja. Burzliwa dyskusja. Ja też jestem za jazdą tyłem. A interesowalam sie tematem bo zmienialam samochod na wiekszy. A planowalam trzecie dziecko wiec mówię może od razy taki kupic. Zrezynowalam. Kupilam mniejszy, wygodniejszy do parkowania a mimo to pakowny i rodzinny. I pomyslalam jak bedzie trzecie to zmienię wtedy na jeszcze wiekszy.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:Ja co do samochodów pasownych do trzech fotelikow moglabym się wypowiedziec bo ciut sie w temacie interesowalam. Ale po pierwsze pytanie było bezposrednio do iNso a po drugie .... nie będę pisac bo nie chcę być złośliwa.
nikt nie mowi,ze bedziesz zlosliwa. Przeciez to forum.
-
Justyna Malz mowi do mnie,zebys kupila Mercedesa Vito i po sprawie:p
Edit.
Przelecialam z grubsza i Chevrolet Captiva jest ladny i Outlander II niektore wersje tez maja 7 ososbowe. Ale to auta 30-40tys zl. Jakos tak jesli chodzi o rocznik srednio 2010.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:19
justyna14, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:wiadomo, każdy robi jak uważa
ale ja z chęcią posłucham Twoich rad, bo tak jak mówię, nie ogarniam tematu, więc z chęcią przyjmę pomoc
I tu mam problem bo ty mieszkasz w UK. A ja nie wiem jakie tam są auta. Mój brat jeździ takimi, ze mnie nie jest na takie stać. A on nie zarabia tam jakos dużo.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
wiadomo nie za miliony monet, ale wygląd nie ma dla mnie aż tak wielkiego znaczenia. chciałabym po prostu kilka nazw aut, żebym mogła z Mężem przejrzeć i wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:22
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kasia jak masz rozeznanie w dużych autach to pisz śmiało. Najgorsze dla mnie jest to że nawet te 5 osobowe to nie wiem czy mają 3 pełne fotele z tyłu czy dwa pełne i wstawkę w środku tylko , nikt tego nie zaznacza nigdzie i trzeba wszystko przeglądać a o tak nie wiem czy trzy foteliki w razie co mi wejdą bo ja na razie będę musiała z trzema jeździć, zanim Olek dojdzie do wagi czy wzrostu odpowiedniego to jeszcze lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:57
7w3d 💔 -
a to myślałam, że chodzi tylko o zakupy... a, że do przedszkola czy lekarza na kontrolę bierze trójkę...
rodzina Ci pomaga, tak? fajnie, że masz taką możliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 18:53
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Matko Lena sama zasnela o 20
Malz poszedl o 17:30 na nocke. Potem dzieci chcialy poscielic lozko przed 19,wiec ja poslalam swoje. Daly mi polezec godzinke i przyszyly tylko na kanapki na kolacje. Zjadly i poszly znowu do swego lozka. Po czym Laura krzyczy z pokoiku o 20,ze Lena juz spi ha!
Teraz idzie Laura spac i sama zamykam oczy i spie ;p :d A dodam,ze dzis Lena drzemki znowu nie miala. Wstala dzis z Laura uwaga! Jakos przed 8..takze nawet nie kladlam Jej. Matko zeby Jej tak wkrecilo sie wstawac przed 8 i zasypiac samej po 8 wieczorem :p
justyna14 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:a jak teraz jeździsz, jak odwozisz maluchy do przedszkola z Antosiem?
poduszki z przodu mam odpięte wlasnie w razie gdybym potrzebowała fotelik tam wpiąć z Antkiem.
A pisałam że Antka do sklepów na razie tyłu Lidl czy biedronka nie zabieram bo organizuje to inaczej7w3d 💔