Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:wspólnoty
na komercje jeszcze ciezej sie wbić
-
Pewnie ze mam watpliwosci jesli chodzi o jego wyjazd. Najchetniej bym wyjechala od razu z nim
Ale mysle ze na dobre nam to wyjdzie, przyda nam sie taka rozłąka krotkaZ reszta to kwestia 3 miesiecy, w miedzyczasie przyjedzie na chwile
W przedszkolu moze byc w pampersie, ale juz coraz gorzej na to patrza :x
Odpuszczam mu bo widze ze tylko sie wkurza a zadne kary w postaci zabierania zabawek, zabraniania bajek itp nie dziala w ogole.
Wykresu juz nie prowadze. Totalnie nic. Zero starań. Tylko sex dla przyjemnosci.justyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Justyna Trzymam kciuki!
justyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Ola - no to powodzenia Wam życze! mega podziwiam! DLa mnie nie istnieje w związku coś takiego jak przerwa, krótka rozłąka. Oczywiście każdy z nas ma jakieś tam swoje wyjścia czasem itp. ale na dłużej nigdy.
Justyna - powodzenia!justyna14 lubi tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:Justyna bym cię zatrudniła do wspólnoty moich teściów, ale za daleko mieszkasz hehe. Oni mają tragicznego zarządcę7w3d 💔
-
justyna14 wrote:z tego co obserwuje na rynku warszawskim to im większa firma tym większa olewka. zaoferują ci różne urozmaicenia np konto każdego mieszkanca online, dyżury w biurze 3 razy w tyg a na budynku nikt się nie pojawia, nie widzi co się dzieje, nie ma żadnej kontroli.
A u nas normalnie tragiczna pogoda. Leje deszcz od rana. Zamiast sanek kalosze trzeba wyciągnąć
-
U nas tez zima na calego. Ponad 10 stopni mrozu ma byc w nocy, sypie, wieje strasznie a na drogach szklanka.
Dziewczyny co na chrypke? Zuzia dzis wstala z chrypa okropna. Wczoraj bylam u lekarza i wszystko ok, a dzis ta chrypa. Na gardlo sie nie skarzy. Psiknelam mimo wszystko tantum verde, inhalacja z soli i petit drill dostala.
-
Ja wypilam dzisiaj ciepłą
Do tego maż zapomnial swojej do pracy, stoi w termosie, k9lejna ciepła kawusia
Aleee, zeby nie bylo tak pieknie, boli mnie 8, lekarz stwierdzil ze narazie nie trzeba wyrywac bo nie wyszla cala a ma duzo miejsca. Filip nadal chory, tzn katar, kaszel i po drzemce wstaje z lekka goraczką. Pozniej po przeciwgoraczkowym mu odpuszcza i juz nie ma, nawet w nocy.
Takze siedze na kolejnym zwolnieniu i czekam kiedy w koncu cierpliwosc opusci m9jego pracodawce i kopnie mnie w dupe z wypowiedzeniem03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️ -
Ola może nie będzie tak zle ze od razu wypowiedzenie. Współćzuję bólu rosnącej 8, ja mam jeszcze 3 do wyrwania a jedna już wyrwana i też czekam
zdrówka dla Filipa
Ja wczoraj z Olkiem znów u pediatry byłam, bo dostał gorączki i strasznego kaszlu. Dostał sterydy wziewne i kontrola w czwartek. także tym tygodniu już prawie 200 zł wydałam na leki i to chyba jeszcze nie koniecOlek ledwo żywy, kaszle non stop prawie, leci z nosa okropnie i jakoś nic nie pomaga. ale go wymęczy. i mnie on przy okazji.
a jak u Was? Inso obrzarłaś się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 12:46
7w3d 💔 -
Hej!
Justyna daj spokoj..mam dosc juz Swiat.. ledwo dzis wstalam. Oczy zapuchniete. Myslalam,ze wykoncze sie. Za to dzieci zadowolone,bo wczoraj jeszcze Mikolaj u mojej mamy byl. Tak to jest idzie sie do kogos to sie cos niesie a potem odnoszai dzieci maja gratke,bo wiadomo,ze tez cos im skapnie. Lena wczoraj dostala gre w skojarzenia ala puzzle. Bawila sie caly czas wczoraj u moich rodzicow. Dzieci widac nie bylo przez cale popoludnie i wieczor.
Zazdroszcze Wam tej kawy..ja czasem zrobie dla Malza z ekspresu i ten zapach jest taki piekny ale jak juz chce lyknac od niego to mnie odrzuca smaktakze kawe pilam ostatnio w czerwcu.