Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Po studiach byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Warszawie. Właściwie dostałam te pracę zanim jeszcze przyszłam na rozmowę. Firma zajmowała się komercja. Sprzedaż wynajem. Ale że na początek kasa była mała, ja nie znałam miasta, nie miałam kasy odłożonej więc nie stać by mnie było wynająć mieszkanie, opłacić samochód, działaność itp. i zrezygnowałam. Może głupio zrobiłam, teraz bym zrobiła inaczej ale wtedy była inna sytuacja hehejustyna14 wrote:wspólnoty
na komercje jeszcze ciezej sie wbić

-
Pewnie ze mam watpliwosci jesli chodzi o jego wyjazd. Najchetniej bym wyjechala od razu z nim

Ale mysle ze na dobre nam to wyjdzie, przyda nam sie taka rozłąka krotka
Z reszta to kwestia 3 miesiecy, w miedzyczasie przyjedzie na chwile 
W przedszkolu moze byc w pampersie, ale juz coraz gorzej na to patrza :x
Odpuszczam mu bo widze ze tylko sie wkurza a zadne kary w postaci zabierania zabawek, zabraniania bajek itp nie dziala w ogole.
Wykresu juz nie prowadze. Totalnie nic. Zero starań. Tylko sex dla przyjemnosci.
justyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️

-
Justyna Trzymam kciuki!
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️

-
Ola - no to powodzenia Wam życze! mega podziwiam! DLa mnie nie istnieje w związku coś takiego jak przerwa, krótka rozłąka. Oczywiście każdy z nas ma jakieś tam swoje wyjścia czasem itp. ale na dłużej nigdy.
Justyna - powodzenia!
-
z tego co obserwuje na rynku warszawskim to im większa firma tym większa olewka. zaoferują ci różne urozmaicenia np konto każdego mieszkanca online, dyżury w biurze 3 razy w tyg a na budynku nikt się nie pojawia, nie widzi co się dzieje, nie ma żadnej kontroli.natalka0887 wrote:Justyna bym cię zatrudniła do wspólnoty moich teściów, ale za daleko mieszkasz hehe. Oni mają tragicznego zarządcę7w3d 💔
-
Teściowie mieszkają na wsi i wzięli zarządcę z miasta ok 50km od nich... Jakby bliżej nie było. Chyba że 2 lata już im"zarządza" pojawił się 2 razy na zebraniu rocznym. Nawet się nie przygotował nie potrafił odpowiedzieć na pytania. Miał zrobić dodatkowe zebranie bo nie wziął dokumentow, ale do dziś zebrania nie było... Już dawno im mówiłam żeby sobie dali z nim spokój bo się nie zna ten gość.justyna14 wrote:z tego co obserwuje na rynku warszawskim to im większa firma tym większa olewka. zaoferują ci różne urozmaicenia np konto każdego mieszkanca online, dyżury w biurze 3 razy w tyg a na budynku nikt się nie pojawia, nie widzi co się dzieje, nie ma żadnej kontroli.
A u nas normalnie tragiczna pogoda. Leje deszcz od rana. Zamiast sanek kalosze trzeba wyciągnąć

-
U nas tez zima na calego. Ponad 10 stopni mrozu ma byc w nocy, sypie, wieje strasznie a na drogach szklanka.
Dziewczyny co na chrypke? Zuzia dzis wstala z chrypa okropna. Wczoraj bylam u lekarza i wszystko ok, a dzis ta chrypa. Na gardlo sie nie skarzy. Psiknelam mimo wszystko tantum verde, inhalacja z soli i petit drill dostala.

-
Ja wypilam dzisiaj ciepłą

Do tego maż zapomnial swojej do pracy, stoi w termosie, k9lejna ciepła kawusia
Aleee, zeby nie bylo tak pieknie, boli mnie 8, lekarz stwierdzil ze narazie nie trzeba wyrywac bo nie wyszla cala a ma duzo miejsca. Filip nadal chory, tzn katar, kaszel i po drzemce wstaje z lekka goraczką. Pozniej po przeciwgoraczkowym mu odpuszcza i juz nie ma, nawet w nocy.
Takze siedze na kolejnym zwolnieniu i czekam kiedy w koncu cierpliwosc opusci m9jego pracodawce i kopnie mnie w dupe z wypowiedzeniem03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️

-
Ola może nie będzie tak zle ze od razu wypowiedzenie. Współćzuję bólu rosnącej 8, ja mam jeszcze 3 do wyrwania a jedna już wyrwana i też czekam
zdrówka dla Filipa
Ja wczoraj z Olkiem znów u pediatry byłam, bo dostał gorączki i strasznego kaszlu. Dostał sterydy wziewne i kontrola w czwartek. także tym tygodniu już prawie 200 zł wydałam na leki i to chyba jeszcze nie koniec
Olek ledwo żywy, kaszle non stop prawie, leci z nosa okropnie i jakoś nic nie pomaga. ale go wymęczy. i mnie on przy okazji.
a jak u Was? Inso obrzarłaś się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 12:46
7w3d 💔 -
Hej!
Justyna daj spokoj..mam dosc juz Swiat.. ledwo dzis wstalam. Oczy zapuchniete. Myslalam,ze wykoncze sie. Za to dzieci zadowolone,bo wczoraj jeszcze Mikolaj u mojej mamy byl. Tak to jest idzie sie do kogos to sie cos niesie a potem odnosza
i dzieci maja gratke,bo wiadomo,ze tez cos im skapnie. Lena wczoraj dostala gre w skojarzenia ala puzzle. Bawila sie caly czas wczoraj u moich rodzicow. Dzieci widac nie bylo przez cale popoludnie i wieczor.
Zazdroszcze Wam tej kawy..ja czasem zrobie dla Malza z ekspresu i ten zapach jest taki piekny ale jak juz chce lyknac od niego to mnie odrzuca smak
takze kawe pilam ostatnio w czerwcu.