Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:Fajnie Wam dziewczyny, które macie już dzieciaczki. Taka druga ciąża to sama frajda. A my pierworódki mamy wieeele obaw, bo nie wiemy czego się spodziewać
Na pewno jest dużo spokojniej niż przy pierwszej ciąży. Też kiedyś byłam we wszystkim zielona, miałam dużo obaw, pytań i od razu po pozytywnym teście biegłam spanikowana do ginekologa. A teraz jakiś wewnętrzny spokój czuję.
Pierwsza ciąża też jest fajna, wszystko nowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry....anielica ja teraz bardziej sie martwie niz przy pierwszej ciazy wtedy bylam nie swiadoma zagrozen mloda a teraz...tylko cos mnie zakuje zaboli i juz zaczynam sie martwic niewiem czemu tak jest ale moze dlatego ze dwa miesiace temu przezylam ciaze biochemiczn i jakos to na swoj sposob przezylam a moze dlatego ze bardzo pragne tego dziecka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to wszystko wiem i staram sie jak moge nie martwic nie denerwowac ale moje hormony mi w tym nie bardzo pomagaja i wpadam z skrajnosci w skrajnosc...humorki mam rozniaste jak kobieta w ciazy hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie dzis zrana nakrzyczalam na mojego i sie poplakalam bo mi powiedzial ze nie zdazy mebli kuchennych skrecic zanim z pracy wroce...a wiem ze przed meblami ma jeszcze silikony listwy i jedna sciane do zrobienia...teraz mi glupia ale przeprosila Jezu hormony zawladnely mna calkowicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Już nawet nie te mdłości mnie dobijają, bo póki co są słabe...ale fakt, że jestem wciąż wyczerpana. To nie jest tak jak zawsze, że potrafiłam wytrzymać kryzys w ciągu dnia, wypić kawkę itp. Teraz po prostu oczy mi się zamykają i koniec.Wygląda to jak atak narkolepsji. W nocy słabo spałam, bo wiatr wiał ogromny a ja mam swoje lęki.
Dziś zaczynam sprzątać na święta. A mi się nie chce, że hej.
Jak tam u Was?
-
Witajcie moje drogie! czy Wy też jesteście takie mega zmęczone? ja chyba co 6 godzin mogłabym spać... Poza tym mam tylko wrażliwe piersi a tak to ok:) Mam nadzieję, że u mnie tych mdłości dużo nie będzie
Flakonik ja dzisiaj robiłam drugą betę a wyniki jutro:)
Annielica co pójdę do łazienki to sprawdzam czy nie ma krwi... Jak nie ma to jestem już uradowana:) Podświadomie boję się tego widoku...
A teraz zmykam spać bo nie daję rady... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik Moim przyjaciolki dowiedzialy sie pierwsze juz im trulam od jakiegos czasu o bobasku...zazdroszcze ze potrafisz tak trzymac jezyk za zebami jak jak tylko sie dowiedzialam to od razu z tej radosci zawiadomilam przyjaciolki bedzie podwujna radosc...fajne takie niespodzianki
-
nick nieaktualnyMoi znajomi już się dopytują, ale twardo mówię, ze nic nie wiem. Musze zobaczyć serduszko. Wystarczy, że nasze mamy dowiedzą się na Święta:) Ale też chciałabym już pochwalić się wszystkim bo jakoś ciężko mieć takie tajemnice
A apropo bety to chyba Nikicia dziś miała robić drugą -
nick nieaktualny