Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas się udało w trzecim, chociaż zaczęliśmy w listopadzie, czyli byłby już piąty, ale przez dwa cykle byliśmy głuptasami i staraliśmy się współżyć kilka dni przed owulacją, żeby się wstrzelić w dziewczynkę (haha, że też ja w to wierzyłam) i w efekcie akurat mi się wydłużyły cykle i plemniki nie dożyły do uwolnienia jajeczka
Idę chyba jutro zrobić betę. Gdzieś mi tu mignęły posty dziewczyn, którym spadała albo za słabo przyrastała i kończyło się poronieniem lub pustym pęcherzykiem, a wolę w razie czego wiedzieć wcześniej niż później. Ale staram się być dobrej myśli. Tylko nie wiem, jak wytrzymam do badania, które mam dokładnie za dwa tygodnie.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualnyCaly dzien czulam sie paskudnie a wieczorkiem no gory moge przenosic energi nabralam humor sie poprawil gram z mezem moim gramy w gry zawsze wieczorem w statki warcaby na necie bo on w domku ja w pracy zawszw przegrywam oczywiscie prawie....dzis spralam mu dupe pare razy oburzony mowi ze juz nie gra bo to nie sprawiedliwe bo nas teraz dwoch a on sam hehe jakos cieplo na serduszku mi sie zrobilo
a staralismy sie w sumie 2 miechy w tamtym byla ciaza biochemiczna naszczescie teraz mysle ze jest juz wszystko wporzasiu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie było mnie 2 dni a tu taka rozmowa się rozwinęła!
Musiałam Was nadrobić
Evka – ja również Ci gratuluje:) Super, że się udało. Ja jestem ze Sląska – a dokładnie z Katowic:)
Kwiatuszek83 Tobie również serdecznie gratuluje:)
iNso – jeżeli chodzi o kawę to spokojnie można pić - ponoć nawet do dwóch filiżanek dziennie.
Powiem Wam dziewczyny, że od wczoraj troche się martwieNie mam żadnych objawów, brzuch jakos przestał boleć. Niby beta przyrasta prawidłowo, ale czuje niepokój:((
halwaya – Gdzie kupiłas ten test clearblue?
My staraliśmy się 17 cykli:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonia, no właśnie teraz też mi się chce z samej siebie śmiać i z tych teorii też.
było w Dzień Mężczyzny, więc chyba nie mam co liczyć na dziewczynę
Annielica, ja do tej pory zrobiłam dwie bety. Szkoda mi w sumie na to pieniędzy. W poprzedniej ciąży jak przyszłam do lekarki z 5-6 wynikami bet, to mi zabroniła już je robić i powiedziała, żebym sobie lepiej kupiła za te pieniądze jakieś romansidło albo lekką powieść i się wyluzowała czytając
Mnie mocno mdli, ale piersi nie bolą jakoś strasznie. Mam problem z umyciem zębów, bo bardzo chce mi się wtedy wymiotować i w ciągu dnia mnie często ciągnie. A dzisiaj zapragnęłam barszczu czerwonego i po prostu musiałam go ugotować po powrocie do domu.naox lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
muamua, ilonia1985, my przy poprzedniej ciąży bardzo chcieliśmy dziewczynkę i zaplanowaliśmy sobie że będziemy kochać sie tylko kilka dni przed owulacją i udało się nam za pierwszym razem i jest dziewczynka tak jak chcieliśmy. Chyba cos w tym jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:02
-
To też ma sens, zawsze trochę kaski zostaje w kieszeni. Ja płacę za betę prawie 28 pln, więc mam dylemat, czy ją robić. Kupię sobie za to, mam nadzieję, spokój na Święta
kwiatuszek83 lubi tę wiadomość
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tą frajdą, to bym nie przesadzała, bo w pierwszej ciąży mogłam odpocząć, kiedy chciałam, czytać książki, itp., a teraz będę z brzuchem biegać po placach zabaw
halwaya lubi tę wiadomość
14.04. -- 6t6d