Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też zapomniałam, na (nie) szczęście mąż pamiętał. A że ja i bez 1 kwietnia jestem osobą, którą we wszystko można wkręcić to on to wykorzystał. Mieli pewnie niezły ubaw z pracownikami ze mnie:P My z pracownikami jesteśmy na stopie koleżeńskiej, bo to też znajomi więc podejrzewam, że oni też mu podsunęli jakiś pomysł
Inso, dziewczyny błagam nie panikujcie. Wyniki mają się mieścić w granicach normy i tyle. To czy są kapkę większe czy mniejsze to nie ma znaczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi masz podobną betę do mnie wczoraj. I nie patrz na bety innych osób bo nie wiesz kiedy kto miał owulację i kiedy nastąpiło zagnieżdżenie, ktoś może mieć ciążę tydzień starszą od Twojej mimo tej samej daty porodu. Wpisz wartość bety do kalkulatora na BBF i jak pokaże, że jest ok to nie panikuj !!!!!!!
Dziewczyny mam ochotę wam zasponsorować 8 miesięczny zapas melisy:P żartujęsama też się martwię, ale nie doszukujmy się nieprawidłowości tam gdzie ich nie ma. Cieszmy się, że nie plamimy,nie krwawimy, beta rośnie !!!!
naox lubi tę wiadomość
-
Hej, ja też właśnie zrobiłam betę. Wynik powinien być wieczorem. Sprawdziłam, że muszę mieć min. 1574, by było w normie.
Fajnie, że na razie u nas tutaj spokojnie, bez żadnych plamień, spadków bety, itp. Oby tak już zostało do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:47
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
nick nieaktualny
-
Annielcia sprawdzałam i jest okey:) hehe .. Moj facet mówi, że też mam przestać sie denerwowqć tyle:)
Probowałam melise dzisiaj.. Mialam odrzut od niej! Co dziwne, ze czasami piłam i mi smakowała ale dzis nie wypiłam nawet pół kubka. Powiedziałam juz w pracy o ciąży.
Btw. Ogolnie jutro jade na swieta i nie mam walizki.. Zwykle uzywalam plecaka takiego ze stelarzem ktorego napychałam po brzegi.. I pewnie znowu sie zapakuje tak (wiadomo ze wszystko wazy ) .. Nie zaszkodzi to mi jak bede go targala ? Czy jednak ograniczyc ilosc rzeczy? -
iNso87 wrote:Tak jak napisala wyżej anielica,ze to nieważne kto ile ma w danym dniu cyklu,wazny jest przyrost bo ja mogłam mieć wcześniej owulke itp. itd.
No wiem wiemale powiem ci, ze podziwiam twoj skok z 15dpo na 19dpo:)
Ja robiłam co 48h .. Moze powinnam rzadziej. No nic. Po swietach planuje robic jeszcze razcoby ze świeżym wynikiem iść do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:40
-
Chichibi wrote:No wiem wiem
ale powiem ci, ze podziwiam twoj skok z 15dpo na 19dpo:)
Ja robiłam co 48h .. Moze powinnam rzadziej. No nic. Po swietach planuje robic jeszcze razcoby ze świeżym wynikiem iść do gina
-
nick nieaktualnyInso no nie wiadomo
Chichibi bez sensu tyle bet, tylko się stresujesz niepotrzebnie. Wszystko jest ok !!! A Twój facet nie może tego plecaka targać? Czy nie spędzacie razem Świąt?
Ja powoli zaczynam się czuć lepiej. Czas iść do spowiedzi, zrobić zakupy i zacząć kuchcić -
nick nieaktualny