Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam na szmatach
pierwszy raz od wieków i mega zadowolona wróciłam
dwie pary nowych spodni upolowałam dla Poli i Olka, sweterki śliczne, bluze dla Antka, po koszuli dla chłopaków , bluze dla Olka
także super , muszę się częściej wybierac
iNso87, sabinaaa, Aneczka86 lubią tę wiadomość
-
Aneczka u nas tez narazie nie widac. Nie wiem bo dziewczyny nie mialy.
Justyna super!ja czekam na wiosne i pomalu wyciagne swoje szmatki tylko mam nadzieje,ze waga jako tako spadnie
Dzieki Dziewczyny za.odpWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 11:36
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Witam się znad morza, okolice Mielna (przyjechali znad morza nad morze hehe)
Hotel super. Dobre jedzenie, przystosowany pod dzieci bawinek z kulkami, do wypożyczenia książki, puzzle na zewnątrz fajny plac zabaw, basen na zewnątrz ale to atrakcje na lato. Dzieci już śpią. My się relaksujemyAneczka86, Kava lubią tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Dziewczyny stosowalyscie coś na trądzik niemowlęcy?
-
Hej! U nas Dusia Malza wyrzucila wczoraj z lozka i sama wlazala do Matki hehehe takze Malz bedzie spal iddzielnie,ja sie chociaz troche wysypiam jak Mala spi kolo mnie. Takze bedzie pewnie jak z Lena,miesiac,dwa w jednym lozku bedziemy.
Moj Malz dojrzal do nowego auta. Kupujemy jakis wyzszy suv,lepszy. Mial byc tylko tani na dojazdy do pracy. Ale wszystko chyba przez to jak wychodzilismy z kliniki. Z tylu Leny fotelik..z drugiej strony wsadzony Dusi..a ja musze po cc wcisnac sie miedzy,siedzialam na jednym poldupku bokiem i cala litanie mu naplulam do ucha haha i chyba dlatego wczoraj darowal sobie ta dzialke narazie i juz mi nie smeci..i powiedzial,ze kupimy auto takie jakie chce.
Justyna fotelik kupiony? -
Wszystkiego najlepszego kobiety!
justyna14, Aneczka86, iNso87 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
my już od dłuższego czasu też mamy wielkie łóżko, ale i tak jak Ola przychodzi to ona rządzi:p haha
My mamy fajne autko, bardzo jesteśmy z niego zadowoleni i kupiliśmy je nowiutkie z salonu. Wcześniej mieliśmy używane kupione od mojej siostry ale zaczęło się sypać i stwierdziliśmy że my się kompletnie nie znamy na co zwracać uwagę przy kupnie używek więc nie chcemy ryzykować. -
My mamy dziś opóźnienie w ustąpieniu dzieci.. Lena poszła właśnie z tatusiem spać A ja próbuje uśpić Laure.. wyspała się dziś na zakupach i nie wiem czy zaśnie teraz
Ostatnio były u nas ciężkie noce i dni i od wczoraj podaje jej infancol i odpukac dziś już jest lepiej.
Ogólnie Laura to coreczka mamusi jak narazie.. Kiedy wychodzę z domu Podobno od razu wpada w histerię. A kiedy w dzień jest aktywna to najchętniej by była u mamusi na raczkach tylkoA wiadomo.. przy drugim dziecku to w tym temacie nie jest już tak łatwo.
Wczoraj miałam mała depresję.. bo żal mi było Leny, że przez Laure nie mam dla niej czasuAle dziś już jest lepiej.
No i u nas ostatnio na tapecie moja "ukochana" szwagierka i jej tysiące rad na temat wychowania. Już przy Lenie mi się wtracala..po jakimś czasie powiedziałam jej, żeby zajęła się swoimi dziećmi. Teraz temat powrócił. Najpierw byłam krytykowanao cc. Ileż razy ona namawiala mnie do zmiany decyzji.. Teraz wymyśliła, że powinnam codziennie kangurowac Laure, bo miałam cc A potem była dobę w inkubatorze. O szxzepieniach.. "mam nadzieję, że nie szczepicie". I wiele innych tematów.. Zaczęliśmy z mężem czuć się przez to gorsi w jakiś sposób choć wiemy, że robimy wszystko co dobre dla naszych dzieci. Wczoraj mąż już nie wytrzymał i się poklocili przez telefon.
Jutro są te urodziny męża.. Ale ma przyjść tylko jego siostra z rodzinką.. bo powiedziała, że ona to ma prezent i tak przyjdzie i jego mama. Ja zrobiłam tort i jutro dokupie jakieś ciasto. Zapowiedziane jest tylko 2h. I mąż powiedział, że jeśli ma prawic mi moraly to lepiej, żeby nie przychodziła.
No to się pozalilam.
A co do auta. U mnie w okolicy trafić na dobre auto, nie od handlarza to cud. Mój mąż akurat jest fanem motoryzacji. A jak zdecydowaliśmy się na scenica to wiedział o nich wszystko.. obejrzeliśmy tylko 2.. I zdecydował się, że sam pojedzie do Niemiec po auto. Lena miała wtedy 3 miesiąceZapłaciliśmy może nawet więcej niż w Pl Ale dobre auta w De się też cenią.
Inso a jakie auto chcecie kupić?
-
U nas też ostatni Ty dzień ciężki. W sumie noce tylko są złe Ale brak snu tak daje mi się we znaki że i dni są do D..
Nawet już dziś oddam z Adasiem do lekarza bo mu oczy zaczęły to pięć i ma karmrar. Myślałam że może uszy ma chore ale jest ok. Najprawdopodobniej to żeby. Dziś już od 3:30 nie spałam. On jeszcze przysypial mi na rękach do 6:00.
Odespalam trochę w dzień ale jutro sama jestem cały dzień więc nie będę miała takiej możliwości..
Jaki z tego morał? Natychmiast muszę iść spac -
My sie karmimy. Matko Dziewczyny polecam muszle laktacyjne.. na noc zalozylam bo sobie przypomnialam.. tyle mleka nazbieralam..hehe Mala troche dala mi pospac i sama pospala to cycki mialy eksplozje. Musialam wstac i troche odciagnac bo masakra. Zbieram w pojemniczki i potem daje butla takze nie jest zle. Czego nie robilam z Lena. Chyba wole te muszle niz wkladki. Przynajmniej i sutki chronia
Aneczka mi tez szkoda Leny. Jest bardzo pomocna ale az za bardzo..jak juz siadzie nad Lidia to masakra... glaszcze,caluje, nosic chce. Itp. Wczoraj to juz mnie az zdenerwowala i jak Jej zwrocilam uwage to w placztaki wrazliwiec sie zrobil. Ja wczoraj musialam wyjsc do Urzedu i rodzice zostali z dziecmi to Laura chyba miala pogadanke z moja Mama,bo taka "dobra" wczoraj byla.. malz pojechal popoludniu do drugiej pracy i jak tylko cos chcialam to leciala odrazu i tak Mamo, dobrze Mamo...Lene zabierala do siebie,zeby cos tam sie niby pobawic..takze ten.
Wspolczuje tej Szwagierki i Szwagra matko ;/ juz naprawde sama mialabym dosc sluchac glupot!
Mi sie podoba Kuga i Captiva moze byc ale to chodzi bardziej o tyl..i miejsce z tylu. Wiem,ze w suvie slabo bedzie z tym tylem no ale moze Ktorys sie nada.. nie chce Scenica ani innych tego typu,nie podobaja mi sie i nie jakos nie moge sie przekonac. Toyota corolla verso jeszcze fajne ale tez nie wiem...
Kava hehe niewyspanie? Skad ja to znamkurde jak pomysle,ze nawet w ciazy lepiej mi sie spalo a raczej dluzej