Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso - wiem ze karmienie jest nielatwe, ale dasz rade
Jestem akurat z tematem na bierzaco bo mojej siostry maluch ma juz 3 tyg, no latwo nie ma, na poczatku super, z czasem coraz bardziej daje jej popalic
Teraz mam tyle wolnego ze czasem zajrze, pomoge jej, dla mnie to przyjemnosc zajmowac sie maluszkiem, kolejne oczko w glowie, traktuje go prawie jak swoje malenstwo, cudowny jest03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Aneczka86 wrote:Ola wszystkiego najlepszego
Z pracą dobrze, że i tak masz już plany inne. Pamiętaj.. nic nie dzieje się bez przyczyny..może tak musiało być, bo czeka Cię coś lepszego
Inso pochwal się swoją kluseczka
Moja za 2 dni kończy miesiąckiedy to zlecialo 😀
Aneczka to my czekamy na foto Laurki! -
To prawda, podatki karmienia to jakaś porażka, choć przy Adasiu jakoś łatwiej mi poszło.
Dzięki Bogu po 3 czy 4 miesiącach jest już super luz i łatwo idzie.
Mój Adaś zrobił się bardzo cycusiowy ostatnio. Szczególnie jak wychodzę i wracam po 2 h. Tuli się do mnie i szuka cyca. Strasznie mnie to rozczula.
Aneczka, faktycznie zaraz miesiąc.. A przed chwilą jeszcze narzekałas że tak ciężko z brzuchem
-
Justyna- z tym kolorem włosów to ja się zawsze śmieje, bo moja ola miała czarniutkie włosy po urodzeniu a teraz jest blondynką;P hahaha
A ja dziś o 17:30 mam wizytęzapomniałam tylko kupić baterie do wagi i nie wiem ile ważę a na pewno będzie sie lekarka pytała:/
-
Aneczka, mała super. Jak ma dużo włosków. Lubię jak dzieci mają takie włoski hehe
My wróciliśmy z urlopu. Hotel super. Bardzo nastawiony na rodziny z dziećmi. Do tego stopnia że w łazience były szampony i żele pod prysznic dla dziecka. W apartamencie mieliśmy normalna wielką lodówkę, płytę elektryczns, piekarnik, mikrofalowke, zmywarkę, garnki więc spokojnie mogłam odgrzać przywieziona zupa. W restauracji codziennie menu dla dzieci. Oprócz tego bawinek z kulkami.
Pola była przegrzeczna spala w dzień po 3 godziny, nocki też super. Szymek się nie mógł dogadać z kolegą bo Marcel taki zazdrośnik że ciągle mu zabierał swoje zabawki bo mu Szymon zepsuje. I Szymonowi było przykro bo chciał się z nim bawić a Marcel go odpychał. A jak zaczął się bawić z jego 10msc siostra to im się wtrącał i rozwalał zabawę.
Za to dzisiaj Pola płaczliwa, chyba znowu ja bolą dziąsła. No nic. Jakoś musimy dać radę.
A Szymek dziś w przedszkolu zrobił taką scenę jak go mąż zawiózł. Nie chciał zostać. Pani go wzięła na ręce a on się złapał za ścianę i płakał że tam nie pójdzie i chce do domu. W końcu mąż go tam zostawił. Nawet nie mógł z nim pogadać bo ma zapalenie krtani i ledwo gada...
-
Animka usunięte
A ja zazdroszczę Wam tych loczkow..ah
Mojej to zetne włosy i o loczkachna końcach można zapomnieć. Eh
Pochwal się kiedyś Oleńka na chwilkę
A jak tam dzisiejsza wizyta?
Wiecie, że po powrocie ze szpitala śniło mi się, że mąż był z Lena u fryzjera i ściął jej włosy do ramion.. jaka ja byłam wściekła..A jak się cieszyłam jak się obudziłam
Inso, pięknie Ci waga spada
Czekamy na córeczkę.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Obiecuję że jutro rano na chwilę wstawie Olę
A wizyta ok. Dzidzia jest strasznie duża bo ma już 7.5 cm! Więc jest dużo do przodu. Ale ja też miałam bardzo wczesna owulację wtedy. Przesunęła mi prenatalne na teraz w środę bo mówi że boi się że za tydzień to będzie już dzidzia za duża.
Póki co mąż chory a Ola pokasluje.... Chyba mnie do wariatkowa wyślą:p -
Hej!
Nie mialam jak wejsc na forum. Rodzice moi caly dzien byli, a potem moja Babcia przyjechala do nas.
W dzien widzialam Laure i Leny piekne wlosy!sliczne Dziewczyny masz Aneczka no i to juz miesiac Laury! Nie moge sie Lidii msc doczekac.
Jakos pomalu sobie noc ukladam z Mala. Zasnela jakos wieczorem a teraz sie karmimy. Najpierw jeden cyc,potem mi zasypia, to przewijanie i teraz wlasnie drugi cyc
-
Aha i szew wczoraj zdjety
wszystko ponoc pieknie ladnie wg lekarza. Zostala wizyta w 6tyg i moge zqpomniec,ze wogole rodzilam
A waga pewnie juz bedzie powoli spadac.. takze nadprogramowe 5kg,ktore przybralam przy staraniach,to pewnie bede rowerkiem za msc zrzucalaoby jeszcze 6kg zeszlo ciazowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 00:45
-
Animka ale malutkie to zdjęcie. Słabo widać
Dzisiaj Szymon znowu odstawił scenę w przedszkolu. Płakał i tupał nogami że tam nie wejdzie. W piątek na go wiozę, ciekawe jak pójdzie. A wczoraj jak już się wypłakałam to się bawił normalnie i mówił że było super w przedszkolu.
Za dużo siedzi w domu i te przerwy dały o sobie znac