Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wizytę kontrolną za 2 tyg i będę się właśnie pytać kiedy mogę zacząć ćwiczyć. Będę też rozmawiać na temat antukoncepcji, bo zdecydowanie nie planuje już 3 dziecka
Nie chce tabletek.. Natalka A Ty zdecydowałaś się na spiralę?
Wiecie ile wytrzymalismy bez zmywarki? Dokładnie miesiąc...Haha..
-
Animka slodka Pszczolka 💗
Justyna nie widzialam fotki
Kurwa nie uwierzycie... ja padne za moment..wczoraj Laura wrocila ze szkoly..z jakims bandazem na reku.. dzis rano przed szkola wizyta u ortopedy..i co? ZLAMANY PALEC! zeby bylo smieszniej ten sam co ostatnio byl skrecony w szynie na 2 tygodnie..teraz 4tygodnie pelny gips. Ja sie zapier... ;/
Edit.
Dodam,ze znowu na wfie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 12:02
-
Aneczka86 wrote:Ja mam wizytę kontrolną za 2 tyg i będę się właśnie pytać kiedy mogę zacząć ćwiczyć. Będę też rozmawiać na temat antukoncepcji, bo zdecydowanie nie planuje już 3 dziecka
Nie chce tabletek.. Natalka A Ty zdecydowałaś się na spiralę?
Wiecie ile wytrzymalismy bez zmywarki? Dokładnie miesiąc...Haha..
Narazie nie mam czasu nawet myśleć o tej spirali. Biorę tabsy.
Boje się że jak on mi powiedział że po 2 CC to będzie ciężko założyć, a przecież to się wymienia co 3-5 lat i za każdym razem mam się stresować? Po pierwszym CC nie byłoby problemu bo mówił że blizna jest gruba a teraz mam cieniutka. Nie wiem czemu tak ale teraz mi wycinali zrosty może dlatego
-
A dajcie spokoj...ja myslalam,ze chociaz Laura nie musze sie zajmowac,ba! Nawet pomoze mi w razie wu.. a tu kuzwa masz.. jeszcze jak miala szyne to jakos pisala, a teraz pelny gips to nie da rady pisac a jak pisze to grezmoly bo niewygodnie i kurde doszlo mi pisanie Jej w zeszycie, no przeciez prace domowa musi odrobic.. no masakra:| klasowke z angielskiego jakos nabazgrala mowila.. no szok:/
Tak grala w kosza.. ale huj mnie strzela,ze nikt mnie nie powiadomil wlasnie i dzieciak siedzial do konca zajec...wiedzac,tym bardziej,ze miala szyne na tych palcach wczesniej..calkiem niedawno! -
iNso87 wrote:A dajcie spokoj...ja myslalam,ze chociaz Laura nie musze sie zajmowac,ba! Nawet pomoze mi w razie wu.. a tu kuzwa masz.. jeszcze jak miala szyne to jakos pisala, a teraz pelny gips to nie da rady pisac a jak pisze to grezmoly bo niewygodnie i kurde doszlo mi pisanie Jej w zeszycie, no przeciez prace domowa musi odrobic.. no masakra:| klasowke z angielskiego jakos nabazgrala mowila.. no szok:/
Tak grala w kosza.. ale huj mnie strzela,ze nikt mnie nie powiadomil wlasnie i dzieciak siedzial do konca zajec...wiedzac,tym bardziej,ze miala szyne na tych palcach wczesniej..calkiem niedawno!