Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś ważyłam Pole i ma niecałe 6kg. Trochę mało przybiera. Zajrzalam do książeczki i Szymek jak miał 4.5 msc ważył 7.3kg. A urodził się 600g mniejszy. Tyle że do 4 msc jadł dwa cycki i 90 ml z butli. A Pola je tylko z jednej piersi. Ale najada się bo przecież śpi od 20 do 2 czasem 4. W dzień je co 2 godziny.
Dziś dałam jej na wieczór butle to zjadła 65ml
-
Justyna patrząc po zdjęciach to był z niej prawdziwy zapasnik sumo..haha
A Laura teraz je tak samo jak Lena i jak widac jest inna. No może Laura mniej śpi? I na pewno robi więcej kupek. Albo wrodzila się do mamy..bo za młodu ile bym nie zjadła to byłam chuda. Szkoda, że mi tak nie zostało.. haha
Powiem Wam, że od kiedy mieszkamy w nowym domu to wyciągnąć Lene z domu graniczy z cudem. Dziś mi rano mówiła, że idziemy na spacer..To jej obiecałam, że wrócę z Laura od lekarza i wyjdziemy..wróciłam i co..ona nigdzie nie wychodzi. A na siłę przecież nie będę ja brać, żeby mi jeczala. Od poniedziałku wraca do przedszkola to w końcu będę mogła z domu wyjść.. haha
-
Zaczelam nadrabiac
Ja chyba pomalu zaczynam miec nawal pokarmu. Pelne cycki. Dusia narazie spi w kolysce. Mialam Ja dzis juz wykapac ale Malz dopiero wraca bo musial na 2h do pracy podjechac...dziewczyny jeszcze u mojej Mamy. Jutro popoludniu wroca:)
I Lena i Laura byly u mnie w szpitalu. Narazie sie cieszanie to,ze wielki zachwyt ale sie ciesza hehe
Mnie boli jeszcze wszystko. Najgorzej chyba brzuch ogolnie,jestem strasznie zagagzowana..chyba powietrza moj brzuch duzo sie nalykal przy cc 🤪 No i czeka mnie 2...Ah i kurdedede czaicie nie mialam hemoroidow..17:05 ciecie, a w nocy krece sie i czuje,ze cos mnie boli? Rano 5:30 pionizacja..a tu hemoroidyno kur..
Aha i puchnac zaczynam..po ciazy tez niezle.. -
Dziewczyny ile moze stac odciagniete mleko w butelce?? Tak na zewnatrz? I czy jak odciagne teraz i tak po trochu do wieczora to moge wlewac to do jednej butli? I podac np. Wieczorem?
Wiem,ze w zamrazarce 3msc moze stac a w lodowce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 06:15
-
iNso87 wrote:Dziewczyny ile moze stac odciagniete mleko w butelce?? Tak na zewnatrz? I czy jak odciagne teraz i tak po trochu do wieczora to moge wlewac to do jednej butli? I podac np. Wieczorem?
Wiem,ze w zamrazarce 3msc moze stac a w lodowce?iNso87 lubi tę wiadomość