Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natalka0887 wrote:Wiecie co idę zaraz do fryzjera bo nie byłam od lipca. Już te włosy długie i ciężkie i przyklapniete są. Zaraz teściowa przyjedzie do dzieci.
No i nie mogę iść na luzie bo mam mega stresa. Od 6.20 Szymek wymusza wszystko płaczem, już 3 dzień. Chce bajkę i płacze, nie chce kaszki też płacze. Do tego kaszle i mam mega katar. Od jakiegoś czasu gada że go boli głowa, że słabiej widzi. Ale potem przechodzi.
W lutym byłam z nim u okulisty i jest ok. W poniedziałek zabiorę go do lekarza i niech mi wypisze skierowanie do laryngologa bo może od zatok boli go głowa i na tomografię głowy.
Chciał się położyć ale dostał syropek przeciwbólowy i mu się polepszyło. Krzątam się po kuchni i coś cicho. Zaglądam do pokoju a on zaciągnął rolety w pokoju, położył się i śpi. Boże jak mi go szkoda. A jak ma guza w mózgu?ale badania zrób dla świętego spokoju i pewności, że wszystko ok. no i pochwal się włoskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 14:15
-
Ja jestem zwolenniczką szczepień. Uważam, że właśnie powinno to być brane pod uwagę przyjmując dzieci do przedszkola czy szkoły. Przez takie osoby wracają do nas choroby, których już dawno u nas nie było. Choćby Odra.
Ostatnio Pani dr opowiadała jak to jednej Pani córka miała mieć jakąś operację i nawet tej zoltaczki nie chciała zrobić.. bo większe zło to szczepionka. No masakra.
A moja szwagierka jak to twierdzi "Tym razem była mądrzejsza i przy porodzie drugiego dziecka miała już oświadczenie, że nie chce szczepic dziecka.
-
Aneczka86 wrote:Ja jestem zwolenniczką szczepień. Uważam, że właśnie powinno to być brane pod uwagę przyjmując dzieci do przedszkola czy szkoły. Przez takie osoby wracają do nas choroby, których już dawno u nas nie było. Choćby Odra.
Ostatnio Pani dr opowiadała jak to jednej Pani córka miała mieć jakąś operację i nawet tej zoltaczki nie chciała zrobić.. bo większe zło to szczepionka. No masakra.
A moja szwagierka jak to twierdzi "Tym razem była mądrzejsza i przy porodzie drugiego dziecka miała już oświadczenie, że nie chce szczepic dziecka. -
Dziewczyny wrócę jeszcze do tych skarpetek złuszczających i stop. Kupicie taki krem. Ja mam go już dość długo ale używam jak to ja bardzo sporadycznie. Ostatnio miałam suche pięty i zaczynały mi robić się rowki wzdłuż. Jeszcze nie pękały. Po jednym smarowaniu inna piętą. Po dwóch już jak u niemowlaka. Polecam
justyna14 lubi tę wiadomość
-
natalka0887 wrote:Dziewczyny wrócę jeszcze do tych skarpetek złuszczających i stop. Kupicie taki krem. Ja mam go już dość długo ale używam jak to ja bardzo sporadycznie. Ostatnio miałam suche pięty i zaczynały mi robić się rowki wzdłuż. Jeszcze nie pękały. Po jednym smarowaniu inna piętą. Po dwóch już jak u niemowlaka. Polecam
-
Aneczka86 wrote:O i ja też sobie zakupie. Justyna A jak Twoje stopy po skarpetkach?
A może ktoś poleci dobry krem i peeling do suchej cery? Po porodzie mam mega sucha skórę 😔
A ja od 7.30 tryndam Laure A reszta domowników dzięki mnie jeszcze śpi 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 09:40
-
Aneczka86 wrote:O i ja też sobie zakupie. Justyna A jak Twoje stopy po skarpetkach?
A może ktoś poleci dobry krem i peeling do suchej cery? Po porodzie mam mega sucha skórę 😔
A ja od 7.30 tryndam Laure A reszta domowników dzięki mnie jeszcze śpi 😁
-
Myśmy siedzieli ze znajomymi do 2:30! Masakra... Ola wstała i tak nieźle bo o 8... Mąż sie teraz położył. Powiedział że za 2h mam go obudzić i się zamienimy;) haha
Ola dostała pel i zabawek po córce mojej koleżanki i nie ma dziecka dzisiaj. Ogląda wszystko,bawi się ni rewelacja:D -
Hej!
My dzis na obiedzie u rodzicow, opijamy autow koncu dzis rano Malz z moim Tata zebrali sie i pojechali i kupili. Mam czym jezdzic! No w koncu! A wybor padl jednak na Qashqaia +2. Zobaczymy jak sie sprawdzi. Ma trzeci rzad siedzen. Juz Laura zaklepala sobie tam miejscowe
Nerw mnie tylko strzela z tym key less go,bezkluczykowym odpalaniem..
Juz nie wiem kiedy nadrobie to forum, o watku marcowym nie wspomne -
Niedawno wrocilismy. Teraz leze z cyckami jak zwykle na wierzchu w lozku z Lidka i odliczam minuty do Jej zasniecia..
Natalka oj oby,obyWracalam teraz za kierownica i dziwnie sie jedzie. Sam fakt,ze wysoko sie siedzi.
Aneczka widzialam wczoraj Twego 2msc Slodziaka 💕😁
Wroce jeszcze do rozmow o katarze i gilach po pas i Swietach. My jestesmy zaproszeni do Tesciowej jutro na obiad..nie ma bata,ze pojade jak sa tam jak zwykle ogonki z zasmarkanymi dziecmi. W srode mam szczepienie z Lidka,pierwsze i nie zamoerzam ryzykowac. Wole przesiedziec jutro caly dzien w domu..
W Swieta katolickie tez juz powiedzialam dla Malza,ze do Ciotki jego sie nie wybieram,bo tam jest full ludzi i dzieci.. w tym ogonki. Wole jechac do swojej Cioci,tam tylko oni we dwojke z wujkiem sa i z doroslym synem. Plus rodzice ciotki takze ten..Tak to zawsze jezdzilismy pol dnia tu pol tam. Teraz tak nie zamierzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 20:56
-
U nas Szymek dziś gorączkował trochę. Znaczy tak koło 37.5 ale nie dawałam mu nic bo się bawił normalnie. Uciął sobie drzemkę po obiedzie a ja z Pola poszłam na dwór. Mnie boli coś lewy migdał i głowa i czuję że mnie też coś bierze. I boje się że Pole też bo rzadko się uśmiecha i płacze sporo. Odliczamy godziny do poniedziałku żeby iść z nią do lekarza. Ona ma coraz więcej tych suchych plamek. Nie wiem czy to możliwe że po tej marchwi jej się zrobiło to atopowe zapalenie? Nawet nie wiem jak to pielęgnować
-
Hej! Ja szybko sie tylko pochwale,ze Lidia dzis 6tyg konczy i byla dzis polozna z waga. Mala wazy jiz 5630g! Od wagi z wyjscia ze szpitala to 40g na dobe! Spodenki nalozylam Jej na 68cm. Zapowiada siw grubaska
Ja na 16:20 mam wizyte u gina. Dalej ze mnie kapie deko ale brazowe i wkladka wystarczy. -
Czesc laseczki
Ale tu cisza...
Inso, widze, ze Twoje mleczko ma mocNo i gratuluje zakupu! Bardzo podobaja mi sie te auta. Aaa i szylam kiedys poszycia do tych aut. Takze mam wklad w produkcje Twojego auta haha. Masz material czy skore?
U mnie dzis intensywny dzien. Myje okna, piore, sprzatam. Teraz klade Kube takze chwila przerwyiNso87 lubi tę wiadomość