Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
♡ śliczna ♡
Aneczka86 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Justyna - gratulacje
Nalezy ci sie odskocznia od codziennosci z dziecmi w domu
justyna14 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Hej!
My po szczepieniu dzis. 10.07 mamy ostatnie i tego samego dnia II wizyte na bioderka. Potem wszystko juz praktycznie jak Lidka skonczy rok
Troche sie zestresowalam waga Malej. Mianowicie przez 2 tygodnie nic nie przybralajest w 75 centylu. Glowka tez od miesiaca ponad ma 40cm i jest "w miejscu" za to klatka piersiowa podskoczyla o 2cm i ma 42cm. Denerwuje mnie ta waga,dlatego nogdy nie lubilam kp, a teraz mam maly dodatkowy stres,bo Ona nie chce butli dalej. Eh. Teraz msc bede czekala na wazenie.
-
Justyna super, gratuluje!
Ja chyba jak odprawie Lidke do przedszkola i pojde do pracy to w szoku bede,ze w jednym miejscu mozna spotkac wielu ludzihahahahaha i to doroslych! I bez tematu o dzieciach
szał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 22:19
-
Inso teraz upały to dzieci też mniej jedzą... może teraz była przed jedzeniem a wtedy tuż po?
Moja Laura w te upały mało co je. Dziś to już wogole na raty jedna butelkę. Jak zjadła o 15 to dopiero o 20 kolację.
Inso.. Tak, ja też widzę podobieństwo 😊
Ja latem nie narzekam na brak towarzystw, bo na placu zabaw jest duuuzo owych i starch znajomych, że aż z chęcią tam chodzę. Ale jak znow przyjdzie zima to będzie depresja. Ja już się zastanawiam jak tu ogarnąć powrót do pracy...iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny :-* powiem Wam ze ciesE sie ze w koncu jakies swiatelko w tunelu. Jedna nianie mamy nagrana wstepnie jak pisalam, jutro jeszcze z nasza poprzednia niania bede rozmawiac czy ona by nie chcia dwa razy w tygodnii wpasc. Zobaczymy. Prace pewnie zaczne od lipca takze jeszcze chwila na.ogarniecie jest.
-
iNso87 wrote:Hej!
My po szczepieniu dzis. 10.07 mamy ostatnie i tego samego dnia II wizyte na bioderka. Potem wszystko juz praktycznie jak Lidka skonczy rok
Troche sie zestresowalam waga Malej. Mianowicie przez 2 tygodnie nic nie przybralajest w 75 centylu. Glowka tez od miesiaca ponad ma 40cm i jest "w miejscu" za to klatka piersiowa podskoczyla o 2cm i ma 42cm. Denerwuje mnie ta waga,dlatego nogdy nie lubilam kp, a teraz mam maly dodatkowy stres,bo Ona nie chce butli dalej. Eh. Teraz msc bede czekala na wazenie.
u Ciebie.przy trzecim jak u mnie, nagle kp odkrywamy na nowo ha ha ha
iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Justyna super, gratuluje!
Ja chyba jak odprawie Lidke do przedszkola i pojde do pracy to w szoku bede,ze w jednym miejscu mozna spotkac wielu ludzihahahahaha i to doroslych! I bez tematu o dzieciach
szał
ale wiadomo sa plusy i minusy
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Justyna gratuluję pracy
Aneczka mała przeslodka, śmieszka.
My dziś byliśmy w gospodarstwie agroturystycznym, gdzie mają sale weselną i fajny ogród. Mieliśmy dzień rodziny. Bylo super Wszystko sponsorowali właściciele obiektu bo ich córka też chodzi do naszego przedszkola. Był grill, frytki i nuggetsy, owoce, napoje i coś słodkiego. Był pan animator (wyglądał raczej jak trener z siłowni ale fajnie bawił dzieci) Szymek trochę brał udział w zabawach, potem mu się znudziło i się huśtał na huśtawce. Pola była grzeczna wszystko obserwowala i nawet się przespała. Ogólnie było super. Tylko pogoda straszna bo 30st. Potem jak pojechałam do teściów to dzieciaki byly całe mokre jak wysiadły z auta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 23:16
-
Inso- no proszę cię...ona swoje przybierała nawet ponad normę cały czas to ma prawo zastopowac przez jakiś czas. Raczej niedozywiona nie jest:D haha a taki upał kp jest najlepsze bo jest lekkostrawne i starczy za picie i jedzenie.
Wiem wiem,zamiast się cieszyć jeszcze wzglednym spokojem to ja się doczekać już września nie mogę żebym już mogła tulić moja malutka:D i do cycusia przystawić i mieć ją obok siebie:D niby szy ko mi lecą te tygodnie ale ciągle to mi się takie odległe wydaje....iNso87 lubi tę wiadomość
-
A jeszcze odnośnie pracy to ja teraz intensywnie szkole się z angielskiego prawniczego bo chciałabym zmienić pracę po macierzyńskim. Nie chcę pracować w tym urzędzie:/ tam się człowiek cofa i wszystko jest takie skamieniałe a towarzystwo wcale nie jakieś super więc szkoda by mi nie było.