Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola waży 7.8kg i też nosi rozmiar 74 a niektóre body ma jeszcze 68. Fajnie już coraz więcej raczkuje, ale jak chce szybciej gdzieś się dostać to sunie na brzuchu. Wczoraj dała w nocy popis i nie spala od 22 do 2. Godzinę płakała. Dałam jej syropek przeciwbólowy i dalej się kręciła. Potem się uspokoiła, leży po ciemku koło mnie i patrzy jak tu mnie skubać po włosach i co chwila próbowała. W końcu zapaliłam jej lampkę, dałam zabawkę i trochę się bawiła i jakoś usnęła. Ja już z nią nie mogę z nocy na noc jest coraz gorzej, wieczorem nic nie zrobię bo się co chwila budzi.
Dziś byliśmy w odwiedzinach u mojej cioci, a na powrocie jeszcze zajechaliśmy do mojej babci. Dzieci były grzeczne ładnie się bawiły.
Inso daj znać koniecznie jak ta suszarka się sprawuje bo sama myślałam że jak by mi przyszło kupić pralkę to właśnie taką jak ty kupiłaś.
A tu my:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 23:34
iNso87, Aneczka86, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
Aneczka86 wrote:Inso Ty już wprowadziłas mięsko?
Jak z Lena gotowalam sama wszystko tak teraz ide na latwizne,bo zwyczajnie nie chce mi sie gotowac dla Lidki. Moze od wrzesnia zaczne jak Lena pojdzie do przedszkola i bede w domu juz. Teraz to na wies co chwila jezdze. Oczywiscie je tez i normalne czasem jedzenie np. Banana skrobie Jej, calego zje. Albo ziemniak, marchew i burak z maslem na obiad. Takie proste na szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 05:09
-
Natalka slicznie wygladacie, piekne ombree. Wczoraj mowilam dla Malza wlasnie,ze pojde chyba do fryzjera jakos pod koniec roku i bede zdjemowac kolor. Poki co maluje na brazowo wlosy ale czuje sie juz dziwnie z takim jasniejszym odrostem. Jakbym wlosow nie pomalowala.. przy okazji zetne. Troche zabule ale
We wtorek ma przyjechac pralka. Dam znac,sama ciekawa jestem. Na marcowych kojarze,ze chwalily dziewczyny. Szczerze to wolalam miec oddzielnie pralke i suszarke. Jedna na drugiej postawiona ale mam polke nad pralka wiszaca i nie weszlaby:/ no i koszt wiekszy by byl chodz i tak 2tys wywalam -
Inso a mi się już znudziło to ombre bo mam już 3 lata i bym chciała mieć jeden kolor. Ale pewnie potem bym wróciła do ombre...
Ja chodzę do fryzjera 2x w roku podciąć końcówki i raz na 1.5 roku odświeżam kolor.o tyle wygoda że nie muszę robić odrostu. Siwych na razie nie mam. Czasem wyjdzie jeden czy dwa to wyrwę hehe
I myślę nad ścięciem bo Pola tak mi wyrywa że w końcu będę musiała obciąć więcej żeby je wzmocnicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 07:49
-
Wogole tak mi już ciężko że normalnie płakać mi się chce. Biodra mnie tak bolą że ledwo się obracam w nocy. Ani się schylić ani nic. No Masakra. Nie lubię być od kogoś zależna a teraz ciągle muszę prosić o pomoc... Jutro mam wizytę, mam nadzieję że wszystko ok i z małą i ze mną i szczęśliwie dotrwamy te 5 tygodni.
-
animka899 wrote:Wogole tak mi już ciężko że normalnie płakać mi się chce. Biodra mnie tak bolą że ledwo się obracam w nocy. Ani się schylić ani nic. No Masakra. Nie lubię być od kogoś zależna a teraz ciągle muszę prosić o pomoc... Jutro mam wizytę, mam nadzieję że wszystko ok i z małą i ze mną i szczęśliwie dotrwamy te 5 tygodni.
-
Animka wspolczuje Tobie ale jedno jest pewne, jeszcze 5tygodni a potem zapomnisz,ze bylas od Kogos zalezna
Jak sobie przypomne,bol przy przewracaniu sie na drugi bok to az mi niedobrze. Teraz,zeby nie Twoj wpis,to nie pamietalabym,ze cos takiego mialo miejsceTakze czlowiek szybko zapomina. Teraz to nawet sobie mysle,ze mimo,ze zle sie czulam przy 3 ciazy,to i tak to jest najwspanialsze przezycie na swiecie. Nic chyba nie przebije ciazy i urodzenia dziecka
tego wyczekiwania na Malenstwo
))
Natalka ze mnie wlosy znowu leca tak jak po ciazy z Lena i nie wyobrazam sobie miec juz tak dlugich wlosow,do pasa..ni groma -
Animka to prawda.. ja już dzień po porodzie zapomniałam 😀 Jednak tego stanu Ci nie zazdroszczę. Pamiętam ile ja Wam się tu namarudzilam. Czasem to się śmieje, że może i mogłabym mieć 3 dziecko.. Ale w ciąży już 3 raz bym być nie chciała.
Możesz nam tu pomarudzic.. kto jak kto ale my Cię zrozumiemy 😉
-
Aneczka ja jak marudzilam
co chwile pisalam jak mi niedobrze na poczatku ciazy do polowy a potem jak mi ciezko od polowy do konca. To chyba wiek tez ma znaczenie albo ilosc ciaz. Z Laura dobrze mi sie chodzilo w ciazy a mialam najwiekszy brzuch. Nie narzekalam na nic. Ale mialam 22lata.. a z Lidka juz 32..takze wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 05:51
-
Kochane jesteście ze mogę wam się zalic ile wlezie!!:*
Ja dzisiaj po wizycie,mloda waży już 2300. Także niezły klocek mi się szykuje;p dobrze że sama wypychac jej nie będę:o haha poza tym wszystko dobrze,takze w środę moja siostra przyjeżdża z trójką dzieci plus moja Ola to już czuję jaki będzie pogrom!!!!!! HahahaiNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Jak siedze teraz i mam czas to u nas puchy na watku patrze
Justyna a z Toba to wogole sie "mijam"
hehehe
Uwaga uwaga u mnie sezon chorób rozpoczęty, Pola i Olek dziś strep testu dostatnie oboje antybiotyki na gardło dostaliOlka 5 antybiotyk na gardło w tym roku. On dostał aż na 14 dni. Jutro dzwonię do laryngologa umawiać podcięcie migdałków.
-
Moja sąsiadka urodziła wczoraj córeczkę 2850g i długą 51. Odeszły jej wody.wczoraj kończyła 37tc. Ciekawe czy jej wpiszą jako wcześniak. Bo teoretycznie powinien być wcześniak, nie?dopiero jakby dziś się urodziła była by donoszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 16:13
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Natalka gratulacje dla Sasiadki. Sadze,ze wpisza 38tc i donoszona. Ale moze i bedzie inaczej.
Animka niech zdrowo rosnie jeszcze Malenstwo,jeszcze tyle ma czasu w brzuszku
No i rzeczywiscie przedszkole bedziesz mialato odpoczniesz! Haha
Justyna.. juz napisac,ze wspolczuje to chyba malo. Tobie naprawde trzeba medale dac za wytrwalosc! Ja dzis wlasnie mowila Siostrze,ze mam nadzieje,ze wrzesien i pazdziernik beda cieple to moze uda sie dzieci do listopada bez kataru uchowac czy bez innej choroby..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 20:57