Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka86 wrote:Natalka, może to jednak te zęby?
W nocy nie spala do 1 chyba aż ja mąż zabrał do salonu w wózku. Potem mi ją dał do karmienia i śpi do teraz. Szok bo ona nigdy tak długo nie spala. Odsypia noc a ja z nią hehe
-
Aneczka ja idę na wesele w sukience z zeszłego roku. Wtedy w 6 msc ciąży byłam bez stanika i ledwo się dopięłam. A teraz nawet mam luz.
Ale też muszę schudnąć z kg co najmniej bo w sukience jeszcze wyglądam ale w dżinsach i koszulce to widać ta moja oponę...
-
Aneczka pieknie! Skad masz taka sliczna sukienke???!!! Moj normalnie styl
pewnie Zara?? I zaden slon! Normalnie wygladasz! Bardzo szczuplo
)))
Troche mnie nie byloale podczytuje
na marcowych juz wogole cisza,ze szok. 3/4 jak nie wszystkie na fb
a szkoda.. no coz. Dobrze,ze nasz watek sie trzyma!
-
Natalka wstawilas fotke ale mi sie nie wyswietla
Ja niedawno skonczylam z Malzem ogladac Kler,bo jeszcze nie widzialam tego filmu a teraz Lidka po godzinie spania zaczela piszczec to dalam Jej cycke i zasnela od nowa. Moze jeszcze pospi. Ja dzis mialam super noc. Malz poszedl na nocke do pracy
Laura wrocila od Babci na noc do domu. Lena poszla z Nia razem spac do Jej pokoju,takze nie musialam latac w nocy jakby co do Lenki do pokoju. Lena zasnela o 20, Lidka 10min po Niej a Laura pozyla sie tez jakos kolo 20:30. Ja myslalam ze obejrze film ale poszlam spac. I tak przebudzilam sie sama kolo 1 w szoku patrzac na zegarek,ze Lidka na jedzenie sie nie budzi. Poszlam dalej spac. Krecila sie dopiero jakos o 2:30 czy 3. Zjadla na spiocha i dalej w kime do 6. Takze u mnie to dzis byl rarytas,ze spala tyle h ciaguem bez jedzenia. -
Niestety dziewczyny, waga pokazuje swoje 🙈🙈😱😱
Inso sukienka nie jest z zary (zdecydowanie nie mam wymiarów zarowych 😂). Jest że strony dollyglamshop. Polecam.
Ja w ten długi weekend miałam iść spać do salonu, żeby odespać Ale umówiłam się z mężem, że jak Laura się obudzi to on ja przejmuje a ja śpię dalej. Wogole ostatnio z nim pogadałem i jak narazie bardzo dużo zaczął się angażować, żebym ja mogła odpocząć.
-
Aneczka nie wygladasz na az "taka wage"jak to przedstawiasz
sadze,ze wazysz proporcjonalnie do swego wzrostu:D naprawde!
Oo az spojrze z ciekawosci zaraz. Naprawde bardzo sliczna jest. Ooooo a co do Zary jak nie masz jak masz! Kochana ja bylam w ciazy z Lidka i szukalam sukienki ale nie pamietam na jaka okazje. Mialam juz brzucha a weszlam w rozmiar M smialo! Tylko brzuch byl dosc opiety i zrezygnowalam. Nie kupowalam praktycznie w Zarze nigdy sobie(ewentualnie na szmatach cos tam..) ciuchow,ale po tej przymiarce wlasnie stwierdzilam,ze ma normalna chyba rozmiarowke,hm ma zanizona w porownaniu do Zarytakie moje odczucie
-
Aneczka, nie widze Twojego zdjecia. Odswiezam, odswiezam i nic... Szkoda
Ja mam tez opone na brzuchu i to taka od tira. Tez planuje cwiczyc od wrzesnia, moze wtedy sie uda. Teraz z dwojka dzieci to nie ma szans, a jak ida spac to juz zwyczajnie mi sie nie chce. Ograniczylam troche zarcie i przede wszystkim slodycze i 2 kg bardzo szybko polecialo. Jeszcze 20 i bedzie ok haha
-
sabinaaa wrote:Bozeeeeee co za noc
Kuba obudzil mi sie chyba ze sto razy, rzucal sie, przewalal po lozku. No masakra jakas... Ide na kawe, litrowy kubek by sie przydal
a jeszcze dziś i jutro mam nocki w pracy, nie wiem jak dam rade
już zapowiedziałam mężowi, że łożeczko trzeba skręcić i małego już do pokoju Olka odtransportowac. to choc zaczne sie wysypiać, a on na mnie w nocy włazić nie bedzie.