Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny które mają abonament premium możecie mi powiedzieć co jest napisane w kalendarzu w tych dwóch serduszkach obok siebie na przełomie 11 i 12 tygodnia i jeszcze w tym serduszku, które jest w 13? Będę bardzo wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:24
-
nick nieaktualnyMam moze glupie pytanie, ale jak wolicie zeby pisalo na 1 str na liscie? SYNUŚ /CÓRCIA pisac czy CHŁOPCZYK / DZIEWCZYNKA ?
Madzisek ja nie mam abonamentuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:24
Nadulka, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Witam dziewczyny
Termin wg miesiączki wychodzi mi na 30 grudnia. Z USG termin poznam dokładnie w poniedziałek
Jest to moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 16 tc..
Teraz wiem, że musi być dobrze. Czy mogę do Was dołączyć?
Witaj kochana. Jasne ze mozesz dolaczyc
Wierze ze teraz bedzie wszystko dobrzeBeatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Mam moze glupie pytanie, ale jak wolicie zeby pisalo na 1 str na liscie? SYNUŚ /CÓRCIA pisac czy CHŁOPCZYK / DZIEWCZYNKA ?
Madzisek ja nie mam abonamentu
Kobieta/Mężczyzna - poważnie brzmi jak przystało na poważnych ludzików hehe
A tak serio to ja wolę chyba wersję chłopczyk/dziewczynka -
nick nieaktualnyOk. No problem .Zaraz zmienie
Co do kolatania serca to jeszcze nie mowilam bo od nie dawna mam a wczoraj calkiem mi to wylecialo z glowy bo przewaznie mi sie to robi wieczorem i jak ide spac
ola25 wrote:Hej pozwolcie,ze dolacze do was termin mam na 14 grudzien . Jestem osoba po wielu stratach ,teraz kolejna ciaza na lekach clexan 60, acard 75, encorton 5, luteina 200 i euthyrox 25. Leki zaczelam brac od poprzedniej ciazy i nie przerwalam ich do kolejnej ciazy mimo straty, tym samym jeszcze tak daleko nie doszlam . Kobietki jakie macie objawy ? Mdlosci nadal wam sie utrzymuja? Serdecznie gratuluje was waszych skarbow pod serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:46
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wizytujące w najbliższym czasie :
iNso87 - 21.05 - 19:05
Dagietka - 21.05 - 15:00
KASIAG24 - 21.05 - 17:45
Tinusia - 21.05 - 18:30
Oluniaaa - 21.05 - 19:00
Kate4 - 22.05 - 20:00
Acikk - 22.05
KASIA XXXX - 22.05 - 15:00
Hashija - 23.05 - 10:00
Marik - 23.05 - 16:30Nadulka, KASIA XXXX, Palvin, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuli27 wrote:Widze ze mozna liczyc na wasze wsparcie. Ja tez sie wypisuje z tego forum bo kazdy moj post jest ignorowany. Zycze udanych i bezproblemowych ciaz.
Przecież dopiero co napisałaś post i już dwa komentarze później napisałaś, że nikt się nie interesuje! Spokojnie kochana - czasem trzeba troszeczkę poczekać. Dzisiaj troche zamieszania na forum… aż dwie starty mamy niestety, jest trochę nerwów. Nie bądź zła. Do tego wszystkiego bardzo łatwo przegapić jakiś post wsród wielu innych wypowiedzi.
Ja też kilka razy coś pisałam i nikt nie zwrócił na to uwagi (np. ostatnio o tym czy można jeść salami) - ale to nie powód żeby od razu się wypisywać z forumWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoni1403 wrote:Dziewczynki wy już wiecie kogo nosicie w brzuszku? Mi gin powiedziała że dowiem sie dopiero 25 czerwca.....
ja mam nadzieje, że dowiem się na prenatalnych
Mam przeczucie, że będzie chłop! Nie wiem czemu..Może dlatego, że taka silna fasola i tyle przetrwała niedogodności …
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:alicja_ z tym salami to pamiętam i miałam później niezłą rozkminkę ale nadal nie znam odpowiedzi
w sumie moje pytanie powinno być skierowane do jakiegoś majstra od gastronomii, a nie tu
Ale jak by ktoś był ciekawy to wyczytałam w necie, że salami jest SUROWE i niestety nie można w ciaży.
Nadulka lubi tę wiadomość