Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajgorsze, że mój Jacek wyjechał dziś na tydzień i zostałam sama.
Do tego od rana mam bardzo mocne kłucie po prawej stronie
Sprawdzałam dopplerem i serduszko bije, ale i tak bardzo sie boje. Dzwoniłam do mojego gina, ale nie odbiera.
Luteine biorę 3x100 (zmniejszyłam dawkę z 3x200), ale mierzyłam progesteron i mam bardzo wysoki 69 - więc to nie wina braku progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 15:19
-
Witam nowe grudniowe mamusie:)
Alicja ja na Twoim miejscu bym pojechała. Sprawdzą co z dzidzią i będzie dobrze:) Wierzę w to:)
Ja wizytę mam we wtorek ale dopiero o 19.30 mam nadzieję, że lekarz powie mi czy to chłopczyk czy dziewczynka, wiem że to za wcześnie ale tak jestem ciekawa, że nie wytrzymam nawet bez strzału lekarza hehe -
Czyli to nie wina progesteronu. Sluchaj a moze przesililas sie czyms przy pracach domowych, badz tez po wspolzyciu moga pojawic sie plamienia. Udaje Ci sie bez problemu wyczuc tetno malenstwa? Tez bym chciala kupic sobie ten detektor tetna ale boje sie ze nie bede umiala wyszukac serduszka i przez to jeszcze batdziej sie bede stresowac.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Mam dziś chwilowe uklucia w lewym boku - tak jakby z boku macicy .... czy miałyscie tak ??? Skurcze to raczej nie są chociaż nie wiem bo ich nigdy nie miałam to ciężko porownywac - no i oczywiście się zamartwiam ... jutro mam lekarza wiec zobaczę dokładnie co to ale może miałyscie podobne doświadczenia ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boże ale mam doła od kilku dni........ czytam was codziennie -..... co chwile się coś dzieje.... w środę mam genetyczne i czuje że nic dobrego nie bedzie..... w pierwszej ciąży tak jakoś inaczej pdchdziłam do ciąży wierzyłam że bedzie dobrze..... a teraz wszystko odwrotnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja idobrze ze zostalas, bedziesz pod stala opieka, szybkiego powrotu do zdrowia!
:-* i ja jutro mam wizyte
na 15:30, ide do lekarza mojej siostry na usg prenatalne. U mojej siostry wlasnie ten lekarz stwierdzil w 12t5d ze bedzie chlopak i to nie po siusiaku tylko ukladzie kostnym, miednica inaczej jest zbudowana. I jest chlopiec:-) u siebie czuje dziewczynke ale zobaczymy co bedzie, moze jutro sie dowiemy