Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do płci to ja osobiście zaobserwowałam pewna regułę wśród moich znajomych. Wiekszość planowanych dzieciczków to chłopcy a nieplanowane (czyli takie wpadkowe) to dziewczynki. Wiem że to śmieszne ale u nas w okolicy się to naprawde potwierdza.
A tak naprawde to 50/50Sama nie wiem co bym bardziej chciała.
My już mamy imiona wybrane : Weronika/Dawid -
nick nieaktualnyhej Ja jestem już po wizycie serduszko bije pięknie i doktor powiedziała, że jest wszystko idealnie Mam zwiększyć dawkę Euthyroxu do 50 i kolejna wizyta za miesiąc choć nie wiem czy to nie trochę późno Czuję się szczęśliwa Jedyne co mnie martwi to że data porodu przesunęła się z 29 na 2 stycznia Choć doktor mówi, że dzidziuś mógł się tak ustawić że go złapała inaczej choć nie wiem co to znaczy
Madzisek, czarnamaalina, Misia26, Hashija, bella88, Kate4, lilianna, kwiatakacji, alicja_, ania14, Nadulka, iNso87, MeGi2986, Karola1990, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki i mimo (przynajmniej u mnie) tej paskudnej pogody życzę spokojnego i miłego weekendu
ja wczoraj byłam u endo, niby TSH w normie ale i tak dawkę mi zwiększył do 100. We wtorek wizyta u giną, mam nadzieje ze fasolka pięknie rośnie i czekają mnie dobre wieści. Juz dość tych złych wiadomości i strat dzieciaczkow...
kwiatakacji, justyna14, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
bylam taka glodna zalal mnie zimny pot w glowie sie krecilo ze gdyby nie krzeslo to bym upadla na podloge
a w dodatku sama bylam w domu. Zqdzwonilam od razu po siostre i przyjechala po mnie bo moj M dzis w pracy do 24
ehh, milego weekendu zycze, choc u mnie pogoda fatalna.
-
nick nieaktualnyCo do kwestii "na co masz ochotę" – to jeżeli chodzi o mnie to mam tak samo jak Acikk
owoce, lody itp.
Kate4 – Gratulacje !
muamua – Ja tez już czytałam troche o kącie ułożenia tego guzka płciowego.
Czy mogłabyś wysłać swoją fotkę na której widać, że siusiak jest pod kątem prostym? Chciałabym porównać z moim guzkiem
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:No i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
bylam taka glodna zalal mnie zimny pot w glowie sie krecilo ze gdyby nie krzeslo to bym upadla na podloge
a w dodatku sama bylam w domu. Zqdzwonilam od razu po siostre i przyjechala po mnie bo moj M dzis w pracy do 24
kurcze, to było bardzo niebezpieczne!
A teraz już wszystko ok? -
Pchelkaa wrote:No i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
Mi też często tak się dzieje nagle zrobi się słabo duszno i zacznie się kręcić w głowie i musze szybko siąść lub się położyć i przechodzi... -
czesc;)
witam sie z kataremwoda leci z nosa ;/
super że dziś same dobre wiadomośći
ja zawsze uwielbiałam słodkie, teraz też jem ale mniej, wole konkrety... bardziej nawet na kwaśne... zobaczymy co bedzie, może w środe sie dowiemy
moja kuzynka wpierdzielała czekolady mase a urodziła 2 chłopców,ja w te smaki nie wierze... myśle że mam ochote na to co organizm potrzebuje w danej chwili,
a druga sprawa, to że znajoma starała się 6 lat, zmarł jej tata odrazu była w ciazy i bedzie chłopiec, my staralismy sie 2 lata, zmarła moja mama i w 1 mc byłam w ciąży i myślę że z dziewczynką
ogólnie czuje że nosze pod serduszkiem dziewczynezobaczymy czy sie sprawdzi
ale jak bedzie chłopiec to i tak super, staralismy sie długo wiec to OBOJĘTNEPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Wy jeszcze wymiotujecie? Mnie wczoraj dwa razy zmiotło: po południu i wieczorem
Generalnie jest trochę lepiej, ale dalej regularnie, choć nie codziennie wymiotuję
Alicja, potem wrzucę fotkę.Anko:-) lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d