Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do płci to ja osobiście zaobserwowałam pewna regułę wśród moich znajomych. Wiekszość planowanych dzieciczków to chłopcy a nieplanowane (czyli takie wpadkowe) to dziewczynki. Wiem że to śmieszne ale u nas w okolicy się to naprawde potwierdza.
A tak naprawde to 50/50
Sama nie wiem co bym bardziej chciała.
My już mamy imiona wybrane : Weronika/Dawid -
nick nieaktualnyhej Ja jestem już po wizycie serduszko bije pięknie i doktor powiedziała, że jest wszystko idealnie Mam zwiększyć dawkę Euthyroxu do 50 i kolejna wizyta za miesiąc choć nie wiem czy to nie trochę późno Czuję się szczęśliwa Jedyne co mnie martwi to że data porodu przesunęła się z 29 na 2 stycznia Choć doktor mówi, że dzidziuś mógł się tak ustawić że go złapała inaczej choć nie wiem co to znaczy
Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, bella88, nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania14, Nadulka, iNso87, nick nieaktualny, Karola1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam kobietki i mimo (przynajmniej u mnie) tej paskudnej pogody życzę spokojnego i miłego weekendu
ja wczoraj byłam u endo, niby TSH w normie ale i tak dawkę mi zwiększył do 100. We wtorek wizyta u giną, mam nadzieje ze fasolka pięknie rośnie i czekają mnie dobre wieści. Juz dość tych złych wiadomości i strat dzieciaczkow...
nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
bylam taka glodna zalal mnie zimny pot w glowie sie krecilo ze gdyby nie krzeslo to bym upadla na podloge
a w dodatku sama bylam w domu. Zqdzwonilam od razu po siostre i przyjechala po mnie bo moj M dzis w pracy do 24
ehh, milego weekendu zycze, choc u mnie pogoda fatalna.
-
nick nieaktualnyCo do kwestii "na co masz ochotę" – to jeżeli chodzi o mnie to mam tak samo jak Acikk
owoce, lody itp. 
Kate4 – Gratulacje !
muamua – Ja tez już czytałam troche o kącie ułożenia tego guzka płciowego.
Czy mogłabyś wysłać swoją fotkę na której widać, że siusiak jest pod kątem prostym? Chciałabym porównać z moim guzkiem
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:No i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
bylam taka glodna zalal mnie zimny pot w glowie sie krecilo ze gdyby nie krzeslo to bym upadla na podloge
a w dodatku sama bylam w domu. Zqdzwonilam od razu po siostre i przyjechala po mnie bo moj M dzis w pracy do 24
kurcze, to było bardzo niebezpieczne!
A teraz już wszystko ok? -
Pchelkaa wrote:No i wykrakalam. Zawsze gdy sie chwale ze czuje sie super to na drugi dzien albo w ciagu kilku najblizszych dni czuje sie bardzo zle. Dzis prawie przytomnosc stracilam rano gdy robilam sniadanie
Mi też często tak się dzieje nagle zrobi się słabo duszno i zacznie się kręcić w głowie i musze szybko siąść lub się położyć i przechodzi... -
czesc;)
witam sie z katarem
woda leci z nosa ;/
super że dziś same dobre wiadomośći
ja zawsze uwielbiałam słodkie, teraz też jem ale mniej, wole konkrety... bardziej nawet na kwaśne... zobaczymy co bedzie, może w środe sie dowiemy
moja kuzynka wpierdzielała czekolady mase a urodziła 2 chłopców,ja w te smaki nie wierze... myśle że mam ochote na to co organizm potrzebuje w danej chwili,
a druga sprawa, to że znajoma starała się 6 lat, zmarł jej tata odrazu była w ciazy i bedzie chłopiec, my staralismy sie 2 lata, zmarła moja mama i w 1 mc byłam w ciąży i myślę że z dziewczynką
ogólnie czuje że nosze pod serduszkiem dziewczyne
zobaczymy czy sie sprawdzi
ale jak bedzie chłopiec to i tak super, staralismy sie długo wiec to OBOJĘTNE
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Wy jeszcze wymiotujecie? Mnie wczoraj dwa razy zmiotło: po południu i wieczorem
Generalnie jest trochę lepiej, ale dalej regularnie, choć nie codziennie wymiotuję 
Alicja, potem wrzucę fotkę.
Anko:-) lubi tę wiadomość

23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -
- 6t6d