X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Alicja ten szpital to chyba jakas pomylka... albo taka zmiana w szpitalu.

ostatni raz tam byłam :D

maya34 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze wszystkim ktore moga sie wyspac, ja nawet jak mam wolne to o 6 sie budze i koniec spania, a w dzien padam na nos. Na brzuchu lubilam zasypiac a odkad jestem w ciazy to sie przerzucilam na plecy, nawet na prawym boku lezec to tylko chwile bo zaraz mnie tam cos cisnie i niewygodnie.
    Alicja super ze juz w domku, uwazaj tam na siebie:)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie! Mega miłe to wszystko!
    Trzymam kciuki za wizytujące!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 - 25.05 - 16:30
    bella88 - 25.05
    genoweffa - 25.05
    Szalona CZARNA - 25.05
    czarnamaalina - 25.05 - 18:00

to wszystko? :)
    Ale bęęęęędzie pozytywnych wieści! :)

stars2345 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka Ty tez chyba dziś masz wizyte? :>

Dziewczyny zachęcam żeby wpisywać i tu wszystko:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit?pli=1#gid=0

Ja tu zaglądam i tez widze Kto ma wizyty ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Pchelka Ty tez chyba dziś masz wizyte? :>

Dziewczyny zachęcam żeby wpisywać i tu wszystko:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit?pli=1#gid=0

Ja tu zaglądam i tez widze Kto ma wizyty ;)

ja zawsze patrze na 1 stronę :D Flakonik tam wpisuje skrupulatnie :D

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ja tez ale potem jak wejde na nasza tabele to dochodzi czasem 1 osoba lub 2 jeszcze z wizyta
    Dodalam nowa kolumnę termin wg USG to co jakiś czas pewnie w niej bd nam się zmieniac ;)

Aha i usunelam lp. bo co chwile trzeba tam zmieniac numeracje jak Ktos dochodzi..wiec mysle,ze to bez sensu. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:01

Hashija lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Wlasnie widziałam czastkowe wyniki online i widze,ze magnez troszku lipa bo mam Magnez 0,76 mmol/l a norma 0,77-1,03. Co polecacie? można pic po prostu zwykly magnez do rozpuszczania w wodzie?
    a łykasz zwykły magnez (magneB6) w tabletkach? mi gin kazała brac 4 tabl dziennie i dodatkowo jesc duzo produktów zawierajacych magnez;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide na 15 do lekarza :) po wizycie na zakupy więc tutaj się odezwe później, żebyście się nie martwily ;) strasznie juz sie niecierpliwie, cały dom posprzatalam a dopiero 13:00 :) pierwszy raz stworzyłam listę pytań do lekarza bo później przez te emocje wszystko mi z głowy wypada ;) oby było wszystko dobrze u mnie tak dawno nie widziałam maleństwa ;) pewnie będę w szoku jak wyrosło ;)

alicja_, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    a łykasz zwykły magnez (magneB6) w tabletkach? mi gin kazała brac 4 tabl dziennie i dodatkowo jesc duzo produktów zawierajacych magnez;)
    Nie,tylko magnez który znajduje się w witaminach prenatalnych

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji - Masz może fotkę swojej dziewczynki i jej narządów płciowych? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja ciesze sie ze juz jest ok;) faktycznie szpital masakra przynajmniej wiesz zeby go unikac;)

alicja_, aannkkaa lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej a ja jeszcze tydzień i dwa dni do badań :-) już nie mogę się doczekać :-D

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Nie,tylko magnez który znajduje się w witaminach prenatalnych
    to moze zacznij łykac ten magne bo on jest naprawde dobry polecany przez gin nie zaszkodzi a moze pomoc, moja kolezanka cała ciaze po 6 tabl dziennie jadła;)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    to moze zacznij łykac ten magne bo on jest naprawde dobry polecany przez gin nie zaszkodzi a moze pomoc, moja kolezanka cała ciaze po 6 tabl dziennie jadła;)
    o cholercia duuuzo :D hehe
    cos zakupie w aptece,albo poczekam do czwartku zobaczę co gin powie,tzn co powie,zeby wziasc,choc zapewne doradzi to samo ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ja dzis wizytę mam o 15:30

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate wlasnie doczytałam,ze wogole nie biore magnezu..moje tabl nie zawierają magnezu,ubzduralam sobie chyba.. także jak biore to tylko to co się znajduje w jedzeniu..
    Za pare dni będę brala Femibion 2 Plus to tam już jest magnez.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, z niecierpliwoscia czekam na dobre wiesci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Kate wlasnie doczytałam,ze wogole nie biore magnezu..moje tabl nie zawierają magnezu,ubzduralam sobie chyba.. także jak biore to tylko to co się znajduje w jedzeniu..
    Za pare dni będę brala Femibion 2 Plus to tam już jest magnez.
    Ja biore mamaDHA tez polecane przez gin, ze wzgl na wit D, jod (przy mojej tarczycy) i magnez i wiele innych dobrych składników;) troche drogo wychodzi bo na mies 40 zł ale nie bede se załowac;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a wsztstkie robicie ten test pappa bo mi gin kazała?

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ