Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdroszcze wszystkim ktore moga sie wyspac, ja nawet jak mam wolne to o 6 sie budze i koniec spania, a w dzien padam na nos. Na brzuchu lubilam zasypiac a odkad jestem w ciazy to sie przerzucilam na plecy, nawet na prawym boku lezec to tylko chwile bo zaraz mnie tam cos cisnie i niewygodnie.
Alicja super ze juz w domku, uwazaj tam na siebie:)alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Pchelka Ty tez chyba dziś masz wizyte? :>
Dziewczyny zachęcam żeby wpisywać i tu wszystko:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit?pli=1#gid=0
Ja tu zaglądam i tez widze Kto ma wizyty
ja zawsze patrze na 1 stronęFlakonik tam wpisuje skrupulatnie
-
Wiem ja tez ale potem jak wejde na nasza tabele to dochodzi czasem 1 osoba lub 2 jeszcze z wizyta
Dodalam nowa kolumnę termin wg USG to co jakiś czas pewnie w niej bd nam się zmieniac
Aha i usunelam lp. bo co chwile trzeba tam zmieniac numeracje jak Ktos dochodzi..wiec mysle,ze to bez sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:01
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Wlasnie widziałam czastkowe wyniki online i widze,ze magnez troszku lipa bo mam Magnez 0,76 mmol/l a norma 0,77-1,03. Co polecacie? można pic po prostu zwykly magnez do rozpuszczania w wodzie?
-
nick nieaktualnyJa ide na 15 do lekarza
po wizycie na zakupy więc tutaj się odezwe później, żebyście się nie martwily
strasznie juz sie niecierpliwie, cały dom posprzatalam a dopiero 13:00
pierwszy raz stworzyłam listę pytań do lekarza bo później przez te emocje wszystko mi z głowy wypada
oby było wszystko dobrze u mnie tak dawno nie widziałam maleństwa
pewnie będę w szoku jak wyrosło
alicja_, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:to moze zacznij łykac ten magne bo on jest naprawde dobry polecany przez gin nie zaszkodzi a moze pomoc, moja kolezanka cała ciaze po 6 tabl dziennie jadła;)
hehe
cos zakupie w aptece,albo poczekam do czwartku zobaczę co gin powie,tzn co powie,zeby wziasc,choc zapewne doradzi to samo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kate wlasnie doczytałam,ze wogole nie biore magnezu..moje tabl nie zawierają magnezu,ubzduralam sobie chyba.. także jak biore to tylko to co się znajduje w jedzeniu..
Za pare dni będę brala Femibion 2 Plus to tam już jest magnez. -
nick nieaktualny