Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate - z tego co ja wiem to Pappa ma być zrobiony w odstępie nie większym niż 3 dni jak USG - czyli możesz zrobic po , a potem z wynikiem idziesz do lekarza , który robił prenatalne i on ocenia wynik testu Pappa razem z USG.
Alicja - takie mamy zdjęcie z USG z tym kikutkiem - zaznaczony jest strzałeczką i leży poziomo , co sugeruje dziewczynkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13cce8bb5704.jpgbella88, Nadulka, alicja_, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Flakonik to chyba taki tydzień rozmyśleń bo u mnie to samo, wczoraj właśnie mówiłam mojemu że jak dziecko wszystko zmieni, że zawsze już bedzie z nami, i nie bedziemy mogli np spontanicznie gdzieś pojechać , spontanicznie np zostać na noc na działce bo dla tego dziecka trzeba mieć wszystko przygotowane i wgl, nie można sobie wsiąść w samochód i pojechać np nad morze i spać spontanicznie pod namiotem
Mnie takie refleksje naszły wczoraj
Bardzo bym nie chciała na tym etapie sie dowiedziec ze coś tam jest nie tak bo to juz ten upragniony 2 trymestr
Ps. Zmień mi wizytę na czwartek 28.05 na 15:20Właśnie pan doktor zadzwonił że coś tam mu się przedłuży i przełożyć musi wizytę
wrrr! dzień dłużej czekania !
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyFlakonik no co Ty:-) dacie rade! Przeciez nie jestes sama:-) jestes wielka szczesciara ze bedziesz miala dwojke na raz. Nie daj Boze jesli pozniej bys miala problemy z ponownym zajsciem w ciaze to masz juz dwojke:-) mysle ze poerwsze miesiace beda ciezkie ale zlapiesz wprawe, a poza tym blizniaki wiedza ze sa we dwojke i sa grzeczniejsze- przynajmniej tak u mnir w rodzinie jest a byly az 3 razy blizniaki i siostra teraz z blizniakami w ciazy, termin na na koniec lipca. Na poczatku tez byla przerazona ale teraz sie bardzo cieszy
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Flakonik no co ty
podwójne szczęście was czeka tym bardziej że tak długo się staraliscie
na początku nigdy nie jest kolorowo, ale dasz radę radę, ułożyć sobie rytm dnia o będzie git
zobaczysz
a dzieciaczki super bo zawsze będą miały siebie
ja żałuję że u nas będzie aż 5 lat różnicy między dziećmi ale wcześniej ni było możliwości a teraz czasami przez głowę Przechodzi mi myśl o trzecim ale za chwilę sama siebie karce że chyba oszalałam
-
puli27 wrote:Dziewczyny przed chwila sie przewrocilam. Szlam u siebie na podworku i kot mi wszedl pod nogi upadlam przed siebie na rece i kolana. Boje sie czy to nie zaszkodzi dziecku:(
ja spadłam ze schodów na dupe tak że miałam krwiaka w poprzek jednego posladka, wuadek był powazny, pojechałam do gina sprawdzic, nic sie nie stało... ale jak masz sie martwic to jedz na usggenoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
menka gratulacje
Mnie też nie bolały od 7 tygodnia piersi nic a nic, i tez sie tym martwiłam
Lekarz powiedział ze nie są żadnym wyznacznikiem czy ciaza rozwija sie prawidłowo czy nie, powiedział ze kazda ciaza jest inna
Alicja.
-
ja właśnie zjadał talerz arbuza
mniam
a na obiadek pulpety
już mi ślinka cieknie
a co u Was?
i prośba o pomoc, potrzebuję coś fajnego kupić na prezent dla chrześniaka na dzień dziecka, ma 2,5 roku i generalnie mnóstwo zabawek i nie mam pomysłu
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Mam od kilku dni mega zalamke. Dotarlo do mnie w koncu to ze bede mjala od razu dwojke takich maluchow na wychowanie. I boje sie ze nie dam rady.
-
justyna14 zastaw kredek, kolorowanek i bloków rysunkowych
opiekowałam się chłopcem w tym samym wieku i na święta mu kupiłam właśnie kredki i blok rysunkowy bo dziecko w tym wieku rozwija sie super przez kolorowanie czy malowanie
justyna14 lubi tę wiadomość
Alicja.
-
nick nieaktualnyJestem juz! Ale mamy duza dzidzie! ma juz 70,1 mm:-) nt 1,15mm, kosc nosowa jest! Serduszko biło 154/min. Dzidzia starsza, rozwinieta jak na 13t2d:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 16:57
Nadulka, balbo, Madzisek, MeGi2986, alicja_, lilianna, bella88, kwiatakacji, m@rzenie, iNso87, Kate4, Hashija, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny