Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny super wieści, oby tak dalej:) ciesze się, że Wasze maleństwa zdrowo rosną!!
Ja niestety jeszcze 3 tygodnie do kolejnej wizyty, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania ze naszym kropkiem:)
Dziewczyny a mam pytanie odnośnie witamin. Może głupie ale jednak....bo czytam, że większość z Was coś tam łyka. Ale to są zalecenia waszego lekarza czy Wasz wybór?? I czy miałyście coś z wynikami i to na poprawe, czy po porstu jest to suplement diety?? Bo ja biorę tylko kwas foliowy, lekarz nic więcej mi nie zalecił. Ufam mu:) ale pytam z czystej ciekawośći:)Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik – kilka dni temu miałam to samo.
Dotarło do mnie, że będę mamą i będę odpwoiedzialna za to małe stworzenie. Całkowicie Cie rozumiem.
Uszy do góry!
Balbo, menka, Pchelkaa – Gratulacje!
kwiatakacji – dzięki wielkie za zdjęcie.
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny które znają się na tych płciowych sprawach
Możecie mi podpowiedzieć czy wedle tej teorii z pręcikiem który stoi bądź leży - jaka jest moja dzidzia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49ad3b9fd24b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 17:47
-
MeGi2986 wrote:Dziewczyny super wieści, oby tak dalej:) ciesze się, że Wasze maleństwa zdrowo rosną!!
Ja niestety jeszcze 3 tygodnie do kolejnej wizyty, już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania ze naszym kropkiem:)
Dziewczyny a mam pytanie odnośnie witamin. Może głupie ale jednak....bo czytam, że większość z Was coś tam łyka. Ale to są zalecenia waszego lekarza czy Wasz wybór?? I czy miałyście coś z wynikami i to na poprawe, czy po porstu jest to suplement diety?? Bo ja biorę tylko kwas foliowy, lekarz nic więcej mi nie zalecił. Ufam mu:) ale pytam z czystej ciekawośći:)Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyMadzisek - w żadnym wypadku nie oczekuje tego
ale myslałam, że może dziewczyny którym lekarz już tłumaczył to zjawisko będą mogły chociaż pozgadywać
wiem, że lekarz jutro powie, ale wiecie jak to jest…
Po to jest to forum
Kiedyś któraś dziewczyna wstawiała stronę na której zobaczyłam taka tabelkęAle nie wiem czy mój pręcik pasuje do któregoś obrazka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a99f19a38dc0.png -
nick nieaktualny
-
alicja_ mi też to wygląda na dziewczynkę. Daj jutro znać jak już będziesz wiedziała
to jak to w końcu jest z tym usg. Lepiej pusty czy pełny pęcherz?
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella88 wrote:alicja_ mi też to wygląda na dziewczynkę. Daj jutro znać jak już będziesz wiedziała
to jak to w końcu jest z tym usg. Lepiej pusty czy pełny pęcherz?
Po dzisiejszym telefonie babki z kliniki domyślam się, że pełny.
Poza tym nawet gdyby lekarz miał inne zdanie to lepiej mieć pełny bo zawsze można się wysikać, a jak ma sie pusty to napełnić go gorzej -
alicja_ wrote:Po dzisiejszym telefonie babki z kliniki domyślam się, że pełny.
Poza tym nawet gdyby lekarz miał inne zdanie to lepiej mieć pełny bo zawsze można się wysikać, a jak ma sie pusty to napełnić go gorzej
Hehe no tak. W sumie racjaalicja_ lubi tę wiadomość
-
To tak najlepiej w pół pełny
Tylko ze kiepsko jak na usg dopochwowe, bo ja tak miesiac temu szłam z pół pełnym bo mi sie zachciało w poczekalni
I strasznie niekomfortowo jak robił np badanie ginekologiczne to bałam sie zeby sie nie zsikać
genoweffa, bella88 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyJa też już po wizycie:) wszystko dobrze
prawdopodobnie będzie dziewczynka
) machala ślicznie raczkami i ssala kciuka
odetchnelam
)
Madzisek, Poz!omka., Nadulka, alicja_, kwiatakacji, m@rzenie, iNso87, Kate4, maya34, bella88, Pchelkaa, Hashija, Karola1990, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny