Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dziś na usg i dzidziuś rośnie jak na drożdżach, już ma prawie 5cm
wg usg jest starszy o tydzień, lekarz obstawia, że będzie synuś :)ale myślę, że to jeszcze może się milion razy zmienić
MeGi2986, Nadulka, kwiatakacji, lilianna, Hashija, alicja_, Madzisek, iNso87, justyna14, genoweffa, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Dziewczyny jak ktoras moze prowadzic ta liste z wizytami to bedzie super bo ja juz jej na razie nie dam rady ogarniac. Liste grudniowek ogarne ale z tymi wizytujacymi to duzo zabawy i trzeba byc caly czas na biezaco
Wg mnie ta lista na pierwszej stronie z terminami wizyt jest zbędna szczególnie ze tylko ty możesz ją edytować... Jest tabelka online i tam jest kolumna "termin następnej wizyty" nawet wylicza ile dni do wizyty, i przede wszystkim każdy sam tam się może dopisać, a tobie może umknąć parę dat w ogromnej ilości postów... A jeśli chodzi o godzinę to zawsze można taką kolumnę dorobić to żaden problem...Nadulka, niania.ogg, iNso87, Pchelkaa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
kwiatakacji wrote:To ja mam pytanie (może śmieszne)- czy korzystacie z laptopów a jeśli tak to gdzie go trzymacie? bo moja ulubiona pozycja to na leżąco z laptopem na brzuchu - moja gin powiedziała, że nie chce nawet słyszeć , że tak robie - komputer z daleka od brzucha.
ja lapka trzymam albo na ławie (ale wtedy się garbie i brzusio ściśnięty) albo na udach w pozycji półleżąceji to też nie godzinami.
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:To ja mam pytanie (może śmieszne)- czy korzystacie z laptopów a jeśli tak to gdzie go trzymacie? bo moja ulubiona pozycja to na leżąco z laptopem na brzuchu - moja gin powiedziała, że nie chce nawet słyszeć , że tak robie - komputer z daleka od brzucha.
żartujesz
Ja robie to samo..kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) - Nie martw się kochana. Najważniejsze że dzidzia mieści się w normie!
Flakonik – Pamiętaj, że my tu jesteśmy i właśnie w takich sytuacjach wspieramy! Jak masz ochotę się wygadać to śmiało!
dobranoc dziewczyny miłej nocki!:*
agniesia2569 – Gratulacje!Flakonik lubi tę wiadomość
-
Ja byłam wczoraj u ginki...okazało się że cytologia wyszła zla ...no i wykluło się zakażenie grzybicze:(.
W każdym razie fasolka rośnie...ma 4,3 cm ( co ciut mało jak na ten tydzień) ale może będzie drobinka:).
02.06 o 17.30 badania prenatalne.
MIłego dniaalicja_, Madzisek, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Witajcie, jestem tu nowa
o mojej ciazy dowiedziałam się w sobote, a to juz 12 tc
pomimo szoku, wspaniale bylo zobaczyc bijące serce mojego maluszka oraz jak sie rusza
termin mam na 10.12
idealne mamy prezenty na święta co nie?
pozdrawiam gorąco
Nadulka, alicja_, justyna14, Madzisek, kwiatakacji, Pchelkaa, Hashija, genoweffa, bella88, Flakonik, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,gratuluje wizyt
Anka ma racje,tez to wczoraj pisałam,jest tabela ogolna grudniowek,wchodzcie tam i wpisujcie terminy a godzine tak jak Anka mowila,mozna dodac kolumnę,no problem
Aha i Dziewczyny nie obrażajmy się na te mijane postynaprawde czasem można ominąć post,albo po prostu nie każdy pisze bo nic na ten temat nie wie,to po co ma się udzielać?
poczekajmy wiec dzień bo czasem po dniu Ktoras usiądzie na forum,przeleci stare posty i odp bo ma taka sytucje
Nadulka, alicja_, justyna14, kwiatakacji, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Godzina dodana
w tabeli naszej.
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizytujące.
edit:
Postaram się powpisywać trochę osob do tabeli które pisaly,ze maja wizyty w tym tyg.
Jeśli chodzi o lapka to ja korzystam z niego ale on u mnie stoi po mojej lewej na biurku a na wprost w tv się gapie jak cos robie,tylko jak pisze to się odwracam do niego;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:03
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
hej
gratuluję udanych wizyt wczoraj
któraś pisała że miała usg tydzien po tygodniu i że dzidzia mało urosła - każde usg inaczej Ci zmierzy i każdy lekarz, dlatego wybiera się jednego lekarza prowadzącego który pracuje na jednym sprzęcie i masz pewność, że skala błędu jest podobna bo ta to nie ma co porównywać, dzidzia się rusza, łątwo gdzieś te mm zgubić lub dodać.
no i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMUSIpolewam kielonek mleczka z tej okazji
alicja_, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, Flakonik lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Inso każda mówi ze super pomysł tabelka z datami ale żeby sama wpisać się do tabelki to już więcej roboty...
A te mamy które korzystają z telefonu nie trzeba specjalnie wchodzić na kompa wystarczy w telefonie w ustawieniach zaznaczyć "wersja na komputer" i idzie się wpisaćzapraszam do wpisywania się w tabelce online link poniżej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:03
niania.ogg, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grauuu wrote:Witajcie, jestem tu nowa
o mojej ciazy dowiedziałam się w sobote, a to juz 12 tc
pomimo szoku, wspaniale bylo zobaczyc bijące serce mojego maluszka oraz jak sie rusza
termin mam na 10.12
idealne mamy prezenty na święta co nie?
pozdrawiam gorąco
opowiedz jak to możliwe, że tak późno się zorientowałaś że jesteś w ciąży?
alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Anka1101 wrote:Inso każda mówi ze super pomysł tabelka z datami ale żeby sama wpisać się do tabelki to już więcej roboty...
A te mamy które korzystają z telefonu nie trzeba specjalnie wchodzić na kompa wystarczy w telefonie w ustawieniach zaznaczyć "wersja na komputer" i idzie się wpisaćzapraszam do wpisywania się w tabelce online link poniżej...widze.. no ale może pomalu pomalu kazda będzie wpisywala się,to nic trudnego przecież
Justyna no tak toz to dziś nasz dzieńWszystkiego Dobrego Mamuski!
justyna14 lubi tę wiadomość