Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś zaczęłam drugi trymestr! Niewiarygodne!!! Dopiero co robiłam test i zobaczyłam 2 kreski ....
Witam tez nowa mamusie! Ale śmiesznie ze dowiedziałaś sie dopiero teraz!justyna14, Nadulka, MeGi2986, kwiatakacji, Hashija, genoweffa lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:czy można ustawić, żeby 1 wiersz w tabelce był stały? tzn jak ja jestem gdzieś w połowie to nie widzę go i nie wiem co konkretna kolumna oznacza
Ale to już Anka niech modyfikujeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:10
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Ok daj tylko dane co chcesz wpisac
możesz na priv jak chcesz,wyslalam zaproszenie.
Magda, lat 29, Białystok, termin na 22.12.2015. Dzidzia badana w 9t0 mierzyla 2.31 cm i serduszko biło 167/min.
alicja_, justyna14, Nadulka, iNso87, kwiatakacji, genoweffa, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieeeeeekujeeeee:):*
Terminu nastepnej wizyty jeszcze nie mam, lekarz kazal przyjsc za mac, wiec dopiero na poczatku czerwca bede sie umawiac. Jak juzpl ustale dam znac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:20
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
kurcze jestem całe życie okropnym śpiochem a teraz przez to sikanie nocne rozbudzam się góra o 8 i tak potem dogorywam na łóżku
aktualnie mam urlop wiec leniuchuje ile się da .
Wiem ze temat był już poruszany ale nie udzielałam się bo wolałam poczekać aż skończę 8 tc ♡ skończyłam wiec piszechodzi o szpital gdzie zamierzam rodzic. Wybrałam prywatny na lubinowej. U nas tutaj na slasku/ zagłębiu naprawdę nie ma za dużego wyboru a ten wydaje się najbardziej rozsądny
dobrze podchodzą do porodów rodzinnych i nie wypraszam co chwile tatę jak w innych. Rodzi się w różnych pozycjach, można mieć prywatna położna itp itd. Wiec wybór był dla mnie tylko jeden
wczoraj też zdecydowałam się na lekarza prowadzącego - byłam u niego i założył mi kartę ciąży bo wcześniej nie chciałam ... aaa no i termin mam bez zmian SYLWESTER
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:21
iNso87, MeGi2986, kwiatakacji, alicja_, KASIAG24, justyna14 lubią tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Dzieeeeeekujeeeee:):*
Terminu nastepnej wizyty jeszcze nie mam, lekarz kazal przyjsc za mac, wiec dopiero na poczatku czerwca bede sie umawiac. Jak juzpl ustale dam znac:)MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj wstaje wyjątkowo wcześnie jak na mnie. Biegnę zrobić próby wątrobowe i przeciwciała tarczycy, potem test Nifty a potem biocenozę pochwy - tak, że dzisiaj dzień badań i rujnowania budżetu
szkoda tylko , że każde badanie w innym miejscu.
Powodzenia na wizytach i miłego dnia mamy - może macie ładniejszą pogodę niż w KRK.Nadulka lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:czy można ustawić, żeby 1 wiersz w tabelce był stały? tzn jak ja jestem gdzieś w połowie to nie widzę go i nie wiem co konkretna kolumna oznacza
ZrobioneiNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bede rodzic panstwowo. Choc nie mam przyjemnych wspomnien ze szpitalami u nas, to jednak po rozmowie z wieloma znajomymi stwierdzilam ze nie ma co sie bac. Wiadomo, jakosc opieki jest daleko w lesie w porownaniu do prywatnej kliniki, jak i atmosfera czy wystroj wnetrza, ale nie skupiam na tym az takiej uwagi....moze kiedys jak juz bede miala sama porownanie i bede stala ponownie przed tym wyborem to inaczej bede myslala.
-
nick nieaktualnymenka wrote:Witamy się z rana
kurcze jestem całe życie okropnym śpiochem a teraz przez to sikanie nocne rozbudzam się góra o 8 i tak potem dogorywam na łóżku
aktualnie mam urlop wiec leniuchuje ile się da .
Wiem ze temat był już poruszany ale nie udzielałam się bo wolałam poczekać aż skończę 8 tc ♡ skończyłam wiec piszechodzi o szpital gdzie zamierzam rodzic. Wybrałam prywatny na lubinowej. U nas tutaj na slasku/ zagłębiu naprawdę nie ma za dużego wyboru a ten wydaje się najbardziej rozsądny
dobrze podchodzą do porodów rodzinnych i nie wypraszam co chwile tatę jak w innych. Rodzi się w różnych pozycjach, można mieć prywatna położna itp itd. Wiec wybór był dla mnie tylko jeden
wczoraj też zdecydowałam się na lekarza prowadzącego - byłam u niego i założył mi kartę ciąży bo wcześniej nie chciałam ... aaa no i termin mam bez zmian SYLWESTER
Hej:) jak juz pewnie wiesz - tez jestem z Katowic. Którego wybrałaś lekarza na lubinowej? Tez tam byłam na początku ciazy, bo chciałam rodzic w pakiecie prestige, ale niestety ta klinika nie ma neonatologii. Dla mnie to skreśla szpital od razu. Jedyne co gwarantują to małe, ładne sale, dobre jedzenie. Ale co z opieka dla małego dzidziusia?ponadto nie wiem czy wiesz, ale kwalifikacja do porodu tam odbywa sie po 34 tc - tylko gdy ciaza jest "książkowa". Jako ze nie maja pożądanego zaplecza dla dzidziusiow nie bedą mogli go odratować gdyby sie coś działo i będzie go trzeba przewozić (a to wiadomo.. Czas).
Wiem, ze komfort jest bardzo ważny (dla mnie tez). Byłabym w stanie nawet zapłacić tam za te ich porody prestige, ale chyba wole mieć gorsze łóżko w publicznym szpitalu, ale mieć 100% pewności ze gdyby sie coś działo to moja dzidzia będzie pod najlepsza opieka. Zerknij sobie na szpital w ligocie - CSK - maja III najwyższy stopień referencyjności jeżeli chodzi o neonatologie. Oczywiście to Twoja decyzja, ale trzeba mieć zawsze plan "B" gdyby ciaza nie okazała sie książkowa (czego Ci nie życzę oczywiście!!!!!) gdybys kochana miała jakieś pytania to wal! Byłam chyba we wszystkich szpitalach w Katowicach i okolicyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 08:34
-
iNso87 wrote:Poz!omka wpisałam Ciebie do naszej tabeli bo zauwazylam,ze Ciebie nie ma? dodaj swoje dane jak chcesz.
Uwaga Dziewczyny które nie były wpisane w tabelke nasza grudniowa,zeby nie było zamieszania, najpierw sprawdzcie czy jesteś na liscie bo ja trochę Was tu wpisałam i po prostu dopiszcie co tam jeszcze chcecie -
nick nieaktualnyGrauuu witaj!
jak to sie stalo ze dopiero sie dowiedzialas? Ominely Cie przynajmniej chyba najciezsze tyg pod wzgledem: czy wszystko ok, oj brzuch boli to chyba zle, itp itd;-) fajnie ze jeszcze ktos dolacza do Nas:-)
alicja_, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj nasze święto!
Kurczę jestem taka spełniona:) cały czas patrze na zdjecie małej i się uśmiecham, jeszcze troche i mogę ja tulic:) fajnie jest mowic do brzucha imiennie
chyba zaczal sie najlepszy czas w moim życiu:) teraz czekam na kolejny krok czyli ruchy:))
alicja_, Pchelkaa, MeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny z okazji Dnia Mamy zycze wam samych radosnych dni przez te 9 miesiecy bo pozniej to wiadomo ze beda to najpiekniejsze chwile w naszym zyciu:))
I oczywiscie wczoraj troszke hormony wybuchly i troche niepotrzebnie sie wypowiedzialam:)
Probowalam dopisac sie do listy ale niestety mi nie wychodzi dodanie tego na stronke:/
Milego dnia :**Nadulka, MeGi2986, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Misia26 wrote:Hej dziewczyny z okazji Dnia Mamy zycze wam samych radosnych dni przez te 9 miesiecy bo pozniej to wiadomo ze beda to najpiekniejsze chwile w naszym zyciu:))
I oczywiscie wczoraj troszke hormony wybuchly i troche niepotrzebnie sie wypowiedzialam:)
Probowalam dopisac sie do listy ale niestety mi nie wychodzi dodanie tego na stronke:/
Milego dnia :**
edit
na pierwszej stronie się nie dopiszesz bo tam tylko Flakonik może Nas dodacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:27