Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji wrote:Właśnie mnie wczoraj po prenatalu tak zemdliło. Prenatal ma dużo żelaza , stąd mogą być zaparcia:/ Chociaż mi akurat żelazo jest potrzebne.
jeju ja biore te witaminy i bardzo czesto mam potem mdlosci i sie zle czuje....;/ teraz kupie chyba MAMA DHA zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:stars2345 - 25.05 - 16:30
bella88 - 25.05
genoweffa - 25.05
Szalona CZARNA - 25.05
czarnamaalina - 25.05 - 18:00
to wszystko?
Ale bęęęęędzie pozytywnych wieści! -
nick nieaktualny
-
puli27 wrote:Dziewczyny przed chwila sie przewrocilam. Szlam u siebie na podworku i kot mi wszedl pod nogi upadlam przed siebie na rece i kolana. Boje sie czy to nie zaszkodzi dziecku:(
Ja się przewróciłam w piątek. Szłam jak ostatnia sierota i padłam:P nic mnie potem nie bolało oprócz ręki bo ja upadłam na prawy bok i myślę, że dziecku nic się nie stało;) -
nick nieaktualnyDziewczyny z krakowa potrzebuje pomocy;) w czwartek mam bad prenatalne w Ośrodku Medycyny Matczyno-Płodowej ul. Kremerowska 11 u dr zarotynskiego ale dowiedziałam sie ze nie robia tam testu pappa a chciałam wszystko zrobic za jedna jazda bo do krakowa musze dojechac 80 km . Moje pytanie gdzie najblizej jest jakas diagnostyka gdzie robia pappa? bede wdzieczna zapodpowiedzi;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez jestem zdziwiona, dobrze ze sobie zadzwoniłam, tylko teraz nie wiem co robic bo w diagnostyce mówia ze te wyniki musi opisac lekarz który robi prenatalne do 3 dni no pierwsze słysze. Czyli musiałabym dzisiaj jechac na pappa zeby na czwartek miec swiezy wynik do usg zgłupiałam;)
-
Oto jest 3,7 cm szczęscia! Wszytsko dobrze - rośniemy
Kręgosłup boli, ale zdecydowanie mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:47
kwiatakacji, bella88, Madzisek, agniesia2569, Karola1990, justyna14, Nadulka, Kate4, MeGi2986, alicja_, genoweffa, m@rzenie, iNso87, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny