Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za gratki. Życzę żeby wszystkie już zobaczyly swojego dzidziusia. To naprawdę niesamowite wrażenie.
Zapomniałam wczoraj jeszcze napisać że mój mimo że wcześniej się opierał przed usg tak teraz powiedział że chce być konieczniea następne dopiero 24 czerwca.
A i za wczorajszą wizytę zapłaciłam 100zl!!!Nadulka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
hej
ja już po pobraniu krwi, aż trzy fiolki mi spuścili
i jeszcze na głodnego to mdłości wróciły, ale już nadrobiłam śniadanko. Oby tylko wszystko ok wyszło, bo boje się, że mogę mieć anemie po pierwszej ciąży. Teraz oby do poniedziałkowej wizyty
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję udanych wczorajszychbella88 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, rowniez tzrymam kciuki za wszystkie wizytujace
a propo badan prenatalnych, ja tez bede robic wlasnie przy tym pierwszym usg + test PAppa, tutaj masz go za darmo tylko daja wybor chcesz czy nie. Wiecie co mi bardzo podoba sie w Anglii, ze osoby ZD pracuja tu normalnie, np. w tesco itp. i widzi sie bardzo duzo chorych osob z roznego rodzaju niepelnosprawnoscia i naprawde czynnie uczestnicza w zyciu publicznym. Wydaje mi sie,ze w Pl jest troche lepiej niz kiedys, ale ze tak powiem sporo ludzi ciagle sie "boi takich" osob. To takie moje przemyslenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:29
bella88 lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Dzień dobry mamusie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące!
Proszę powiedzcie mi czy któraś z Was ma nisko ułożone łożysko?7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:jakoś to czujesz albo można wybadać, czy lekarz Ci powiedział? bo ja nawet nie wiem jak mam, wiem tylko że szyjka ma 2,5 cm czyli standard tyle od lekarza usłyszałam.
Mam napisane w wynikach badań prenatalnych, ale nie wiem co to oznacza.
W necie piszą, że to wskazanie do CC - ale lekarz nic nie mówił - dlatego pytam bo może któraś też to ma -
Poz!omka. wrote:bella88 super wieści !
Pamiętam jak pisałaś jeszcze na ovufriend ze sie udało a tutaj juz takie duze maleństwo , mam nadzieje ze u mnie tez takie bedzie jutro
Mój też chciałby synka
Ps. az sie prawie poryczałam jak patrze na to zdjęcie, jeeny juz tyle Was tu ma takie ładne zdjecia a ja ostatnie z końca 8 tygBardzo chce zeby było jutro wszystko dobrze i żebym też mogla juz takie ładne maleństwo zobaczyć
Też pamiętam. Czas szybko leci. Najpierw się czekało na serduszko, później na prenatalne, teraz na połówkowe... Powoli zacznie się kupowanie i chomikowanie wszystkiego dla maluszka
Trzymam mocno kciuki za Twoje usg i twojego maluszka. I trzymam kciuki za chłopaka skoro tak sobie wymarzyliście :* napewno wszystko będzie w porządku. Będę czekała na wiadomośćPoz!omka. lubi tę wiadomość
-
Witam,
U mnie dziś słonecznie,
Ciesze się że wizyty udane i wszystko dobrze,
ja mam jutro wtedy zacznę 12 tyd, myślicie że lekarz już będzie w stanie stwierdzić co będzie?
nie nastawialiśmy się że jutro będzie wiadomomyślałam że dopiero około 20 tyg lekarz potwierdzi na 100% płeć,a u Was widzę że dużo wcześniej.
-
alicja_ wrote:a mówił coś lekarz?
Teraz mi nic nie mowil. W pierwszej ciazy jeden lekarz straszyl mnie cesarka przez to ale to bylo juz 3 trymestrze.
Mysle ze narazie nje ma co sie martwic, macica jeszcze rosnie i moze lozysko przesunie sie jeszcze do gory.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:4 tyg i 1 dzień
i właśnie dziś nastał dzień wyczekiwany, booże, Wy tez sie tak przed kazda wizyta stresujecie ?
Ledwo co moge zjesc dzisiaj
Ja się nie stresuje ale już te ostatnie 2 godziny przed wizytą to mi się tak wydłużały... normalnie masakra. Patrząc na zegar to miała wrażenie że wskazówki jak na złość stały się wolniejszeale to może dlatego że też czekałam 4 tygodnie.
Poz!omka. lubi tę wiadomość