Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rzenie wrote:Justyna ja krwawię często... Ale lekarz powiedział, że taka moja natura i po stosunku będę krwawić
Dlatego my od początku ciąży aż 3 razy się przytulaliśmy... a tego płynu było tak dużo, że majtki przesiąkły i leginsy też
Ale mam nadzieję, że panikuję bez potrzeby... Mąż ma mi kupić test na wyciek wód płodowych, zobaczę co wyjdzie...dobrze, że mąż ten test Ci kupić, będziesz spokojniejsza. Generalnie jak pamięta co było na wrześniówkach 2014 to mało której wody odchodziły tak spektakularnie jak na filmach, w większości pęcherz pęka dopiero przy zaawansowanej fazie porodu, a na początku to jeszcze czop śluzowy odchodzi - taki glut z galarety, więc jak nic takiego nie było to raczej nie wody, zresztą wody jakby to były to sączyłby się cały czas po trochu. A u Ciebie się coś sączy czy to jednorazowo tak cie zalało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:01
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:witamy
opowiedz jak to możliwe, że tak późno się zorientowałaś że jesteś w ciąży?
Wcale nie miałam oznak ciąży, oczywiście oprócz braku miesiączki, ale to zganiałam na zmiane klimatu i czasu przez podróż do Tajlandii. W koncu partner przekonal mnie na wizyte i okazalo sie, ze to 12tcw czwartek 13.06 kolejna wizyta, juz sie nie moge doczekac!
gratuluje wszystkim udanych wizyt i mam nadzieje, ze moja bedzie rowniez udana
justyna14, Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
grauuu wrote:Wcale nie miałam oznak ciąży, oczywiście oprócz braku miesiączki, ale to zganiałam na zmiane klimatu i czasu przez podróż do Tajlandii. W koncu partner przekonal mnie na wizyte i okazalo sie, ze to 12tc
w czwartek 13.06 kolejna wizyta, juz sie nie moge doczekac!
gratuluje wszystkim udanych wizyt i mam nadzieje, ze moja bedzie rowniez udana
i witamy serdecznie
13.06 usg będzie? czy tylko wizyta?
7w3d 💔 -
Justyna właśnie to było takie jednorazowe... A jak rodziłam 1 córkę to właśnie miałam takie spektakularne odejście wód jak na filmach ;-)Ale tego było duuuużo
No nic staram się uspokoić i już nie panikować...
dzięki za wsparcie dziewczyny, to na prawdę dużo daje :-*
Pchelkaa, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrauuu to mieliscie niespodzianke!!! Super!
Inso super ze wrzucilas te opisy tygodni! Czyli za ok 2 tyg moznq czekac na ruchy! Wczoraj wieczorem po lewej stronie czulam jakby piorkiem ktos od srodka mnie dotykal ale to chyba nie mozliwe ze ruchy czuje, chociaz dzidzia jest duza a ja szczupla. Maz mowi ze kiszki pracowalyiNso87 lubi tę wiadomość
-
m@rzenie wrote:Justyna właśnie to było takie jednorazowe... A jak rodziłam 1 córkę to właśnie miałam takie spektakularne odejście wód jak na filmach ;-)Ale tego było duuuużo
No nic staram się uspokoić i już nie panikować...
dzięki za wsparcie dziewczyny, to na prawdę dużo daje :-*m@rzenie lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Aha i Anka1101 jak będzie popatrz nasza tabele bo chyba cos jest nie tak;/ czy to tylko u mnie nie mogę zjechać w dol..zdaje się Ktos cos niechcący poprzestawiał..
Jestem teraz na tel i nie umiem tego zrobić ale jak ty jesteś na kompie to wystarczy chwycić ten paseczek pod 24 wierszem i przenieść go pod 1 wiersz... Jak uda mi się dzisiaj wejść na kompa to to zrobię a jak nie to na razie musiało by to tak zostać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:42
-
Nie chce panikować ale 4 dzień plamie ciemna krwią i tego plamienia w cale nie jest mniej... Byłam w środę i wczoraj u ginekologów jedna kazała brać magnez a moja nic... Dziewczyny zaczynam się martwić i do tego mam klucia w lewym boku miarodajne ale nie narastające... co mam robić jechać dzisiaj znów na kontrolę czy sobie darować?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1101 wrote:Nie chce panikować ale 4 dzień plamie ciemna krwią i tego plamienia w cale nie jest mniej... Byłam w środę i wczoraj u ginekologów jedna kazała brać magnez a moja nic... Dziewczyny zaczynam się martwić i do tego mam klucia w lewym boku miarodajne ale nie narastające... co mam robić jechać dzisiaj znów na kontrolę czy sobie darować?
a robiła usg?
Jeśli tak - to nic się nie dopatrzyła? Wszystko ok? -
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczyny
i ja dołączam do grona tych przeziębionych
od dwóch dni zatkany nos, nawet go wydmuchać nie mogę i do tego ból głowy i gardła, na gardło wiem że można ssać chlorchinaldin albo psikać tantum werde, a wieczorem zacznę się faszerować mlekiem z miodem i czosnkiem o ile mój żołądek to zniesie
gratuluje wszystkim pozytywnych wieści z wizyt