Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ania14 wrote:pomocy !! od wczoraj ciagle boli mnie glowa. wczoraj bralam apap o godz 14. 0 3 w nocy następny i rano obudzilam sie z bolem glowy.
mogę brac jeszcze apap? od czego to moze byc
Ja też mam bóle migrenowe i wcześniej pomagał mi tylko ketanol ewentualnie coś na bazie ibuprofenu w wzmocnionej dawce. Teraz też mnie często boli głowa. Dlatego jak tylko coś poczuje to biore od razu paracetamol 500mg. Wiem że to silniejsza dawka ale i tak lepsze od ibuprofenu. A kto ma bóle migrenowe to zrozumie co się wtedy dzieje. Samo nie przejdzie. Mi apap wogóle nie pomaga więc go nawet nie biorę. Aha i zauważyłam ostatnio że jak śpie przy otwartym oknie to rzadziej boli mnie głowa, bo gdy jest zamknięte to za każdym razem budzi mnie ten ból. Nie wiem czemu tak... Może za mało tlenu i stąd takie złe samopoczucie wtedy? Kawe polecam jak jest jeszcze mały ból głowy. Później już nawet ona nie pomoże.ania14 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki. Maritta bardzo Ci wspolczuje wiem co przechodzisz, spytaj swojego lekarza czy mozesz brac metoclopramidum mi bardzo pomogl. Moja lekarka powiedziala ze wlasnie to dawaja w szpitalu przeciw wymiotnie. Mnie od wczoraj wypchnelo. Do niedawna bylam plaska tylko wieczorem lekkie zaokraglenie a teraz juz rano widac brzusio. Jestem przeszczesliwa:) pozdrawiam Was dziewczynki. Milej niedzieli:)
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:07
Madzisek, myszata92, Hashija, Suerte, MeGi2986, Martitta., Matleena, lilianna, Karola1990, Flakonik, kwiatakacji, revvelka, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Dziewczyny macie już wybrane imona dla wszych pociech? Ja nie mam kompletnie pomysłu. W pierwszej ciąży nie miałam tego problemu:-)
Wy juz macie takie ładne brzuszki.... a u mnie nic nie rośnie.... już chciałabym go poczuć .... dziś chyba coś było jakby dwa kopniaczki ale chyba mi się zdawało albo to jelita były. -
alicja_ wrote:Dziewczyny
smaruje się codziennie oliwką, olejkami i balsamami. Staram się nawilżać skórę jak mogę, a mimo z piersi i brzucha skóra schodzi mi PŁATAMI.
Nie wiem o co chodzi ale wszystko się łuszczyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 10:39
-
nick nieaktualnyWitajcie kobitki
Łącze sie z dziewczynami z bólem głowy:( mnie tez od wczoraj napieprza. Najgorsze ze mi nic nie pimaga na te bole, wiec bez sensu mi sie faszerowac. Jedyna chwilowa ulge daja mi zimne kompresy. Zazwyczaj oprocz glowy boli mi tez oko, jakby cos tam uciskalo. Do tego mam dziwne bole po lewej stronie brzucha, w grudniu mialam laparoskopie i nie wiem czy to moze bol zwiazany z rozciaganiem sie macicy i tym samym rozciaganiem sie wczesniejszych ran.
Jesli chodzi o imiona to dla dziewczynki wybralismy Zosia a dla chlopca Franek.
Milego dnia kochane i pieknego sloneczka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydla dziewczynki imię mamy już pewne - HELENKA (po mojej babci najwspanialszej kobiety na świecie) a dla chłopca ja już wybrałam tylko mąż jeszcze marudzi ale się przekona
- TADZIU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:29
Flakonik lubi tę wiadomość
-
ja mam pomysł tylko na imię dla dziewczynki (Iga) ale mężowi się nie podoba, chciałabym już mieć ustalone z nim wszystko do środy na prenatalne
w pierwszej ciąży też przed prenatalnymi mieliśmy wybrane imiona, tylko jakoś nie mam ciśnienia na imię dla chłopca
Kika428 lubi tę wiadomość
-
Hej hej
U nas bedzie Bartus jak chlopak, gorzej z dziewczynka bo wiecej nam sie podobaale Hania, Zuzia, Madzia albo Lenka
Dziewczyny, wlasnie dobudzam sie po weselu, zawsze z Mezem na wszelkich imprezach bylismy nie do zdarcia no i powiwm Wam wczoraj tez konkretnie szalelismy az sie balam czy nie zaszkodze dzidzi ale oraganizm sie nie buntowal i poza mega bolem stop czuje sie super wiec chyba dzidzia zadowolona, bedzie imprezowym typem jak tatus z mamuska??
Dziewczyny jedna laska tam byla na weselu z 2 tyg. Coreczka !! W dodatku po cesarce po zg. Z terminem dzidzi miala urodzic sie wczoraj) cos niesamowitego jaka cudowna kruszynka, moj maz ciagle sie zachwycal, to takie nuesamowite ze takie kruszynki w nas rosna !!!
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Acikk ja jak mojego maluszka zobaczyłam na ostatnim usg to już nie mogę się doczekać żeby go poznać i przytulić
A my jeżeli zostanie chłopczyk to będzie Arek a jeżeli się coś zmieni to będziemy wtedy myśleć -
nick nieaktualny