Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dodatkowy problem bo u mnie w rodzinie jest duzo dzieci większość chłopców i wszystkie ładne imiona prawie pozajmowane
za to z dziewczynka moge poszaleć nie ukrywam tez ze nawet chciałabym zeby była dziewczynka ale tak naprawde bede sie cieszyć tak samo bardzo z chłopca jak i z dziewczynki
Maksymilian
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe jak to jest dziewczyny, ja też liczę mocno mocno mocnooo na dziewczynkę i chyba przewaga jest tutaj dziewczyn którym albo jest obojętne albo liczą na dziewczynkę, a jednak po świecie widać że to synusie są "bardziej" mamusi
a córeczki tatusiów
Mam koleżankę która ma córkę i powiedziała jak będzie w ciąży to chciałaby drugą córkę to inna jej powiedziała "mówisz tak bo nie masz syna"
Ciekawe jak to jestalicja_, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/41362i106516695646895.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:40
kwiatakacji, Blair, Martitta., Matleena, Beatrice, alicja_, MeGi2986, Madzisek, Hashija, Pchełka, lilianna, Nadulka, m@rzenie, Pchelkaa, kierzynka, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Ja też z tych z bolącą głową - mnie boli mniej więcej od tygodnia i mam właśnie tak jak ktoś pisał , że boli mnie też oko (głowa z jednej strony i oko). Normalnie miałam nadzieję , że jak przejdą mdłości to będzie już z górki a tutaj 2 trymestr zaczął się bólem głowy - mam nadzieję , że to przechodzi - za 1,5 tygodnia mam wizytę to się dopytam o co chodzi. Narazie pomaga mi tylko spanie.
Co do imion to my wybraliśmy (chyba, bo wszystko może się zmienić ) dla dziewczynki Marianna albo Celina , a dla chłopca tak roboczo Aleksander i jakoś odkąd wiemy, że na 70% ma być dziewczynka to nie drążymy już imienia dla chłopca.
No a dzisiaj rano mój mąż wyjechał na 2 tygodnie na platformę do Norwegii i będę sama - smutno trochę, ale roboty mam dużo, śpie dużo i jakoś zleci. Niestety o zakupy i obiady muszę troszczyć się teraz sama.
A to my w 13t6d:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a56c71975e22.jpg
Ciągle zdjęcia w pół negliżu , bo w ubraniach jeszcze słabo widaćale rano miałam wrażenie, że jednak wyskoczyło trochę w dodatku nierówno , bo z lewej strony jest większy
Beatrice, MeGi2986, lilianna, Nadulka, m@rzenie, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Flakonik ale masz cudny brzuszek
Może zróbcie z mężem dwie kule, imiona damskie i męskie i losujcie
zawsze jak nie będziecie zadowoleni możecie losować od nowa. U nas wstępnie Asia, Stasiu, Hugo, Tadzio. Ale jak wiadomo, wszystko się jeszcze może pozmieniać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :*
nie wzięłam od rana apapu ale naszykuje na noc przy łóżku żeby nie wstawać w nocy ;/ kawy nie pije czasem tydzień a dzisiaj wypiłam 2 rano i przed chwilą,
jestem niskociśnieniowcem i zmierzyłam rano żeby poszukać przyczyny 109/70 czyli u mnie norma... nie wiem od czego to ;(
przy otwartym oknie śpimy cały rok prawie
migreny miałam przed ciąża straszne, wydaje mi się że były powodowane skokami prolaktyny, pierwsze 2,5mc ciąży rak ręką odjął....
był temat płci i imion
u nas na 90% dziewczynka więc imie po mojej mamie zmarłej w lutym MARYSIA
wcześniej był temat mdłości ws płeć
mi gin na każdej wizycie powtarza że jak są mdłości to bardzo bardzo dobrze, bo to znaczy że jest dużo hormonów podtrzymujących ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 18:54
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny