X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:34

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Kika428 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dodatkowy problem bo u mnie w rodzinie jest duzo dzieci większość chłopców i wszystkie ładne imiona prawie pozajmowane :) za to z dziewczynka moge poszaleć nie ukrywam tez ze nawet chciałabym zeby była dziewczynka ale tak naprawde bede sie cieszyć tak samo bardzo z chłopca jak i z dziewczynki :)

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez licze na dziewczynke ale co bedzie to bedzie byle by zdrowe bylo a kochac bedziemy tak samo mocno:)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak to jest dziewczyny, ja też liczę mocno mocno mocnooo na dziewczynkę i chyba przewaga jest tutaj dziewczyn którym albo jest obojętne albo liczą na dziewczynkę, a jednak po świecie widać że to synusie są "bardziej" mamusi :) a córeczki tatusiów :)
    Mam koleżankę która ma córkę i powiedziała jak będzie w ciąży to chciałaby drugą córkę to inna jej powiedziała "mówisz tak bo nie masz syna" :D
    Ciekawe jak to jest :D

alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze jest tak jak mowisz moja szwagierka ma synka i jest mamusiny przytulas druga ma corke i jest cala tatusina wiec mysle ze to prawda:)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, nawet u mnie tak zawsze było że mój starszy brat zawsze był oczkiem w głowie mamy, oczywiście kochała nas tak samo ale jednak... :D a tata wiadomo - do dziś jest we mnie zakochany chociaż jestem już stara :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny u nas dzis pochmurno i pada od rana,az sie nic nie chce. Jesli chodzi o imiona to dziewczynka bedzie Lilly a Chlopiec Maksiu :) u nas z imionami nie bylo problemu bo my wybralismy juz przy piewzej ciazy i tak juz nam zostalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jesli beda 2 dziewczynki to Selenka i Helenka :) Jak dwa chlopczyki to Bartuś i Mikołaj albo Fabian/Dorian. A dla parki nie mamy jeszcze pomyslu a parka ma być. haha :D

Nadulka, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/41362i106516695646895.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:40

kwiatakacji, Blair, Martitta., Matleena, Beatrice, alicja_, MeGi2986, Madzisek, Hashija, Pchełka, lilianna, Nadulka, m@rzenie, Pchelkaa, kierzynka, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Ja też z tych z bolącą głową - mnie boli mniej więcej od tygodnia i mam właśnie tak jak ktoś pisał , że boli mnie też oko (głowa z jednej strony i oko). Normalnie miałam nadzieję , że jak przejdą mdłości to będzie już z górki a tutaj 2 trymestr zaczął się bólem głowy - mam nadzieję , że to przechodzi - za 1,5 tygodnia mam wizytę to się dopytam o co chodzi. Narazie pomaga mi tylko spanie.

Co do imion to my wybraliśmy (chyba, bo wszystko może się zmienić ) dla dziewczynki Marianna albo Celina , a dla chłopca tak roboczo Aleksander i jakoś odkąd wiemy, że na 70% ma być dziewczynka to nie drążymy już imienia dla chłopca.

No a dzisiaj rano mój mąż wyjechał na 2 tygodnie na platformę do Norwegii i będę sama - smutno trochę, ale roboty mam dużo, śpie dużo i jakoś zleci. Niestety o zakupy i obiady muszę troszczyć się teraz sama.

A to my w 13t6d:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a56c71975e22.jpg

Ciągle zdjęcia w pół negliżu , bo w ubraniach jeszcze słabo widać :) ale rano miałam wrażenie, że jednak wyskoczyło trochę w dodatku nierówno , bo z lewej strony jest większy :)

Beatrice, MeGi2986, lilianna, Nadulka, m@rzenie, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• Martitta. Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik ale masz cudny brzuszek :) Może zróbcie z mężem dwie kule, imiona damskie i męskie i losujcie :) zawsze jak nie będziecie zadowoleni możecie losować od nowa. U nas wstępnie Asia, Stasiu, Hugo, Tadzio. Ale jak wiadomo, wszystko się jeszcze może pozmieniać.

CÓRECZKA
    7v8ryx8dc08b88sv.png
    i81xb201udla5dpz.png
    >>niedoczynność tarczycy<<
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:34

kwiatakacji lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:23

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super zdjecia ale jestescie szczuplutkie az mozna pozazdroscic figury szybko wrocicie do formy:))

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już też trochę wybrzuszyło :-) ale to bardziej popołudniami :-) podejrzewam że ten mój brzuszek bardziej od tłuszczyku wygląda ma ciążowy ale co tam ;-) może jutro uda mi się coś dodać :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie malowałam sobie paznokcie i mam dramat :-( tak mnie zmusiło że szok i w głowie się strasznie kręci :-S

1usap07w9hybl9h9.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI :*
    nie wzięłam od rana apapu ale naszykuje na noc przy łóżku żeby nie wstawać w nocy ;/ kawy nie pije czasem tydzień a dzisiaj wypiłam 2 rano i przed chwilą,
    jestem niskociśnieniowcem i zmierzyłam rano żeby poszukać przyczyny 109/70 czyli u mnie norma... nie wiem od czego to ;(
    przy otwartym oknie śpimy cały rok prawie
    migreny miałam przed ciąża straszne, wydaje mi się że były powodowane skokami prolaktyny, pierwsze 2,5mc ciąży rak ręką odjął....

był temat płci i imion
    u nas na 90% dziewczynka więc imie po mojej mamie zmarłej w lutym MARYSIA

wcześniej był temat mdłości ws płeć
    mi gin na każdej wizycie powtarza że jak są mdłości to bardzo bardzo dobrze, bo to znaczy że jest dużo hormonów podtrzymujących ciąże

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 18:54

kierzynka lubi tę wiadomość

• KASIA XXXX Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42

kwiatakacji, Nadulka, ania14, m@rzenie, niania.ogg, Perełka 23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia XXX mnie tez zaczela glowa bolec zmierzylam cisnienie i mam niskie pije malo wody ogolnie pic mi sie niechce myslisz ze to moze byc to?

• KASIA XXXX Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:42

Perełka 23 lubi tę wiadomość

‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ