Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny;) pieknym sloneczkiem rozpoczal sie ten tydzien i oby tak zostalo;)
Kochane z okazji Dnia Dziecka Wszystkim Waszym dzieciaczkom, tym ktore tulicie, ale tez i aniolkom ktore byly ale juz ich z nami nie ma przesylam moc usciskow i buziakow!!!!:*
Dzis wizytujacym zycze powodzenia:)alicja_, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!;*
Życzę wspaniałych wieści z wizyt! Trzymam kciuki.
Mam do Was prośbę. Mam problem z naszą tabelką. Od mniej więcej 3 dni, kiedy próbuje włączyć naszą tabelkę z wizytami od razu wyskakuje mi milion komunikatów i cały komputer pada i się wyłączaPrawdopodobnie jest tam jakiś wirus albo jakaś przeszkoda której mój komputer nie może przejść
Jeżeli u Was jest normalnie - to proszę wpiszcie w moim okienku wizytę dn. 5.06.2015r g.20:15 - dziękuję z góry:) -
Hej:) dziś mam wizytę
nareszcie
nie umawiałam się z lakarką na prenatalne (ona też nic nie wspominała) więc będę mieć chyba zwykła wizytę kontrolną. Czy w 14 tygodniu robi się usg przez brzuch czy przez pochwe bo mój mąż chyba się ze mną wybierze i nie wiem jak zareaguje lekarz itd.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Cześć dziewczyny!;*
Życzę wspaniałych wieści z wizyt! Trzymam kciuki.
Mam do Was prośbę. Mam problem z naszą tabelką. Od mniej więcej 3 dni, kiedy próbuje włączyć naszą tabelkę z wizytami od razu wyskakuje mi milion komunikatów i cały komputer pada i się wyłączaPrawdopodobnie jest tam jakiś wirus albo jakaś przeszkoda której mój komputer nie może przejść
Jeżeli u Was jest normalnie - to proszę wpiszcie w moim okienku wizytę dn. 5.06.2015r g.20:15 - dziękuję z góry:)7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
lips wrote:Hej:) dziś mam wizytę
nareszcie
nie umawiałam się z lakarką na prenatalne (ona też nic nie wspominała) więc będę mieć chyba zwykła wizytę kontrolną. Czy w 14 tygodniu robi się usg przez brzuch czy przez pochwe bo mój mąż chyba się ze mną wybierze i nie wiem jak zareaguje lekarz itd.
Przez brzuch chyba że będzie słabo jeszcze widać to dopiero wtedy dopochwowo. I Ty decydujesz czy wtedy partner chce z Tobą być czy chcesz żeby wyszedł. Lekarz nie ma nic do tego.
Powodzenia na wizytach -
ok dzięki
to czekam cierpliwie do 17
Chcę zapytać jeszcze lekarki czy można używać czegoś przeciwtrądzikowego. Bo niestety ale moja cera się pogarsza a do porodu jeszcze długo długo. Oczywiście jeśli uzna ze nie ma nic bezpiecznego to nie bedę kombinować ale może akurat coś doradzi.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
lips wrote:ok dzięki
to czekam cierpliwie do 17
Chcę zapytać jeszcze lekarki czy można używać czegoś przeciwtrądzikowego. Bo niestety ale moja cera się pogarsza a do porodu jeszcze długo długo. Oczywiście jeśli uzna ze nie ma nic bezpiecznego to nie bedę kombinować ale może akurat coś doradzi.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:mi w ciąży z Olkiem dobrze słońce wpływało na cerę ale ja dużych problemów nie miałam z trądzikiem. Myślę, coś pewnie jest co będziesz mogła stosować, a jak ginek nie będzie wiedział, to zawsze farmaceutki w aptece możesz podpytać.
Czytałam że można stosować Acnederm (http://www.srokao.pl/2013/09/acne-derm.html ) ale mimo wszystko lekarz musi mi to potwierdzić bo inaczej bym sie bała stosować. Na własną rękę stosuję maseczke z morza martwego ale wiadomo to działa tylko zapobiegawczo a nie leczniczo. -
Czesc Dziewczyny:)
W piątek byłam u lekarza , z maleństwem wszystko dobrze zdrowe:) wszystko jest na swoim miejscu tak jak powinno być
także jestem spokojniejsza:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:40
Madzisek, alicja_, MeGi2986, kwiatakacji, Karola1990, Hashija, bella88, justyna14, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:mi w ciąży z Olkiem dobrze słońce wpływało na cerę ale ja dużych problemów nie miałam z trądzikiem. Myślę, coś pewnie jest co będziesz mogła stosować, a jak ginek nie będzie wiedział, to zawsze farmaceutki w aptece możesz podpytać.
BENZACNE MOZESZ STOSOWAC JA TEZ UZYWAM TEJ MASCI NA TRADZIK BO NIESTETY, ALE MAM CORAZ GORZEJ NA BUZI...