Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za rade napewno sprobuje jutro mam wizyte to wspomne o tym lekarzowi:))

KASIA XXXX lubi tę wiadomość

• KASIA XXXX Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:41

Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Perełka 23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry Wszystkim ja juz sie szykuje na wizyte jednak mam o 9:00 takze odezwe sie pozniej:) Zycze udanych dzisiejszych wizyt☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;) pieknym sloneczkiem rozpoczal sie ten tydzien i oby tak zostalo;)
    Kochane z okazji Dnia Dziecka Wszystkim Waszym dzieciaczkom, tym ktore tulicie, ale tez i aniolkom ktore byly ale juz ich z nami nie ma przesylam moc usciskow i buziakow!!!!:*
    Dzis wizytujacym zycze powodzenia:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!;*
    Życzę wspaniałych wieści z wizyt! Trzymam kciuki.

Mam do Was prośbę. Mam problem z naszą tabelką. Od mniej więcej 3 dni, kiedy próbuje włączyć naszą tabelkę z wizytami od razu wyskakuje mi milion komunikatów i cały komputer pada i się wyłącza :( Prawdopodobnie jest tam jakiś wirus albo jakaś przeszkoda której mój komputer nie może przejść :(
    Jeżeli u Was jest normalnie - to proszę wpiszcie w moim okienku wizytę dn. 5.06.2015r g.20:15 - dziękuję z góry:)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) wszystkiego najlepszego dla wszystkich grudniowych dzieciaczków :) i miłego dnia dla Mamusiek :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • lips Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) dziś mam wizytę :) nareszcie :) nie umawiałam się z lakarką na prenatalne (ona też nic nie wspominała) więc będę mieć chyba zwykła wizytę kontrolną. Czy w 14 tygodniu robi się usg przez brzuch czy przez pochwe bo mój mąż chyba się ze mną wybierze i nie wiem jak zareaguje lekarz itd.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Cześć dziewczyny!;*
    Życzę wspaniałych wieści z wizyt! Trzymam kciuki.

Mam do Was prośbę. Mam problem z naszą tabelką. Od mniej więcej 3 dni, kiedy próbuje włączyć naszą tabelkę z wizytami od razu wyskakuje mi milion komunikatów i cały komputer pada i się wyłącza :( Prawdopodobnie jest tam jakiś wirus albo jakaś przeszkoda której mój komputer nie może przejść :(
    Jeżeli u Was jest normalnie - to proszę wpiszcie w moim okienku wizytę dn. 5.06.2015r g.20:15 - dziękuję z góry:)
    Alicja zrobione, u mnie działą bez problemu.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wizytują dziś :
    Misia26 godz. 10
    Chichibi
    Pchelkaa
    Lips
    I ja o 17.00

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) a ja zapomniała o której mam wizytę :s nie wiem czy o 18 czy o 19, a mężowi coś kojarzy się że o 15:O zadzwonię do doktorka o 14 i się zapytam bo teraz to ma obchód na oddziale

justyna14 lubi tę wiadomość

• bella88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Hej:) dziś mam wizytę :) nareszcie :) nie umawiałam się z lakarką na prenatalne (ona też nic nie wspominała) więc będę mieć chyba zwykła wizytę kontrolną. Czy w 14 tygodniu robi się usg przez brzuch czy przez pochwe bo mój mąż chyba się ze mną wybierze i nie wiem jak zareaguje lekarz itd.

Przez brzuch chyba że będzie słabo jeszcze widać to dopiero wtedy dopochwowo. I Ty decydujesz czy wtedy partner chce z Tobą być czy chcesz żeby wyszedł. Lekarz nie ma nic do tego.
    Powodzenia na wizytach ;-)

25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dzięki :) to czekam cierpliwie do 17 :) Chcę zapytać jeszcze lekarki czy można używać czegoś przeciwtrądzikowego. Bo niestety ale moja cera się pogarsza a do porodu jeszcze długo długo. Oczywiście jeśli uzna ze nie ma nic bezpiecznego to nie bedę kombinować ale może akurat coś doradzi.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    ok dzięki :) to czekam cierpliwie do 17 :) Chcę zapytać jeszcze lekarki czy można używać czegoś przeciwtrądzikowego. Bo niestety ale moja cera się pogarsza a do porodu jeszcze długo długo. Oczywiście jeśli uzna ze nie ma nic bezpiecznego to nie bedę kombinować ale może akurat coś doradzi.
    mi w ciąży z Olkiem dobrze słońce wpływało na cerę ale ja dużych problemów nie miałam z trądzikiem. Myślę, coś pewnie jest co będziesz mogła stosować, a jak ginek nie będzie wiedział, to zawsze farmaceutki w aptece możesz podpytać.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, że się powtórzę ale nie mogę doczytać a jakich tygodniach robi się ten test pappa ? Bada sie pappa i HCG? niestety nie mogę ogarnąć

• lips Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    mi w ciąży z Olkiem dobrze słońce wpływało na cerę ale ja dużych problemów nie miałam z trądzikiem. Myślę, coś pewnie jest co będziesz mogła stosować, a jak ginek nie będzie wiedział, to zawsze farmaceutki w aptece możesz podpytać.

Czytałam że można stosować Acnederm (http://www.srokao.pl/2013/09/acne-derm.html ) ale mimo wszystko lekarz musi mi to potwierdzić bo inaczej bym sie bała stosować. Na własną rękę stosuję maseczke z morza martwego ale wiadomo to działa tylko zapobiegawczo a nie leczniczo.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny:)

W piątek byłam u lekarza , z maleństwem wszystko dobrze zdrowe:) wszystko jest na swoim miejscu tak jak powinno być :)
    także jestem spokojniejsza:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:40

Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karola1990, Hashija, bella88, justyna14, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    a wizytują dziś :
    Misia26 godz. 10
    Chichibi
    Pchelkaa
    Lips
    I ja o 17.00

Powodzenia dziewczyny!!! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchawiec - Gratulacje!:)

Lips – powinno się przez brzuch. Trzymam kciuki!:) z cerą mam ten sam problem, więc jak będziesz coś wiedzieć to proszę o info! :(
    justyna14 – dzięki wielkie!:)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:

BENZACNE MOZESZ STOSOWAC JA TEZ UZYWAM TEJ MASCI NA TRADZIK BO NIESTETY, ALE MAM CORAZ GORZEJ NA BUZI...:(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • niania.ogg Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:47

https://www.maluchy.pl/li-71898.png

https://www.maluchy.pl/li-72950.png
‹‹ 478 479 480 481 482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ