Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Puli ja też czuję od czasu do czasu. u mnie to jest odczuwalne jako takie chwilowe pieczenie na środku, tak jakby dzidzia sie ułoży w poprzek i się przeciągnęła. niestety skrzydeł motylka nie czuję, muszę być w środku nieżle ukrwiona i obolała skoro czuje takie pieczenie przy rozciąganiu. na początku ciąży jak macica się powiększała też czułam jak mnie piecze.
-
alicja_ wrote:Jestem. Poprosiłam o Pappa na cito – będzie za tydzień dopiero we wtorek przez te Boże Ciało... Od poniedziałku będę ich męczyć telefonami.
Więc tydzień czekania na Pappa i dwa tygodnie czekania na Nifty.
Zapowiada się ciężki okres.
Co do dzisiejszego ponownego USG prenatalnego – to gin nie widziała żadnych nieprawidłowości. Kość nosowa jest, NT przy większej dzidzi 1,9 ale dalej to ok. Dzidzia ruchliwa, serduszko bije miarowo...
Płeć potwierdzona – na razie zostaje dziewczynka.
Niech będzie tylko zdrowa, błagam
Flakonik – Gratulacje.alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia26 wrote:Ja slyszalam ze na chlopca nawet w szpitalu jak bylam to wlasnie dziewczyna byla w 6 miesiacu juz i mowila ze tez jadla wlasnie npapryke w ocie ogorki same praktycznie kwasnie
ale te pieczareczki mniam
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam smaki na kwaśne i pikantne i są na 90% dwie dziewuszki
Poprzednim razem z córką też miałam takie smaki, gdyż ogólnie lubię dobrze przyprawione, słone i kwaśne. Odrzucało mnie tylko na początku od mięsa i urodziła się córeczka. Teraz odrzutów od mięsa nie mam, a też mają być dziewczynki.
Na słodkie ani w pierwszej ciąży, ani teraz nie mamFlakonik lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja mam skończone w tym roku 32 lata
No to faktycznie niezły zbieg okolicznościMyślę, że trzeba będzie się kiedyś spotkać
Co do porodu to obstawiam cesarkę w połowie listopada - zgodnie z tym co mówiła moja lekarka, ale różnie to może być. Oby wszystko było dobrze
Flakonik, my też będziemy za jakiś czas starać się jeszcze o chłopca, normalnie będę miała niezłą bandę w domuFlakonik lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Misia wedlug czego masz suwaczek? Bo TP masz.na 2.12 a ciaze masz na suwaczku o dzien starsza odemnie?
ja mam tp z om ustawiony na 1.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 21:43
-
nick nieaktualnyM@arzenie jasne zmienie jak bede tylko na lapku.
Dagietka no no ja w 30 wiec tez podobny wiek
Ja bym chciala sprobowac naturalnie ale to wszystko zalezy od dzieciaczkow jak sie uloza pod koniec
Dagietka, Misia26, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Ja już próbowałam raz naturalnie (z pomocą oksytocyny w 41t+1d), po 10h zrobili mi w końcu cesarkę. Drugi raz już nie będę taka odważna i od razu śmigam na cesarkę
Choć mam koleżanki, które bardzo lekko zniosły SN, ale nie miały wywoływanego tylko wszystko samo się działo, a w takim przypadku podobno da się spokojnie przeżyć
Flakonik masz jakiś szpital już wybrany? Ja rodziłam w Ujastku i teraz też będę chciała tam rodzić.[/url]
-
nick nieaktualny