X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki ! Haha akurat jak napisalam poprzedniego posta telefon zadzwonil. Pani powiedziala ze juz sa wyniki i jutro rano moge je juz odebrac. Czyli czekalam rowne 2 tyg.
    Super bo od razu jutro je odbiore i pojade z nimi na wizyte do gina.
    Wyciaglam od pani ile sie dalo. Ryzyko jest baaardzo niskie . 1 do ilus tysiecy ale niezapamietalam dokladnie.Jutro zobacze.
    Dzieciaczki zdrowe :) iiiii...
    Jednak są 2 dziewczynki !!!!!!!!!!! <3 <3.
    Rycze ze szczescia. :D

Karola1990, _nick00, kwiatakacji, pati_zuzia, Suerte, Madzisek, niania.ogg, bella88, Dagietka, czarnamaalina, Hashija, MeGi2986, alicja_, Nadulka, m@rzenie, maya34, Beatrice, lilianna, justyna14, Matleena, zai2014, Piegus, Magda2013, Martitta., dmuchawiec, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratuluję. Super wiadomość. Mam nadzieję , że moje też będą po równych 2 tyg:)

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze u alicji tez bedzie wszystko dobrze i ze to jakis falszywy wynik.
    Alicja odezwij sie jak bedziesz tylko po wizycie. Kiedy bedziesz miala wyniki tych testow co dzisiaj. robilas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:41

Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala tak sobie myślę. Znam sama 3 przypadki gdzie pappa wyszło źle a dzieci są zdrowe.
    Ponad to pierwszymi z objawów zespołu downa są ponoć strasznie wysokie hcg. Nadmierne przyrosty i ponad normy wartości. U Ciebie hcg rosło spokojnie a maluch nie rósł mało a dobrze. Miał chwilowy zastój ale bez jaj...później było tylko lepiej.
    Nie wiem co ja bym zrobiła. Na pewno powtórzyła usg i pappa- zanim zdecydowalabym się dalej.
    Bardzo o tobie myślę i całuje!

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:28

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik - zazdroszcze podwojnie, jeju, dwie sliczne cudowne male coreczki :) niesamowite jak bardzo Ci zazdroszcze hi hi :)
    Alicja trzymamy wszystkie kciuki !!

Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Dagietka Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik witaj w klubie :) Choć lekarka powiedziała mi, że 2 dziewczyynki na 90%, to dla mnie jest 100% :)

Gratuluję Ci serdecznie :)

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zazdroszcze :) tez bym chciala coreczke moja tesciowa tez na mnie liczy :) hehe mam nadzieje ze przerwe ciag chlopcow w rodzinie bo poki co wszystkie moje siostry maja chlopakow, moja siostra jedna ma blizniaki parke i jeszcze jednego syna, moja szwagiercia tez ma chlopca :) za to moi rodzice mieli same dziewczynki :) tzn jest nas 7 (1 brat i 6 siostr) moze nasze dzieci beda potem rodzic znowu dziewczynki, role sie zamienia? :) mam nadzieje ze tak nie jest :)

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przypomnijcie jeszcze raz bo ktos pisal zeby cos zmienic ale nie potrafie tego odnalezc. Czy komus zmienic termin na 1 stronie albo dopisac wstępnie okresloną płeć? ;)

W ogóle dziwne, u nas taka przewaga dziewczynek a podobno to chłopców da sie wczesniej wykryć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:50

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Flakonik tylko oprocz Ciebie zadna jeszcze nie ma okreslonej na 100 % wiec mysle ze duzo z naszych "dziewczynek" okaze sie jednak chlopcami :) a moja to juz na bank...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    Flakonik, a jak tatuś zareagował na tyle kobiet w domu? :D

Bardzo sie cieszy ale powiedzial ze trzeba sie bedzie jeszcze w przyszlosci postarać o syna :D

Hashija, alicja_, Suerte, Dagietka, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Poprosiłam o Pappa na cito – będzie za tydzień dopiero we wtorek przez te Boże Ciało... Od poniedziałku będę ich męczyć telefonami.

Więc tydzień czekania na Pappa i dwa tygodnie czekania na Nifty.
    Zapowiada się ciężki okres.

Co do dzisiejszego ponownego USG prenatalnego – to gin nie widziała żadnych nieprawidłowości. Kość nosowa jest, NT przy większej dzidzi 1,9 ale dalej to ok. Dzidzia ruchliwa, serduszko bije miarowo... :(
    Płeć potwierdzona – na razie zostaje dziewczynka.
    Niech będzie tylko zdrowa, błagam :(

Flakonik – Gratulacje.

Hashija, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ kochana wierze że masz zdrową córeczke :*
    a co gin powiedziala a takim podwyzszonym ryzyku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    alicja_ kochana wierze że masz zdrową córeczke :*
    a co gin powiedziala a takim podwyzszonym ryzyku?

Powiedziała, że faktycznie jest bardzo podwyższone i przy moim wieku powinnam mieć conajmniej 1:3000.
    Powiedziała też (chyba na pocieszenie), że zdarzały się przypadki gdzie ryzyko było 1:4 a dzidzia była zdrowa.
    Decydujący będzie wynik Nifty, więc czekamy. To będą najgorsze dni w moim życiu :(

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:37

Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Hashija Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratuluje 100% pewności, że będą dwie córusie :D

Alicja - ja wierzę, że będzie ok. najważniejsze, że USG znów pokazuje wszystko ok.

• puli27 Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratuluje z calego serca!! Odchowasz sobie malenstwa za jednym zamachem, beda sie razem bawily nigdy nie beda sie nudzily, razem do klasy super! Zazdroszcze! Ja mam 7 latka w domu i wiecznie mu sie nudzi, ciagle sie pyta kiedy wreszcie bedzie mial to rodzenstwo. Wiecie ze ja juz czuje ruchy malenstwa? Dokladnie od 3 dni i z dnia na dzoen sa coraz bardziej wyczowalne. Jestem pewna ze to dzidzia. Tego nie da sie pomylic z jelitami. Alicja ja wiem ze twoja mala wojowniczka jest i bedzie zdrowa. Zobaczysz!

kwiatakacji, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

puli27
    hchy9n7333pwomwk.png
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ