Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wyniki ! Haha akurat jak napisalam poprzedniego posta telefon zadzwonil. Pani powiedziala ze juz sa wyniki i jutro rano moge je juz odebrac. Czyli czekalam rowne 2 tyg.
Super bo od razu jutro je odbiore i pojade z nimi na wizyte do gina.
Wyciaglam od pani ile sie dalo. Ryzyko jest baaardzo niskie . 1 do ilus tysiecy ale niezapamietalam dokladnie.Jutro zobacze.
Dzieciaczki zdroweiiiii...
Jednak są 2 dziewczynki !!!!!!!!!!!.
Rycze ze szczescia.
Karola1990, _nick00, kwiatakacji, pati_zuzia, Suerte, Madzisek, niania.ogg, bella88, Dagietka, czarnamaalina, Hashija, MeGi2986, alicja_, Nadulka, m@rzenie, maya34, Beatrice, lilianna, justyna14, Matleena, zai2014, Piegus, Magda2013, Martitta., dmuchawiec, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze u alicji tez bedzie wszystko dobrze i ze to jakis falszywy wynik.
Alicja odezwij sie jak bedziesz tylko po wizycie. Kiedy bedziesz miala wyniki tych testow co dzisiaj. robilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 18:41
Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Ala tak sobie myślę. Znam sama 3 przypadki gdzie pappa wyszło źle a dzieci są zdrowe.
Ponad to pierwszymi z objawów zespołu downa są ponoć strasznie wysokie hcg. Nadmierne przyrosty i ponad normy wartości. U Ciebie hcg rosło spokojnie a maluch nie rósł mało a dobrze. Miał chwilowy zastój ale bez jaj...później było tylko lepiej.
Nie wiem co ja bym zrobiła. Na pewno powtórzyła usg i pappa- zanim zdecydowalabym się dalej.
Bardzo o tobie myślę i całuje! -
nick nieaktualny
-
Ja tez zazdroszcze
tez bym chciala coreczke moja tesciowa tez na mnie liczy
hehe mam nadzieje ze przerwe ciag chlopcow w rodzinie bo poki co wszystkie moje siostry maja chlopakow, moja siostra jedna ma blizniaki parke i jeszcze jednego syna, moja szwagiercia tez ma chlopca
za to moi rodzice mieli same dziewczynki
tzn jest nas 7 (1 brat i 6 siostr) moze nasze dzieci beda potem rodzic znowu dziewczynki, role sie zamienia?
mam nadzieje ze tak nie jest
Flakonik lubi tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyDziewczyny przypomnijcie jeszcze raz bo ktos pisal zeby cos zmienic ale nie potrafie tego odnalezc. Czy komus zmienic termin na 1 stronie albo dopisac wstępnie okresloną płeć?
W ogóle dziwne, u nas taka przewaga dziewczynek a podobno to chłopców da sie wczesniej wykryćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:50
Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem. Poprosiłam o Pappa na cito – będzie za tydzień dopiero we wtorek przez te Boże Ciało... Od poniedziałku będę ich męczyć telefonami.
Więc tydzień czekania na Pappa i dwa tygodnie czekania na Nifty.
Zapowiada się ciężki okres.
Co do dzisiejszego ponownego USG prenatalnego – to gin nie widziała żadnych nieprawidłowości. Kość nosowa jest, NT przy większej dzidzi 1,9 ale dalej to ok. Dzidzia ruchliwa, serduszko bije miarowo...
Płeć potwierdzona – na razie zostaje dziewczynka.
Niech będzie tylko zdrowa, błagam
Flakonik – Gratulacje.Hashija, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:alicja_ kochana wierze że masz zdrową córeczke :*
a co gin powiedziala a takim podwyzszonym ryzyku?
Powiedziała, że faktycznie jest bardzo podwyższone i przy moim wieku powinnam mieć conajmniej 1:3000.
Powiedziała też (chyba na pocieszenie), że zdarzały się przypadki gdzie ryzyko było 1:4 a dzidzia była zdrowa.
Decydujący będzie wynik Nifty, więc czekamy. To będą najgorsze dni w moim życiu -
nick nieaktualny
-
Flakonik gratuluje z calego serca!! Odchowasz sobie malenstwa za jednym zamachem, beda sie razem bawily nigdy nie beda sie nudzily, razem do klasy super! Zazdroszcze! Ja mam 7 latka w domu i wiecznie mu sie nudzi, ciagle sie pyta kiedy wreszcie bedzie mial to rodzenstwo. Wiecie ze ja juz czuje ruchy malenstwa? Dokladnie od 3 dni i z dnia na dzoen sa coraz bardziej wyczowalne. Jestem pewna ze to dzidzia. Tego nie da sie pomylic z jelitami. Alicja ja wiem ze twoja mala wojowniczka jest i bedzie zdrowa. Zobaczysz!
kwiatakacji, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość