Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Mamusie.
Przeczytalam wszystkie posty i trzymam kciuki! Ala Bedzie dobrze!
Wstaje i ogarniam siebie i Mala i mysle co by tu na obiad dzis zrobic..? Hmm..brak mi pomyslow. wczoraj bylam na domowych pyzach u Tesciowej:D troszke jak dla mnie za slone ale i tak dwa giganty zjadlam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 07:04
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziasek trzymamy kciuki daj znać jak tylko bedziesz coś wiedzieć !
Ja też w pracy i powiem Wam że zaczynam się wkurw... bo ciągle nam dokładają tylko roboty, teraz wszyscy mają długi weekend a my pracujemy i w piątek i w sobotę dodatkowo
Już mnie to mierzi, planowałam pracować do połowy sierpnia ale chyba nie dam rady, przecież nie mogę się denerwować a tutaj ciągle się denerwuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Witam się z rana cała opuchnięta po przepłakanym wczorajszym dniu i nocy.
Dziewczyny! dziękuję, że się martwicie. Czuć mocno Wasze wsparcie.
Madzisek – trzymam kciuki za wizytę!
Ja na 10:00 jadę do kosmetyczki – może pozwoli mi to się trochę oderwać od czytania o fałszywych testach pappaMeGi2986, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie Wam ze znacie juz plec! Flakonik dwie dziewczyny, ale super! Ja chyba tez bym dziewczynke chciala takie slodkie ubranka sa dla dziewczynek:-) ale chlopcy sa tacy slodcy i wydaje mi sie ze zwiazani z matkami. Justyna jak jest z Twoim Olkiem? Bardzo przywiazany do Cb?
chcialabym juz znac plec zeby wiedziec jak sie zwracac do brzuszka bo poki co to dzidzia, kochany maluszek:-)
Acik idz na l4 wczesniej jak mozesz, ja sie smieje ze bede miala znow wakacje;-)
MeGi a ja wole upaly od deszczow i pochmurnych dni, uwielbiam wrecz upaly! Mam tyle energii w taki dzien moge caly dzien cos robic. A w brzydka pogode to spac;-)
Ala przed Toba najgorsze dwa tyg, musisz sie czyms zajac! :-*
Milego dnia i pozytywnych wizyt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:58
-
Noo poszłabym bo lato i wogóle, iść mogę wcześniej nawet już ale jestem taka głupia i lojalna wobec moich koleżanek że nie chce ich nagle zostawić z całą moją robotą...
Wiesz gdybym źle się czuła to po prostu bym była i koniec a z drugiej strony kurde pracuje tu od 7 lat i też mi sie coś od życia należy, kiedy korzystać jak nie teraz??
No i tak sie biję z myślami -
nick nieaktualny