Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai, moim zdaniem nie masz za co przepraszać:
alicja_ wrote:Flakonik – z tego co czytam to ten test kosztuje 2,5 tysiąca zł. Po tym co teraz przeczytałam w necie to bardzo bym chciała go wykonać. Tymbardziej, że lekarz powiedział, że przez moją opóźnioną ciąże jestem bardziej narażona na wady
Martosza83 – trzymam kciuki!
Madzisek – kładź się kochana i leż jak najdłużej!!!!!Mama_Mai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
dołączam do Was
W środę mielismy prenatalne, z dzieciątkiem wszystko w porządku
przed badaniem lekarka nam powiedziała, że płeć bedzie znana dopiero w 20 tygodniu, ale zmieniła zdanie jak nasz maluszek się pochwalił tym co ma;) jak to powiedziała "siusiorek taki duży, że się pod nim mogę podpisać, będzie chłopak"
nie biorę tego na 100%,ale nie zdziwiło mnie to bo od samego początku ciąży mówiłam mężowi, że to chłopczyk :)Ogólnie trafiliśmy na super lekarkę, gdyby byli sami tacy lekarze to świat byłby piękniejszy. Na początku jak go zobaczyła to się z nim przywitała, pochwaliła, że ładny, i że takie grzeczne dzieci, które jej się idealnie dają zbadać może badać codziennie:)Bardzo ważne jest dla mnie to, że lekarz traktuje je z godnością i jak dziecko. A miałam wcześniej różne doświadczenia (w pierwszej ciąży, którą poroniłam), kiedy lekarze mówili, że to tylko trochę krwi i tkanki...
w piątek mamy kolejną wizytę, już się nie umiem doczekać... nie lubię jak nie wiem co tam się u małego dzieje, ale to pewnie jak każda przyszła mama:) uf.. ale się rozpisałamkwiatakacji, fresa, Madzisek, MeGi2986, justyna14, m@rzenie, Hashija, Karola1990, bella88, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaatka dziekuje ze znalazlas ten wpis Alicji
jednak nic nie pomylilam, a Alicja niepotrzebnie sie obrazila... szkoda
Anko kochana trzymam za ciebie bardzo kciuki :* tetno powyzej 150 jest dobre, nie martw sie!!! Wiem latwo sie mowi, ale tez juz przeszlam plamienia i szpital. Podali ci chociaz przyczyne krwawienia??? Ja do dzis nie wiem skad sa moje plamienia, podobno taki urok tej ciazy...
Witaj Madziukaatka lubi tę wiadomość