WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:32

Pchełka, niania.ogg lubią tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.

Moja fasolcia w 9t3d miala 2,6cm tez jestem ciekawa o ile podskoczyla... jutro wizytuje po pracy ;))

maya34, Flakonik lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zniknely mi suwaczki.... a czemu to tak:(

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka u mnie jest problem z wymyslaniem tego co moge podać, zeby bylo zdrowe i zeby synek chcial to jesc. Jest miesozerca, jogurty nat. Lubi, z owocami roznie bywa, ser zolty uwielbia, bialy tez jest ok. No i lubi slodkie... z wazywami jest wiekszy problem.

• Hashija Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja tam Twoje suwaczki widze :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wakacje! Marzenie moje. Rowniez kocham gory, ale tam wole aktywnue spedzac czas, cale dnie w drodze a w ciazy nie bede sie tak forsowac. Wiec moze na kilka dni nad baltyk uda sie wyskoczyc, chociaz trzeba mieszkanie umeblowac, wiec kasy szkoda. A jadac nad morze bedziecie sie opalaly dziewczyny? Lezaly na plazy? Ja jadac na morze bede liczyla na temp ok 20 st, wtedy spaceeery po plazy :-)

• Hashija Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie bede dobrze czula to bede lezec na plazy, troche na sloncu, troche w wodzie i na pewno parasol i namiot plazowy bedziemy brac.

• lips Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Pchełka u mnie jest problem z wymyslaniem tego co moge podać, zeby bylo zdrowe i zeby synek chcial to jesc. Jest miesozerca, jogurty nat. Lubi, z owocami roznie bywa, ser zolty uwielbia, bialy tez jest ok. No i lubi slodkie... z wazywami jest wiekszy problem.

Zajrzyj na ten blog http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/
    Już raz go polecałam. Dziewczyna jest dietetykiem, wrzuca całą masę porad , przepisów, jadłospisów. Mój mąż od października schudł 10 kg co w dużej mierze jest efektem porad z tego bloga (plus wieczorne bieganie).

Hashija lubi tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Kasia ja tam Twoje suwaczki widze :-)

zrobilam sobie nowe :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko... przed chwilą zobaczyłam przepis na tatara z sarniny... jak ja lubie tatara........

balbo lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Wakacje! Marzenie moje. Rowniez kocham gory, ale tam wole aktywnue spedzac czas, cale dnie w drodze a w ciazy nie bede sie tak forsowac. Wiec moze na kilka dni nad baltyk uda sie wyskoczyc, chociaz trzeba mieszkanie umeblowac, wiec kasy szkoda. A jadac nad morze bedziecie sie opalaly dziewczyny? Lezaly na plazy? Ja jadac na morze bede liczyla na temp ok 20 st, wtedy spaceeery po plazy :-)

Pchełkaa, no właśnie ta kasa...
    Ja jak sobie przeliczę ile mebli/remontu zrobiłabym zamiast wyjazdu to brrrrr....Wolę nie myśleć :-D

Ja się nie będę opalać, bo nie wolno. Też liczę, że upałów nie będzie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie będę się opalać - nie lubię. Nastawiam się raczej na spacery nad morzem, dobre jedzenie i kąpiele w morzu :)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzis moj dobry dzien,to rekompensata za wczoraj chyba:p Bylam dzis na ryneczku na swoim osiedlu i Armence,Czeczence? Nie wiem Kto,nie znam sie:p w kazdym badz razie z takiej narodowosci sprzedawali podrobki perfum,kocyki i spodnie:D zwiewne super spodnie:p kupilam 4 pary szt po cale 10zl:p normalnie szal:D hehee super sie w nich chodzi,mam jedne kupione ma szmateksie,co prawda z bawelny i 39zl mnie kosztowaly ale te sa lepsze bo sa z takiego sliskiego materialu i tak sie nie beda scierac;) Kupilam tez kocykza 15zl 160x210cm duuzy mieciusi;D dla dzidzi albo jako narzutka dla mojej Malej na lozko bo jest bardziej rozowy;D

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso- ale Ci się udało.
    Ja sobie muszę na targu kupic jakieś alladynki albo inne przewiewne gacie z luźną gumką. Marzą mi się takie, ale mój M nie znosi tego rodzaju spodni;p

iNso87 lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz dawno po wizycie ale dzis strasznie zalatany dzien :)
    U maluszka wszystko dobrze, prawdopodobnie bedzie SYNEK :)

Eve_84, Marik, Pchelkaa, Suerte, Nadulka, Karola1990, Kate4, kwiatakacji, justyna14, bella88, fresa, Madzisek, Pchełka, niania.ogg, Dagietka, lilianna, Klara87, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai gratuluję SYNA a macie już imię?

• halwaya Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam - ja dziś po wizycie.. i niby trochę spokojniejsza, ale nie do końca.
    Postraszyli mnie stanem przedrzucawkowym, tym, że mogą byc pewne problemy. Będę miała dokładniejsze badania i częstsze wizyty..
    Ze względu na moje wysokie BMI byćmoże będę skierowana do porodu właśnie do szpitala w Oxfordzie.

Jest ktoś kto mi poda normy dla białka Pappa - bo ta wartość wyszła mi niska..
    Może ktoś pokusi się na analizę?

Serum hCGb Level 29,2 ng/m 1,12 MoM
    NT Level 1,4 mm 0,88 MoM
    Serum PAPPA Level 315,3 mU/L 0,29 MoM

Sx0K.png
    ypbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halwaya Ala to ogarniała :( a co powiedział lekarz?

Mama Mai gratuluje synka!:):):)

• halwaya Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa - no właśnie lekarz był bardzo ostrożny z tym co mówi.. powiedział, że będę pod większą kontrolą.. jak badania wyjdą w normie to będzie ok - jak nie to do niego wrócę na dalsze konsultacje/leczenie.. tak więc bez starszenia, ale ja wolę wiedziec co mnie może czekać

Sx0K.png
    ypbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik no wlasnie dla chlopca nie mamy, bo ja od poczatku czulam dziewczynke a tu taka niespodzianka :)
    za to moj maz jest dumny jak paw :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:17

Dagietka lubi tę wiadomość

‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ