Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pchełka u mnie jest problem z wymyslaniem tego co moge podać, zeby bylo zdrowe i zeby synek chcial to jesc. Jest miesozerca, jogurty nat. Lubi, z owocami roznie bywa, ser zolty uwielbia, bialy tez jest ok. No i lubi slodkie... z wazywami jest wiekszy problem.
-
nick nieaktualnyWakacje! Marzenie moje. Rowniez kocham gory, ale tam wole aktywnue spedzac czas, cale dnie w drodze a w ciazy nie bede sie tak forsowac. Wiec moze na kilka dni nad baltyk uda sie wyskoczyc, chociaz trzeba mieszkanie umeblowac, wiec kasy szkoda. A jadac nad morze bedziecie sie opalaly dziewczyny? Lezaly na plazy? Ja jadac na morze bede liczyla na temp ok 20 st, wtedy spaceeery po plazy
-
Hashija wrote:Pchełka u mnie jest problem z wymyslaniem tego co moge podać, zeby bylo zdrowe i zeby synek chcial to jesc. Jest miesozerca, jogurty nat. Lubi, z owocami roznie bywa, ser zolty uwielbia, bialy tez jest ok. No i lubi slodkie... z wazywami jest wiekszy problem.
Zajrzyj na ten blog http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/
Już raz go polecałam. Dziewczyna jest dietetykiem, wrzuca całą masę porad , przepisów, jadłospisów. Mój mąż od października schudł 10 kg co w dużej mierze jest efektem porad z tego bloga (plus wieczorne bieganie).
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Wakacje! Marzenie moje. Rowniez kocham gory, ale tam wole aktywnue spedzac czas, cale dnie w drodze a w ciazy nie bede sie tak forsowac. Wiec moze na kilka dni nad baltyk uda sie wyskoczyc, chociaz trzeba mieszkanie umeblowac, wiec kasy szkoda. A jadac nad morze bedziecie sie opalaly dziewczyny? Lezaly na plazy? Ja jadac na morze bede liczyla na temp ok 20 st, wtedy spaceeery po plazy
Pchełkaa, no właśnie ta kasa...
Ja jak sobie przeliczę ile mebli/remontu zrobiłabym zamiast wyjazdu to brrrrr....Wolę nie myśleć
Ja się nie będę opalać, bo nie wolno. Też liczę, że upałów nie będzie -
nick nieaktualny
-
Hej dzis moj dobry dzien,to rekompensata za wczoraj chyba:p Bylam dzis na ryneczku na swoim osiedlu i Armence,Czeczence? Nie wiem Kto,nie znam sie:p w kazdym badz razie z takiej narodowosci sprzedawali podrobki perfum,kocyki i spodnie:D zwiewne super spodnie:p kupilam 4 pary szt po cale 10zl:p normalnie szal:D hehee super sie w nich chodzi,mam jedne kupione ma szmateksie,co prawda z bawelny i 39zl mnie kosztowaly ale te sa lepsze bo sa z takiego sliskiego materialu i tak sie nie beda scierac;) Kupilam tez kocykza 15zl 160x210cm duuzy mieciusi;D dla dzidzi albo jako narzutka dla mojej Malej na lozko bo jest bardziej rozowy;D
-
nick nieaktualnyHej ja juz dawno po wizycie ale dzis strasznie zalatany dzien
U maluszka wszystko dobrze, prawdopodobnie bedzie SYNEKEve_84, Marik, Pchelkaa, Suerte, Nadulka, Karola1990, Kate4, kwiatakacji, justyna14, bella88, fresa, Madzisek, Pchełka, niania.ogg, Dagietka, lilianna, Klara87, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam - ja dziś po wizycie.. i niby trochę spokojniejsza, ale nie do końca.
Postraszyli mnie stanem przedrzucawkowym, tym, że mogą byc pewne problemy. Będę miała dokładniejsze badania i częstsze wizyty..
Ze względu na moje wysokie BMI byćmoże będę skierowana do porodu właśnie do szpitala w Oxfordzie.
Jest ktoś kto mi poda normy dla białka Pappa - bo ta wartość wyszła mi niska..
Może ktoś pokusi się na analizę?
Serum hCGb Level 29,2 ng/m 1,12 MoM
NT Level 1,4 mm 0,88 MoM
Serum PAPPA Level 315,3 mU/L 0,29 MoM -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa - no właśnie lekarz był bardzo ostrożny z tym co mówi.. powiedział, że będę pod większą kontrolą.. jak badania wyjdą w normie to będzie ok - jak nie to do niego wrócę na dalsze konsultacje/leczenie.. tak więc bez starszenia, ale ja wolę wiedziec co mnie może czekać
-
nick nieaktualny