Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój na początku był rozczarowany jak Lekarz Powiedział że Będzie chłopak bo chciał drugą córeczkę ale szybko mu przeszło i chodził i gadał że mały na żużlu będzie jeździć i na światłach już mu pokazywał jak się rusza
a potem
przeżywał że jednak dorobił siusiakanudno z nim ja nie mam
Ja też myślałam że będzie dziewczynka ale imię odrazu dla dwójki wybraliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:52
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój krasnal w sumie ładnie rośnie tylko ciągle ma taką samą obsuwę - tydzień w plecy. W 9 tyg według usg było 7t6d, w 11 tyg - 10t0d. Teraz ma 3,12 cm. Za dwa tygodnie prenatalne, jak mi wymierzą takiego okruszka? Zamówiłam dziś witaminy, bo któraś z Was pisała, że witaminy dobre na "porost" dzidzi
I zadowolona jestem bardzo, bo wszystko z nami ok
Madzisek, kwiatakacji, lilianna, Suerte, Hashija, Nadulka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Hej, my gratulujemy wizytujacym ze szpitala.
Codziennie usg...dziś z dzidzia było wszystko dobrze. Mój kochany szkrab ma już prawie 7cm...modlę się i was o to proszę aby ten krwiak mu krzywdy nie zrobił.
Dzwoniła lekarka z wynikami krwi. Po pappa ryzyko trisomii zmalalo do 12tysiecy 20tysiecy itd. Wiec jest niskie.
Jestem spokojna choć powiem wam ze trafiając do szpitala zdałam sobie sprawę ze przede wszystkim jego życie. Zapomniałam o badaniach prenatalnych. Byle żyło!!!kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje dzisiejszych wizyt:)
Anko trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok tez mialam krwiaka ale sie wchlonal i tobie tez tego zycze:))
niania napewno twoj maluszek nadgoni jak wystartuje to az sie bedziesz dziwic jak szybko rosnie:)
Zazdroszcze wam ze patrzycie na swoje dzidzie na usg moje bedzie chyba dopiero polowkowe:)
Suerte lez i odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:
Dziewczyny, czy Wy też jesteście takie nerwowe w ciąży?
Ja wszczynam awantury dosłownie o wszystko, ale to silniejsze ode mnie
Pchełka ja jestemNajgorsze że w sumie to odbija sie to głównie na moim mężu
Dziewczynki Dziś Wielki DZIEŃDZIŚ WIZYTA
Z uwagi na fakt iż jutro zacznie się 16 tydzień jestem pełna nadziei na poznanie płci mojego maleństwa i nie wiem jak wytrzymam dzis te 8 godzin w pracy
Powiem Wam że te pierwsze wizyty nie wywoływały we mnie jakichś większych emocji ale odkąd zobaczyłam że Dzidziuś jest Dzidziusiem a nie jakąś kropką... Wszystko się zmieniło
Trzymajcie kciuki żeby nie było opóźnienia bo ostatnio czekałam 2 godziny na wizyte:P A dziś chyba oszaleje jak bede musiała tyle czekać
Miłego dnia, u nas słonko świeci i czuję że to będzie dobry dzień!!
-
nick nieaktualny
-
Tak wstępnie określił dziewczynkę
ale jednocześnie powiedział że wogóle nic za to nie daje
ale dał mi nadzieję ha ha
Jak potwierdzi to oszaleję ze szczęścia i upiję się jakimś sokiem ha ha
Ale czuję że nie potwierdzi, wszyscy mi mówią że tak ładnie wyglądamOhhh oby już się okazało, muszę dziś cały dzień rozmawiać z maleństwem żeby ładnie nóżkami machało hihi
-
Cześć dziewczyny, ja niestety już na tak wczesnym etapie jestem pod kontrolą poradni diabetologicznej(podwyższony cukier). Jestem niestety na diecie i mierzę glukometrem 4 razy dziennie cukier. Najgorsza ta dieta, jest bardzo zdrowa, ale niestety musze zapomnieć o wszelkich słodkich zachciankach i innch rzeczach.
-
nick nieaktualnyAcikk, ja w ciąży z drugim synem wyglądałam okropnie, dostałam trądzikowatej cery, puchłam niemal od początku, brzuch poszedł wszerz... Wszyscy się cieszyli, że tak brzydko wyglądam, bo na pewno będzie córcia
A tu śliczny, mądry i bardzo zdolny chłopczyk
Ponieważ moja teściowa ma tylko same wnuki i ani jednej wnuczki-to niesamowicie już wtedy czekała na jakąś dziewczynkę w rodzinie. I jak się dowiedziała, że będzie chłopiec, to zadarła nos i naprawdę brzydkim tonem powiedziała "Wiedziałam".
Od tamtej pory mam do niej dystans...
A chłopcy to takie synusie mamusi-u mnie się sprawdza. Cała trójka tylko "Mamo, mamo". Z tatą oglądają mecze i chodzą na żużel a ze mną o wszystkim rozmawiają i jakby mogli to cały czas by się przytulaliNadulka, Madzisek, Matleena, bella88 lubią tę wiadomość