Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Acikk bo tak na zdjęciu to wygląda ja w sumie nie obraziłabym się,zebym miała deko szczuplejsze po prostu uda bo tak to lydki mam normalne:) deczko z ramion jeszcze mogloby mi zejść i ok bo o brzuchu nie mowie poki w ciąży ;p. Kurde dziś bylam u siostry,jej Maly już zaczal chodzic a 23 lipca konczy roczek dopiero
kurde Ona to przytyla w tej ciąży,przed porodem wazyla ok90kg a teraz...taka laska..eh zero brzucha,uda szczuple,wyglada lepiej niż przed ciaza
To my napewno też tak bedziemy miałyi tej wersji sie trzymajmy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Hej, ja już po
Wszystko elegancko i superKość nosowa jest, przezierność 1,89.
CRL 7,73
Ryzyko 21 - 1:6984
Ryzyko 18 - 1:20000
Ryzyko 13 - 1:20000
Ogólnie Pan Doktor powiedział, że wyniki bardzo dobre, badał wszystkie przepływy, oglądał główkę. Spędziliśmy u niego 40 minut.
Jak tylko zobaczył maleństwo, to powiedział: "Pierwsza dobra wiadomość już jest-na pewno dziewczynka" (bo go przed badaniem poprosiłam-jakby coś się udało zobaczyć, to proszę nam powiedzieć).
Potwierdzał podczas usg ze cztery razy, że nie ma najmniejszych wątpliwości, że córka
Cieszę się bardzo, bo nie dość , że mała zdrowa, to jeszcze córka
Pchelka gratuluje!!! Wreszcie corciaale musisz sie cieszyc:-) chociaz chlopaki tez fajni napewno
Pchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hashija ja w pn ide pobrać krew a 26.06 ide do endo wlasnie na konsultacje,zobaczymy czy spadlo te tsh podczas brania tabsow
Acikk,Misia oczywiście!zgadzam się,tez będziemy takie laski po porodzie
akurat w grudniu urodzimy i do czerwca będziemy same zgrabne laseczki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hashija ja w pn ide pobrać krew a 26.06 ide do endo wlasnie na konsultacje,zobaczymy czy spadlo te tsh podczas brania tabsow
Acikk,Misia oczywiście!zgadzam się,tez będziemy takie laski po porodzie
akurat w grudniu urodzimy i do czerwca będziemy same zgrabne laseczki!
-
Misia26 wrote:No dokladnie przez zime da sie ukryc caly tluszczyk a w lato bedziemy sie chwalic jakie mamy figury
Ja zaraz jak urodze to na brzuch gorset wsuwam czy ten pas poporodowy,pomoglo mi to po pierwszej ciąży,a tak się przyzwyczaiłam,ze potem nakladalam go jeszcze czasem sobiepod sukienke jakas np.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:4 miesiąc zaczyna się w 13+0 tc
Czyli pierwszy dzień 14 tc. Wiem, bo dzisiaj zaczynam
Ok, w takim razie zaczynam używać tego kremu, bo zaczynam szybko rosnąć i już zauważyłam jeden mały rozstępik na pupie...
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny po prenatalnych
Ja teraz czekam do 10 lipca na wizytę i zaraz po niej na połówkowe będziemy się zapisywać -
Ja miałam cos w ten desen i u tego sprzedawcy z allegro
http://allegro.pl/pas-mocno-wyszczuplajacy-brzuch-poporodowy-s-m-i5461622206.html
Wiem,ze chyba brałam rozmiar M lub L bo lepiej wziasc mniejszy żeby cos sciskalo tam wogole,bo XL czy XXL to bez sensu. Na początku sama nie dalam rady się zapiacciężko było na 1 z brzegu haftke hehe wiec kladlam się na podloge i zapinalam jak brzuch był na powiedzmy "plasko";p nie mina 1-2 msc i już zapinalam się zaraz na 3 ostatnia haftke
wiem,ze potem fiszbiny mi wychodzily po bokach ale nie ma się co dziwic jak ja go codziennie nosiłam,czasem nawet na noc nakladalam i miała jeden i sto razy prany w dodatku
-
nick nieaktualnyJa bym chciala przytyc ok 10, max 15 kg. Przed ciaza wazylam 58kg przy wzroscie 180 wiec bardzi szczupla, ale jakos przytyc nie moglam ( mam bardzo dobra przemiane materii, nim wiecej jem w ciagu dnia tym czesciej w ciagu dnia sie wyprozniam- sory za smierdzacy temat) no ale z racji ze juz teraz mam plus 4 kg to mysle ze przytyje z 15:-) przynajmniej po ciazy bede miala motywacje do cwiczen bo tak to mi sie nie chcialo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia26 wrote:Tez wlasnie myslalam o takim i odrazu kiedy bede mohla uciekam na silownie po porodzie i mysle ze do wakacji bedzie akurat
ja przy dziecku,domu nie miałam nawet czasu zjeść ;P fakt,ze wspomaglam się trochę w pierwszych 2 miesiącach tabsami które zostały już wycofane bo skutki uboczne miały jakies dziwne i zawieraly chyba amfetmine w sobie. Ale tak czy siak schudłam
) z 84kg w dniu porodu do 63-64kg po pol roku po porodzie.
-
nick nieaktualny