Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak sie wazylam u lekarza to bylam przerazona swoja waga ale polozna powiedziala ze w jednym miesiacu bedzie wiecej w drugim mniej i nie ma sie co martwic ja jak zobacze 90 tl chyba padne.
Acikk ja mam 168-169 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 13:53
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No własnie ja też, a jest duże prawdopodobieństwo że zobaczymy
Ha ha jak zobaczymy 90 to zaczniemy rodzić z wrażenia i bedziemy miały łatwiejMisia a Ty masz już jakieś dzieci? Ile masz lat wogóle?
-
nick nieaktualny
-
zai2014 wrote:Ola a czemu pytałaś o te przepływy?
Wiesz bo w tym USG wszystko mam tak fajnie w połowie -jak są te miarki obok to tak wszystko po srodku, jedynie te przepływy tak jakby ta wartość była lekko zawyżona i nie wiem czy to dobrze czy źle , dlatego chciałam wiedzieć jakie Wy miałyście wartości.
-
Acikk wrote:No to jesteśmy w jednym wieku Misia
No właśnie moja też pierwsza i nie wiem czego się spodziewaćMoja mama w obydwu ciażach po 9 kilo ale ja niestety jedtem podana na rodzine taty a tam wszyscy sa grubej kości
-
Ah nie ma sprawiedliwości
Ale za to bedziemy mieć śliczne dzieciaczki ha ha
No nic zobaczymy jak to będzie, ja planuje jak już nie będę pracować codziennie długiii spacer mam nadzieję ze nie skonczy sie na tym że nawet nie wyjde z domu
-
hej
uff myślałam, że jestem jedyna "puszysta" bo ja przed ślubem ważyłam 68 kg, na początku 1 ciąży 75kg a na początku tej 79
a wzrostu mam 175 cm więc to 68 kg to dla mnie super waga była akurat, a teraz czuję te 10 kg za dużo, na razie mam 1 kg na plusie, i też staram się, mniej przytyć niż z Olkiem, bo wtedy 20 kg mi doszło, więc prawie 100 kg na wadze widziałam ! szok! ale szybko zeszło na szczęście.
7w3d 💔 -
Acikk bo tak na zdjęciu to wygląda ja w sumie nie obraziłabym się,zebym miała deko szczuplejsze po prostu uda bo tak to lydki mam normalne:) deczko z ramion jeszcze mogloby mi zejść i ok bo o brzuchu nie mowie poki w ciąży ;p. Kurde dziś bylam u siostry,jej Maly już zaczal chodzic a 23 lipca konczy roczek dopiero
kurde Ona to przytyla w tej ciąży,przed porodem wazyla ok90kg a teraz...taka laska..eh zero brzucha,uda szczuple,wyglada lepiej niż przed ciaza
-
nick nieaktualnyMoja szwagierka w ciazy przytyla prawie 35 kilo wiec nie ma reguly a przed zajsciem byla szczuplutka a poszlo jej wszedzie u mnie i od strony mamy i taty wszyscy mieli brzuch i szczuple nogi wiec mysle ze u mnie tez tak bedzie:) A brzuszki niech rosna taki urok ciazy
-
W pierwszej ciąży 23kg przybralam. Do 4 miesiaca 4 kilo a reszte do 9. To dopiero byla masakra. Ale wtedy zarlam na potege snikersy bo tak mi sie chcialo. A teraz 4 miesiac za 1,5tyg sie skonczy a ja 1kg do przodu. W pierwszej ciazy tez nie mialam prawidlowo prowadzonych hormonow tarczycy bo milam chyba 2,6 i moj gin obecny powiedzial ze to jest zle tsh jak na ciaze i powinno byc to konsultowane z endo a nie bylo. Jutro sie dowiem czy wynik mi sie nadal utrzymuje ok 1.ft4 tez byly ostatnio dobre.